Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Със спининг по Дунава - фоторазкази
Re: Със спининг по Дунава - фоторазкази
Ех тая Дунава, пу, пу късметлии сте тия които живеете там ! 

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
- danev69
- сериозен играч

човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
- jasonsmith
- разбира нещата
Браво Сестра, попиляваш ги. Само ти се учудвам каква е тая твойта мания с това ранно ставане и риболов, аз преди 8.30 ако стана после съм пребит цял ден 

Ако беше ходил в казармата, щеше да научиш, че на един мъж повече от 4 часа сън не са му нужни. На жените - 6, а на децата -8jasonsmith написа:Браво Сестра, попиляваш ги. Само ти се учудвам каква е тая твойта мания с това ранно ставане и риболов, аз преди 8.30 ако стана после съм пребит цял ден

Като застигнеш 50-така като мен и почнеш да се питаш аджъбъ ще даде ли дядо боже още 10-15 годинки живот и здраве - ще започнеш истински да цениш времето...
п.п.
От сън спомен няма...

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Йо, Павка! 
Спонтанно след поредния ти репортаж си поръчах 3 екогиъра.

Спонтанно след поредния ти репортаж си поръчах 3 екогиъра.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
- научил се да хвърля

Йоо,ниин Пафка

Капитан АТАНАС АНГЕЛОВ , платил с живота си , служейки на Република България.
Убийците се смеят,
Весело живеят,
ала невежи те,нещат да проумеят,
деца им, внуци в Бездната ще се запилеят
„μή μου τούς κύκλους τάραττε„
Убийците се смеят,
Весело живеят,
ала невежи те,нещат да проумеят,
деца им, внуци в Бездната ще се запилеят
„μή μου τούς κύκλους τάραττε„
- jasonsmith
- разбира нещата
sestrata написа: Ако беше ходил в казармата, щеше да научиш, че на един мъж повече от 4 часа сън не са му нужни. На жените - 6, а на децата -8![]()
Като застигнеш 50-така като мен и почнеш да се питаш аджъбъ ще даде ли дядо боже още 10-15 годинки живот и здраве - ще започнеш истински да цениш времето...
п.п.От сън спомен няма...
Ебаси, наистина ли си 50-така, аз си мислех макс 40... Но иначе позна, че не съм ходил в казармата!
П.П Продължавай да ни радваш с такива репортажи, голям кеф ми е да ги чета

- каридата
- учете се от него
В тея жеги ако не стана рано изобщо не ходя за риби.адмирации за Павката.
Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''

Вчера сутринта един мощен удар на екогиъра, но не се закачи добре, после 3 мерни щуклета и накрая пред обективите на няколко възрастни италианци /случайни минувачи/една хубава щука шейсятка на джиг, която се откачи в ръката ми. Снимки - RAI - UNO...
Днес - две бели рибки под нормата на джиг и едно расперче. Дани удари някакви мерни щуклета и ми направи следната художествена фотография...

п.п. Носи се слух за уловен сом към 20-25 кила и половина, вързан с въже за върба, но се счупил клона и жуотното отнесло въжето, та който го намери, моля да върне канапа на притежателя му...

Днес - две бели рибки под нормата на джиг и едно расперче. Дани удари някакви мерни щуклета и ми направи следната художествена фотография...

п.п. Носи се слух за уловен сом към 20-25 кила и половина, вързан с въже за върба, но се счупил клона и жуотното отнесло въжето, та който го намери, моля да върне канапа на притежателя му...

Приятелю много си добър,възхищавам ти се и ти желая още далги години да изпитваш удоволствието от спининговият риболов. 

Водата постепенно се оттегля. Хищниците са активни, сякаш искат да ни компенсират заради лютата зима и пълноводна пролет.
@Вчера, две маломерни бели на 4 см туистер G.Y., три щуклета - само едно в нормата на аглиа 4 лонгкаст и 48 см расперче на екогиър CK40F07 удари в краката ми на тръгване.
@Днес, мерно щукле на CK50F09-333 и три распера на CK50F09-359 - 46, 58 и 65 см. Последният, 2.600 кг ме изкефи максимално - от голяма дистанция, в мощна струя, със страхотен удар кукотрошач и пълна програма от скокове, аванси и ре3ки забивки.
58 см, 1.700 кг

65 см, 2.600 кг

@Вчера, две маломерни бели на 4 см туистер G.Y., три щуклета - само едно в нормата на аглиа 4 лонгкаст и 48 см расперче на екогиър CK40F07 удари в краката ми на тръгване.
@Днес, мерно щукле на CK50F09-333 и три распера на CK50F09-359 - 46, 58 и 65 см. Последният, 2.600 кг ме изкефи максимално - от голяма дистанция, в мощна струя, със страхотен удар кукотрошач и пълна програма от скокове, аванси и ре3ки забивки.

58 см, 1.700 кг

65 см, 2.600 кг

- danev69
- сериозен играч
sestrata написа:

Малко риби от последните два дни.
Понеделник вечерта с колегите Пламбоний и Паффката отскочихме до Реката край Мартен. Тихо, спокойно, москити и папатаци. Две бели около нормата - на 90 култива R'N'M и Видра извадих, една се откачи. Снимах само втората. Пламен за една бройка да метне на брега килограмова рибка. Оставих на дънна мрежа няколко джига, ако четат да ми ги върнат.

От снощи и тая сутрин - "дунавска разна".

Понеделник вечерта с колегите Пламбоний и Паффката отскочихме до Реката край Мартен. Тихо, спокойно, москити и папатаци. Две бели около нормата - на 90 култива R'N'M и Видра извадих, една се откачи. Снимах само втората. Пламен за една бройка да метне на брега килограмова рибка. Оставих на дънна мрежа няколко джига, ако четат да ми ги върнат.

От снощи и тая сутрин - "дунавска разна".

- danev69
- сериозен играч

Вярно е браво на колегите по Дунав се хващат,не са като нас с безброй капота.danev69 написа:![]()
![]()
Ходиш и хващаш,по-голям кеф от това няма. Поздрави.