Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

АЛА БАЛА
Модератор: sapuna
- bo4a
- научил се да хвърля
АЛА БАЛА
Еееее колеги кви са тея "евала, браво и страхотен излет" само това чета , все едно и също!!! За мен това си е чиста безсмислица! Ако няма нещо да се каже , няма смисъл да се лигавим ! Айде наздраве на всички пичове и дами във форума !!! 

СПИНИНГ КЛУБ "МЛАДИ ПИ.КИ"
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Re: АЛА БАЛА

Последно промяна от Галидо на Пон Авг 09, 2010 2:39 pm, променено общо 1 път.
bo4a написа:Еееее колеги кви са тея "евала, браво и страхотен излет" само това чета , все едно и също!!! За мен това си е чиста безсмислица! Ако няма нещо да се каже , няма смисъл да се лигавим ! Айде наздраве на всички пичове и дами във форума !!!

Напълно съм съгласен колега с теб.

И рибар съм и ловец съм:):):) От тая риба не мое да си платим парното:):):):)
- Vlado_852
- разбира нещата
Яко

- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Евала, страхотна тема
В кръга не шегата естесветно иначе по темата наистина е малко досадно.

В кръга не шегата естесветно иначе по темата наистина е малко досадно.

Ами така е. Те хванали две каракудки и се почва едно поздравяване като на сватба."браво", "супер", "страхотен улов", "страшен излет", "изкарали сте си неописуемо" и тем подобни бози.

- Vlado_852
- разбира нещата
Що бе колега? Трябва да парадират с бракониерски снимки като твоите ли?
- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ама като се замисля, нека да си ги има такива коментари, не са нито Спам нито нищо, дори повдигат настроението на създателя на темата.
Кое е бракониерско??????????Че нещо не разбрах.
- Vlado_852
- разбира нещата
Ми от де да разбереш, като не си си прочел поне това което пише на риболовния ти билет, ако имаш такъв разбира се...
Тия с по 2-3 каракуди или червеноперки дето са си споделили излетите във форума са по-скоро за уважение от колкото за подигравки, най-малкото защото рибите им си плуват отново във водата...
Тия с по 2-3 каракуди или червеноперки дето са си споделили излетите във форума са по-скоро за уважение от колкото за подигравки, най-малкото защото рибите им си плуват отново във водата...
-
- учете се от него
Ми, то идеята на този подфорум е секи да се напрай на мъж, пък останалите да викат..."ауууу.... колко ти'й голяяям..."
Бракониерите не пишат в него; само четът....така че, не се притеснявайте

Бракониерите не пишат в него; само четът....така че, не се притеснявайте

- Vlado_852
- разбира нещата
Бачо Илия не съм съгласен с теб. Какво надуване е, като си хванал малко рибка на плувка и си я върнал във водата /щото повечето репортажи са такива/? Просто хората си споделят приятно изкараните излети с останалите от форума... А че има теми със заглавие "без коментар колеги"Бачо Илия написа:Ми, то идеята на този подфорум е секи да се напрай на мъж, пък останалите да викат..."ауууу.... колко ти'й голяяям..."![]()
![]()
![]()
Бракониерите не пишат в него; само четът....така че, не се притеснявайте![]()

И билет си имам и всичко си е в нормите с улова. И ако искаш да знаеш до сега не съм имам проблеми с ИАРА при проверки"умнико".А това че имам снимки с трофеини риби за тебе проблем ли е????Или това че съм се снимал с голям улов значи ли ,че съм го хванал само аз ,а не с колегите с които съм бил.Просто снимки колега. Маломерните риби се пускат,в нормите се вземат.Които иска да ги пуска, които иска да ги взема това е пич.И моля те не се заяждай.Ми от де да разбереш, като не си си прочел поне това което пише на риболовния ти билет, ако имаш такъв разбира се...