Честито на Пазарджик

Информация за риболовния билет

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Оги
новобранец
новобранец

Честито на Пазарджик

Мнение от Оги »

В Пазарджик пак ударихме джакпота , миналия месец ми истече билета ,и тъй като нямах време да го подновя или пък да ходя за риба го оставих за отпуската.
Днес отивам да си подновявам билета , че неделя или понеделник се гласих да ходя за седмица някъде да помятам на ладак въдиците, и о чудо на единственото место на което можеш да го направиш това в Пазарджик госпожите в отпуска и нямат заместник или нещо подобно.
Любезна бележка на вратата гласи ,че от 06.08 до 20.08 са в отпуска.А ние да го духаме тогава сигурно.Бях слушал за сокол да издават такива карти и се запътих на там ,но от любезно ми обясниха ,че вече от няколко месеца не извършват тази услуга.
На кой да се оплача нещо да знаете , защото съм решил да идаза риба и къвто съм карък ще ме глобят сигурно.
Дайте съвет какво да правя.
Crazyty
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Честито на Пазарджик

Мнение от Crazyty »

поръчай си през интернет ама не знам как стоят нещата с доставката :Д
jordan_fena
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от jordan_fena »

затова хората са измислили нета и поръчки през нета. аз само от там си го поръчвам, идва за 3-4 дни като доставката с пощите е 1.50лв и нямам грижи
http://ribar.eu/ ---- ето тук си го поръчвам, много коректни хора, тай че не губи време.
поздрави
stich
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от stich »

Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Риболовен билет и документи”