Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Зов за помощ
Модератор: dantho.mihov
- Кузмич
- dreamer
Re: Зов за помощ
+2 sms-а.
Върнаха ми "благодарим...".
Върнаха ми "благодарим...".
Мойсей: "Законът е всичко!"
Христос: "Любовта е всичко!"
Маркс: "Парите са всичко!"
Фройд: "Сексът е всичко!"
Айнщайн: "Всичко е относително..."
Аз по принцип съм музикален помияр...
Христос: "Любовта е всичко!"
Маркс: "Парите са всичко!"
Фройд: "Сексът е всичко!"
Айнщайн: "Всичко е относително..."
Аз по принцип съм музикален помияр...
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
+1 и от мен. Общо членове 46376 - хайде всеки по смс.
Утре може да съм аз или ти.
Утре може да съм аз или ти.
Кажи на някой,че има 300 милиарда звезди във Вселената и той ще ти повярва.Кажи му ,обаче че пейката е с неизсъхнала боя и той ще я пипне,за да се убеди,че е така.
Колега актуална ли е още помоща.Съжалявам доста време бях без връзка с форума.Ако има смисал бих помогнал веднага.Малко скромно но е по добре от нищо.Успех.
Да, и сметките и номера за СМС-и са актуални. Такава сума не се събира лесноMIRO.A написа:Колега актуална ли е още помоща.Съжалявам доста време бях без връзка с форума.Ако има смисал бих помогнал веднага.Малко скромно но е по добре от нищо.Успех.

„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
-
- кандидат преподавател
Жоре дано успеем да помогнем на момичето,вярвам в товаKoleff написа: Такава сума не се събира лесно

Да помогнем с каквото можем! Зад всяко изпратено левче се крие молитвата на един непознат човек за изцеление. Дано освен заделеното от нас , до детето да стигне и силата на вярата в доброто!
Има една тънка граница между риболова и това да стоиш на брега като идиот!
хайде не се ослушвайте!аз имам 2 телефона и съм сигурен че поне 30% имат по два.не забравяйте,че утре всеки от нас може да е на нейно място!
включвам се и аз и ще кажа на колегите от ХВАНАХ.КОМ мисля че и от там ще направим подкрепа за Милена.
+1 Дано се оправи момичето.
не спори с глупак ще те свали на нивото си и ще те бие с опит
Тъй като съм напълно наясно как се живее в подобно състояние,горещо препоръчвам на всички колеги, независимо с каква сума,нека да помогнат!Аз се включвам-макар и скромно!!!
- bigfisherman
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
+10 смс от мен ... успех!
Здравейте приятели!
От 02.08.2010 г. Милена е в клиниката в Израел. До момента са и направени 2 или 3 процедури химиотерапия или т.н. вливания. Изследванията на този етап са обнадеждаващи. Със събраните до момента средства от добри хора, Милена ще може да си плати процедурите в клиниката до 15.09.2010 г. Ако до тогава не бъдат намерени още 10 000 USD трябва доброволно да напусне клиниката и да се прибере в България. Към момента има изпратени около 1500 СМС-а.
Моля Ви още веднъж, който има възможност и желание да помогне, да го направи както намери за добре - с превод по сметките или СМС.
Благодаря ви от нейно име и от името на нейните родители!
Изпратете дарителски SMS с текст
DMS MILENA на номер 17 777
(за абонати на GLOBUL, VIVACOM и M-Tel).
За изпращането на дарителски SMS ще бъдете таксувани с 1,20 лв. с ДДС.
От 02.08.2010 г. Милена е в клиниката в Израел. До момента са и направени 2 или 3 процедури химиотерапия или т.н. вливания. Изследванията на този етап са обнадеждаващи. Със събраните до момента средства от добри хора, Милена ще може да си плати процедурите в клиниката до 15.09.2010 г. Ако до тогава не бъдат намерени още 10 000 USD трябва доброволно да напусне клиниката и да се прибере в България. Към момента има изпратени около 1500 СМС-а.
Моля Ви още веднъж, който има възможност и желание да помогне, да го направи както намери за добре - с превод по сметките или СМС.
Благодаря ви от нейно име и от името на нейните родители!
Изпратете дарителски SMS с текст
DMS MILENA на номер 17 777
(за абонати на GLOBUL, VIVACOM и M-Tel).
За изпращането на дарителски SMS ще бъдете таксувани с 1,20 лв. с ДДС.
„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
- danev69
- сериозен играч
Koleff написа: 15.09.2010 г. Ако до тогава не бъдат намерени още 10 000 USD трябва доброволно да напусне клиниката и да се прибере в България.

човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му