За обявите в магазина

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Re: За обявите в магазина

Мнение от Бачо Илия »

Jechev написа:.... ...........просто се заяждам в най-чист вид с двете вечно недоволни свекърви Бачо и Марко, които само чакат удобен случай да са похлупак на всяка тема където се разискава някакъв проблем!............
Жечев, аз съвсем нормално коментирам в тази тема и още един път като ме определиш като "свекърва" или "екземпляр"....ще последва БАНН; на мен, разбира се :idea: :wink: Интересно, какво ли ще последва ако аз в прав текст напиша че се заяждам с някой- сигурно поредния постоянен бан, а ти можеш да пишеш каквото си искаш щото правилата не важът за всички :idea:
Изображение
lovo-бай СТОЯН
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lovo-бай СТОЯН »

Jechev написа:, просто се заяждам в най-чист вид с двете вечно недоволни свекърви Бачо и Марко, които само чакат удобен случай да са похлупак на всяка тема където се разискава някакъв проблем!
Жечка, не ти прави чест,да се заяждаш с хора, които отстояват своите позиции,и винаги се месят там -където са най-необходими. :!: :!: :!: Никога не съм харесвал хора като ,,коне с капаци,, :idea: :idea: :idea: :drinkers:
Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
Jechev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Jechev »

Бачо Илия написа:
Jechev написа:

п.п. Абе Жечев, ти като топ-адвокат би трябвало да знаеш че законите в тази държава(а и не само) имат ИМПЕРАТИВНА форма, т.с. повелителна и приоритетна и от гражданите и не може да се изисква да правят нещо което е в разрез с императивно постановеното в даден закон. Такова искане по презумпция е нищожно и специално когато касае личните данни и тяхната неприкосновенност само провери колко беше глобата- дали от 1000 до 10 000 лева или от 2000 до 10 000 лева- едно от двете е със сигурност :idea: :idea: :idea:
Абе Бачо, шъ умра от смях с теб, молим ти съ не съ занимавай с материя дето не е от твоята компетентност, пак преписа нещо от някъде и вече си в нова роля на тълкувател на правни норми и вече звучиш още по-авторитетно -бравоззз батко!
Само не ми стана ясно, какви глоби, какви лични данни , и кой те кара да даваш такива?!
Баче, ни съм топ(ама и пешка не съм да знайш!), ни съм адвокат, а и къде точно написах, че подкрепям задължително да се вписва телефон при пускане на обява?!?
Точно обратно няколко поста по-нагоре , ама кой да чете, важното е да се изказваш и да звучиш "принципно", "авторитетно"!
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Алкохола не решава проблемите....млякото също.
Изображение
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Jechev написа:.... че подкрепям задължително да се вписва телефон при пускане на обява?!?
Ми като не го подкрепяш, що не изразиш ясна гражданска позиция а се усукваш кат мокра връв и те избива да обръщаш резбата.... :mrgreen: :mrgreen: :D
Изображение
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Правилата в магазина остават в този си вид.Пускането на теми за продажби не е задължително.
Заключено

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”