Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Редно ли е да ходим за щука като си хвърля хайвера...?
Модератор: sapuna
- dimitar_
- сериозен играч
Редно ли е да ходим за щука като си хвърля хайвера...?
Аз лично мисля , че това е нередно , макар че и аз ходя , но бих се съобразил с една забрана...!
Интересно ми е какво мислите Вие...
Интересно ми е какво мислите Вие...
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
- ribarq
- сериозен играч
Знам го от личен опит хващал съм щука 4кг на малко щуче !lorda написа:Нова простотия
"малките щукета около 10 см са много добра стръв за големите щуки"
Вие на тва ли я ловите
Това също така съм го чел и в някои книжки за риболов на щука !!!
Както и на много други места ! не искам да те обидя но вземи прочети някоя специализирана книга за риболов на щука да видиш какво пишв там

"Храни се с всичко, което се движи и попадне в акваторията на засадата . На първо място с риба, като в Англия например малката щучка се смята за най-добрата стръв, червеноперки, каракуди, уклейки, според нови данни и с линове – с една дума, целият рибешки свят с подходящи размери е потенциална стръв. Освен това при недостиг на риба тя с охота лови водни жаби, птици, мишки и дори водни змии"
- ribarq
- сериозен играч
Аз всъщност използвам винаги каракудки и ако хвана някоя червеноперка от водоема на който съм ! Но съм имал тази вазможност да пробвам на малко щуке и имаше резултат! Мисля че всеки си има някой скрит собствен начин за улов на тази риба ! И няма нищо лошо да се пробват нови начини за хващане ! Както и различна сръв ! Стига да има резултат... без вреда за популацията, и размножаването на вида , на рибата !
Последно промяна от ribarq на Съб Мар 03, 2007 12:07 am, променено общо 2 пъти.