Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Дългоочаквания трофей от Жребчево
- IVKOPIVKO
- разбира нещата
Дългоочаквания трофей от Жребчево
И така след множество излети в района на църквата увенчали се със солиден успех , някак си нещо все ми се изплъзваше. Нямах си трофейна платика , е да вярно достигах на 3 пъти по над 50 риби но... на фона на големите животни покавани из форума...желания трофей някак си все ми се изпъзваше.Докато днес около 10.30 часа въпреки почти силния вятър имах зверски удар на фидера, рибата буквално го помете, сгъна върха и остана в свито положение.Последва засичане и солидна борба, след около 4-5 напрегнати минути в кепчето се озова тази прекрасна 1.5 кг платика...
, за съжеление час по-късно се наложи да прекратим риболова понеже едни п...аси дойдоха точно на нашето място да си пускат ветроход и буквално пометоха с пляскане всичката останала риба...е да са живи и здрави...
... Общо взето риболова не беше като предните дни, вятър и голяма горещина, а водата пада поголовно от каракудите извадих само една около половинка и това беше...

Re: Дългоочаквания трофей от Жребчево
Прекрасна платика, поздравления за успеха
Ако имаш желание сподели за стръвта и захранката.И още веднъж поздрави за трофея

Ако имаш желание сподели за стръвта и захранката.И още веднъж поздрави за трофея

- IVKOPIVKO
- разбира нещата
Риболов на фидер , най-простата система според мен. Стръв - шарен червей, захранка "Нове" (ягода с коноп) основно влакно 0.25, повод 0.20. С по-тънък не ми се рискува заради солидните водорасли.Дистанция около 50 метра от брега.Не съм я мерил колко см е но е над 50 със сигурност почти лакет.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Наистина прекрасна риба,другия път да докоснеш и двете кила 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

-
- вече хвърля и на тежко
Браво градски, прекрасна платика!!! Аз в събота бях там в района на боклуците и трябва да ти кажа,че основно вървеше на фидера, главно каракуду и то добри. платики 3 само хванах и най голямата беше около 350гр. Към обяяд се преместих под шлюзовете, ама там много слабо.
- Ivo_Ivanov
- сериозен играч

nikola polizovski написа:Наистина прекрасна риба,другия път да докоснеш и двете кила
-
- сериозен играч
Постоянство му е майката!
Другият път по-голяма!

-
- вече хвърля и на тежко

ти ли я фана?

-
- разбира нещата
Честит трофей!!!
Другият път да си подобриш рекорда! 

Колкото повече толкова повече!
- trepachoo
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Тази платика ,ако има кило си режа главата.Брато,купи си кантар.Не се заяждам-просто те съветвам.
-
- вече хвърля и на тежко
има, има кантар.
а и пича е висок почти 2м и ръцете му са едни такива дълги
, тай че сам си прави изводите дали лъже, а и от опит знам, че не е от най-лъжливите.
а и пича е висок почти 2м и ръцете му са едни такива дълги

- IVKOPIVKO
- разбира нещата
И аз лично малко ме е яд , че изглежда наистина малка , имам една снимка на която рибата е вече в къщи готова за печене в тава и едва се побира НООО такива снимки са забранени ...така , че който се съмнява сега качвам снимката в snimka.bg , търсете ivkopivko там в албумите от Жребчево