Къде се намирам:
Обяви
Продава / Купува (нериболовни)
naRiba.com

Форум

рено меган коч - РИЕГЕР ТУНИНГ
-
- ще става разбирач
рено меган коч - РИЕГЕР ТУНИНГ
Колата е на жена ми , но тъй като и взехме нова тази се продава. черен перлен металик , тунирани всички стъкла без предното , червен неон във и под купето . всички екстри за модела . 97 г, юли . на 126436 км . сменени всички консумативи + предни дискове ( нови ) и всичко по задните спирачки . масла, филтри , ремъци и ролки .тунинга е на РИЕГЕР-ТУНИНГ - германия ( 1000 евро ) преди 1 год . джантите са 15 цола - боядисани са тъмно сиви . колата е в много добро състояние . няма ръжда . без забележки по ходова част . няма тракане и тропане - никъде . снимки имам но не знам къде ги е сложила мойта .
цената е 3300 лв - това си е подарък !!!!
цената е 3300 лв - това си е подарък !!!!
последните ще станат първи......
Re: рено меган коч - РИЕГЕР ТУНИНГ
А моторът и е.....? (1.6e, 1.6 16v, 1.4e, 1.4 16v, 2.0, 2.0 turbo,.....)
-
- ще става разбирач
извинявам се . кубатурата на колата е - 1,6 ie - 113 коня .
последните ще станат първи......
- hanks
- вече хвърля и на тежко
Дай снимки да я видим.
- valeri
- разбира нещата
[quote="посейдон"]Колата е на жена ми , но тъй като и взехме нова тази се продава. черен перлен металик , тунирани всички стъкла без предното , червен неон във и под купето . всички екстри за модела . 97 г, юли . на 126436 км . сменени всички консумативи + предни дискове ( нови ) и всичко по задните спирачки . масла, филтри , ремъци и ролки .тунинга е на РИЕГЕР-ТУНИНГ - германия ( 1000 евро ) преди 1 год . джантите са 15 цола - боядисани са тъмно сиви . колата е в много добро състояние . няма ръжда . без забележки по ходова част . няма тракане и тропане - никъде . снимки имам но не знам къде ги е сложила мойта .
цената е 3300 лв - това си е подарък !!!

Съжалявам за спама ама немога да се сдържа.....