Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

ПАРАШУТИ!!!
Модератор: bobopeli
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
ПАРАШУТИ!!!
Да знае някой от вас риболовните работят ли през седмцата?

Сами си направете изводите!!!
До такава степен е стигнала наглоста им че нямах къде да си хвърля въдицата

Сами си направете изводите!!!
До такава степен е стигнала наглоста им че нямах къде да си хвърля въдицата

Последно промяна от Ribarina на Пет Мар 02, 2007 6:53 pm, променено общо 1 път.
Да
Работят естественно за кво зимат заплати при тва положение дрънкаи им да идват
Цепи,лепи,вулканизира......монтаж, демонтаж,баланс
- Local
- учете се от него
В неделя ще им спукам телефоните на ИАРА от звънене докато не дойдат на тоя канал... мамка им бракониерска ... направо съм бесен

http://www.nafa-bg.org/BG/EDemocracy/vi ... hp?p=23#23
Няма да оставя това нещо така!!!

http://www.nafa-bg.org/BG/EDemocracy/vi ... hp?p=23#23
Няма да оставя това нещо така!!!

Клавиатура риба не лови!!!
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Риба изкараха много, много,много ама много.Доста големи таранки,а този с лодката изкара и шаран към 2-3 кила голямо животно.До 6 часа аз бях там и хванах само 20-30 бибана на бял червей.Всичката друга риба е избягала може би защото за да влезе рибата в парашута хвърлят камъни във водата да я плашат.
А пък за риболовните-по моите наблюдения този човек с лодката явно разполага с вътрешна информация и когато е там риболовни не минават,а няма ли го има луди проверки.
А пък за риболовните-по моите наблюдения този човек с лодката явно разполага с вътрешна информация и когато е там риболовни не минават,а няма ли го има луди проверки.
- barutchiata ©
- Администратор
- Local
- учете се от него
"видях писнмото и това е обезпокоително, но за съжаление ИАРА е разделена на териториални звена и всяко звено отговаря на определена община и област."
Получих лично съобщение от DarkWish...колегата има явно някаква длъжност в ИАРА , и видиш ИАРА била на подзвена... тоест те нямат никаква връзка по между си... и са си автономни ... пълно безхаберие...отново било обезпокоително.... какво обезпокоително???
Та тия молоумници унищожават рибна популация от поколения...
Почна се прехвърлянето на топката... е аз днес на обяд ще отида в регионалното звено на ИАРА - Бургас и ще си поговрим много хубаво...
И бъдете сигурно че ако от тяхна страна няма реакция.... за това безхаберие ще се чуе навсякъде по всички медии и инстанции , трябва най накрая обикновените и изрядни рибари като нас да направим нещо , защото е видно че без да извикаш никой няма да те чуе

Получих лично съобщение от DarkWish...колегата има явно някаква длъжност в ИАРА , и видиш ИАРА била на подзвена... тоест те нямат никаква връзка по между си... и са си автономни ... пълно безхаберие...отново било обезпокоително.... какво обезпокоително???
Та тия молоумници унищожават рибна популация от поколения...
Почна се прехвърлянето на топката... е аз днес на обяд ще отида в регионалното звено на ИАРА - Бургас и ще си поговрим много хубаво...
И бъдете сигурно че ако от тяхна страна няма реакция.... за това безхаберие ще се чуе навсякъде по всички медии и инстанции , трябва най накрая обикновените и изрядни рибари като нас да направим нещо , защото е видно че без да извикаш никой няма да те чуе

Клавиатура риба не лови!!!
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Не съм звънял на ИАРА защото нямам доверие на тези институции.От това което съм виждал едва ли някой ще ти обърне внимание.Ето и Local ти казва че е само бюрокрация и частни интереси.Когато се намеси това ЛРС "Лебед" Имаше зверски проверки и на парашутчиите им събираха въдиците,сега когато никой няма интерес към Мандрата за какво да пазят.Между другото днес ще си запиша телефоните на ИАРА и следващият път ще звънна,но не се надявам на резултат.
Тези телефони в Сайта верни ли са? В официалният сайт на ИАРА пише само глупости!
Тези телефони в Сайта верни ли са? В официалният сайт на ИАРА пише само глупости!
Няма оправия в тази държава,току-що се връщам от едно язовирче във Варненско БЕСЕН! Търмъчат толстолоба като за последно посред бял ден,и не се крият даже!По едно време се появи една джипка на НУГ,спряха да хвърлят за момент,а този държавен служител въпреки че му казахме да вземе мерки проведе 20 мин приятелска беседа с тях,и 2 мин след като си замина продължиха да търмъчат...А си представям вечер с мрежите какво става...Е на кого да сигнализираш,те всички са в кюпа явно