Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Воблери
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Re: Воблери
идеален за едър костур и кефал, а ако можеш да го заметнеш малко по-далечко - щука, бяла, распер, що -годе универсален боецlegolata написа:5sm 3g floating
пс:за мен потъващите патета са по-удачни защо плаващите имат слаб кастинг (до 4 см)
кьоркефали
-
- новобранец
Тия воблери стават ли за спининг по Струма, миналата година съм хвърлял на трите без жабката и тоя под него, и единствено на големият съм закачал щука, ама ми избяга, докато на същите места с блесни моска и мепс си излизат, така, че ако може по-опитните колеги да споделят мнението си, мерси предварително и наслука!!!

Колега, за тези воблери търсиш плитки участъци от реката, преди и след бързеи или ги водиш успоредно на брега и все ще излезе нещо! А ако са ти много скъпи - слагай метални поводи, че не знаеш от къде, какво ще клъвне:))) Наслука
Неще, неще.. па спре!
Наскоро се сдобих с това воблерче.

Останах много доволен!

Но не намирам никаде нищо за тази марка
Ако някой знае нещо да драсне някой ред.
Благодаря предварително и наслука.

Останах много доволен!

Но не намирам никаде нищо за тази марка
Ако някой знае нещо да драсне някой ред.
Благодаря предварително и наслука.
...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
- pi4a94
- ще става разбирач
Страхотен воблер!Първата риба на спининг в живота ми е на него.Мисля,че не ги произвеждат същите производители,но има много рядко по магазините.
Може ли малко информация от къде го купи
Може ли малко информация от къде го купи

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Полски воблери , читави . Бай Карсан основно от тях внасяше , даже бих казал че последно когато минах покрай него само от тях имаше , ама има некъде две години от как не съм го навестявал та не знам колко съм актуален в случаят .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
Рових с търсачката за Halco - нищо.
Някакви отзиви ?
Благодаря
Някакви отзиви ?
Благодаря

Имам тия двата:Venci62 написа:Рових с търсачката за Halco - нищо.
Някакви отзиви ?
Благодаря
Halco Laser Pro 45 STD 4,7 см 6 г 1 м дълбочина на газене

Halco Sorcererr 52 STD 5,2 см 6 г 1,6 м +дълбочина на газене

За сега нищо на тях,само един заблуден кефал на ''вълшебника''
Oдзиви на руски тук

И на мен ще ми е интересно някой да сподели за успехи с тия Австралийски дзверове

...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
- czd
- сериозен играч
- Обратна връзка:
някой чувал ли е за тези воблери http://cgi.ebay.co.uk/Phoenix-Display-b ... 5adbdb0f20 (изглеждат хубави
....на снимка
)

- arilus
- ще става разбирач
[quote="Павел Иванов"]Та тъй - ТIЕМСО !
Както казах доскоро доста ги пренебрегвах и наблюденията ми върху тях бяха на база как изглеждат в кутишките ми
Здравейте. Ако е възможно, нека колегите които имат повече опит с оригиналните воблери и опаковките им в частност да пуснат снимки на оригиналите в оригиналните им опаковки/ извинявам се за тафталогията/. Щото такива юрдечета като мене, като влязат в некой магазин и като облещят очи срещу лъскавите джунджурии като деца в сладкарница, и замижът решени да фърлят някой грешен лев за благинки, горе-долу барем от хартишката да се ориентират дали се е старал китаеца, дето ти е дялал или тъй между другото ги е тръцъл. Наскоро си взех първото yo-zuri, жената ако научи за колко съм го .... , баница няма скоро да ядем поради липса на точилка, та хич не ми вдъхна доверие кутийката му, една такава обикновена, чак като взе да хваща и хваща! го намерих в нета , и амен -амен да е оргинално. Дайте някой основни насоки, белези по опаковката, кой къде какво пише и т.н. Здаве и късмет на всички!
Както казах доскоро доста ги пренебрегвах и наблюденията ми върху тях бяха на база как изглеждат в кутишките ми

Здравейте. Ако е възможно, нека колегите които имат повече опит с оригиналните воблери и опаковките им в частност да пуснат снимки на оригиналите в оригиналните им опаковки/ извинявам се за тафталогията/. Щото такива юрдечета като мене, като влязат в некой магазин и като облещят очи срещу лъскавите джунджурии като деца в сладкарница, и замижът решени да фърлят някой грешен лев за благинки, горе-долу барем от хартишката да се ориентират дали се е старал китаеца, дето ти е дялал или тъй между другото ги е тръцъл. Наскоро си взех първото yo-zuri, жената ако научи за колко съм го .... , баница няма скоро да ядем поради липса на точилка, та хич не ми вдъхна доверие кутийката му, една такава обикновена, чак като взе да хваща и хваща! го намерих в нета , и амен -амен да е оргинално. Дайте някой основни насоки, белези по опаковката, кой къде какво пише и т.н. Здаве и късмет на всички!
Абе аз като гледах колко ги хвалите тея ъглита реших и аз да зема 1. Ugly Duckling, floating, 6 см. Цвят BGI (оранжево и черно). А дано да се фане нещо яко. Поздрави 

Дайте някакво предложение за уловисто воблерче за щука газещо до метър
- Павел Иванов
riddim написа:... някакво предложение ...

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
- GODzillata
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...