Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Хамсия 2010
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Хамсия 2010
Аз че не ги оправям пристанищата е едно на ръка, но къде се намеси моста Черноморец
За нефтеното пристанище ли става въпрос, защото преди Черноморец е Атия, а едва ли ходите да ловите там
За кораборемонтния, и другите по-близки пристанища изобщо не виждам какво общо има моста на Черноморец...

От кам славянка също може да се лови ,на старото РК пак става за ловене на хамсия или каквото подаде лентата
. Поздрави на всички и на слука

- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
между другото днес гледам хамсия много а хора почти няма.вадеха синджири от по минимум 5 глупави хамсии 

Качествени чепарета Borkata

Утре обаче е събота и панаира ще бъде пълен.
- jibira
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Днес на яхтеното на златни пясъци за около 3 часа над 30 хамсии. За жалост слука имаше само за по-няколко секунди при преминаване на пасажа. През другото време се обаждаше и някой друг чернокоп..
Живей докато си жив, понеже след това твърде дълго ще бъдеш мъртъв!
Снощи от 6 до 8 край Балчик близо 2 кила хамсия. Излязохме за сафридена проба, но се закачиха само няколко рибки от този вид. Пасажите бяха по-скоро към брега, навътре не вървеше.
- ivalpetkov
- разбира нещата
Това на бургаския мост ли?
А как я приготвяте за хапване?
-
- вече хвърля и на тежко
Та и аз ходих за хамсия. Славянка ми дойде малко далеч, затова се разположих на Порта, като се влиза преди гарата. Клатих малко там, изкарах около 15-20 хамсии, а след това на моста още 7 и това беше за цялата сутрин, от 6:30, до 9:00. Другия път, ако имам транспорт може и да се уредя на хубавите места, където ходи колегата Карид.
"Преплувах залива с труд, хванах пръта и както си бях до гърди напънах, рибата подръпна, аз въодушевен напънах още малко и праааас, Гарболиното на две."
-
- вече хвърля и на тежко
Приготвя се осолена, като цацата, но е 10 пъти по-вкусна !Raven написа:Това на бургаския мост ли?
"Преплувах залива с труд, хванах пръта и както си бях до гърди напънах, рибата подръпна, аз въодушевен напънах още малко и праааас, Гарболиното на две."
- jibira
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Ммдаа така си е?amatev1 написа:Приготвя се осолена, като цацата, но е 10 пъти по-вкусна !Raven написа:Това на бургаския мост ли?
Живей докато си жив, понеже след това твърде дълго ще бъдеш мъртъв!
А маринована е още по-вкусна. Става и пържена и пекана, ма последното е голяма играчка. Иначе вкусно.amatev1 написа:Приготвя се осолена, като цацата, но е 10 пъти по-вкусна !
- ivalpetkov
- разбира нещата
моля за инфо-въпросът ми е надвечер хамсийка дава ли щот аз я моря сутрин и друг въпрос е -моря я с голо чепаре обаче сега.....
....да има ли лакче или да няма...
ай ся кажете .....?ма конкретно.... 

- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
ту дава ту не дава
на порта днес примерно е слаба работа.а за червеното според мен е задължително.

Качествени чепарета Borkata