Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Белозем
Модератор: sapuna
Белозем
Колеги мисля да посетя язовира в село Белозем.Някой има ли информация излзиат ли шараните през тия дни?
- batjoro76
- научил се да хвърля
Re: Белозем
Колега миналата седмица бяхме на третия, където е 10 лв. на човек и квото си хванеш. Захраних вкисната царевица с ракета,стръв стериопорено топче-жълто (колегата който ме води каза че само на това взима). Резултат-два шарана около 2.5 кг., един амур около 3, едри каракуди 5-6 бр. + едно мощно късане.Всичко е на дъно.
Моят съвет е да отидеш към 5.30 за да си хванеш места и с повече търпение ще има резултат.
Моят съвет е да отидеш към 5.30 за да си хванеш места и с повече търпение ще има резултат.
Колега мен м иговориха за втория,сигурен ли си че това е било на третия?batjoro76 написа:Колега миналата седмица бяхме на третия, където е 10 лв. на човек и квото си хванеш. Захраних вкисната царевица с ракета,стръв стериопорено топче-жълто (колегата който ме води каза че само на това взима). Резултат-два шарана около 2.5 кг., един амур около 3, едри каракуди 5-6 бр. + едно мощно късане.Всичко е на дъно.
- batjoro76
- научил се да хвърля
На втория са същите условия, ще го пробваме и него.
Бях днес на втория.От към 6 сутринта до към 13-14 часа стоях даде два шарана
.Единия към 6:30 горе-долу 2 кг,другия към 10:30 горе-долу 3кг.Всичкото на царевица,съседите до нас скъсаха амура,а едни други колеги също извадиха 2 шарана.

- kostakosta
- научил се да хвърля
Да попитам- тия язовири се намират на югозапад от селото нали?Като този който е най на север и е по скоро на запад от селото е най-голям,а другите два са на юг от него на черния път към Чалъкови.Правилно ли се ориентирам?