Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Разходка по р. Дунава
Модератор: dantho.mihov
Re: Разходка по р. Дунава
Колеги сега се чух с Робинзон
вече е свикнал времето е супер и е на полвината път спира на пристанища (с бензиносколонки ) и се чувства като бял човек.Вчера вечерта се е запознал с един французин и австриец които също пътували но с 20м лодки и си правили барбекю разменяли си провизии и много харесали нащо вино
Кеф ми е че вече се е адаптирал и в момента караше с малкия мотор.До година живот и здраве тръгваме с моита с каютата и ще направа ПЪЛНОМЕТРАЖЕН ФИЛМ
ВЕЧЕ Е НАПРАВИЛ МАРШРУТ (абе по отъпкана пътека лесно се върви)

-
- разбира нещата
Супер! Само можем да завиждаме. Много хора мечтаят за такова изживяванеtoyo1 написа:Колеги сега се чух с Робинзонвече е свикнал времето е супер и е на полвината път спира на пристанища (с бензиносколонки ) и се чувства като бял човек.Вчера вечерта се е запознал с един французин и австриец които също пътували но с 20м лодки и си правили барбекю разменяли си провизии и много харесали нащо вино
Кеф ми е че вече се е адаптирал и в момента караше с малкия мотор.До година живот и здраве тръгваме с моита с каютата и ще направа ПЪЛНОМЕТРАЖЕН ФИЛМ
ВЕЧЕ Е НАПРАВИЛ МАРШРУТ (абе по отъпкана пътека лесно се върви)

Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Къде ще копаем?".
Колкото по-наближава толково по до късно кара
днес е обикалял няколко часа пеша докато намери унгарски флаг (че са го предупредили за проверка на излизане от Унгария) ако всичко е нормално живот и здраве на седми или осми трябва да си пристигне във Видин
Заминавам утре до морето и след няколко дена ще хода да го посрещна ЗАСЛУЖАВА СИ ГО
Каза че е снимал доста но нещо стана
поне аз от няколко седмици не мога да качвам или махкам снимки
Иначе ще напълна галерията .Чао за сега и успех на всички

-
- вече хвърля и на тежко
когато тръгнеш,обади се по отрано,може и да се съберем група
Човека е в гр Апатин (Сърбия) и проблемите започнаха .Минал е Унгарската ревизия УСПЕШНО но с влизането си в Сърбия са го ЗАПОЧНАЛИ
Излезнала е буря и е спрял да пренощува в пристанището на гр Апатин и веднага са дошли граничните и са го пратили да се регистрира в местното раионно (търси го вече един час) иначе щял да има голями проблеми
КАТО СА МУ НАМЕКНАЛИ ДА ВНИМАВА ЧЕ МНОГО СЕ КРАДЕ И ВСИЧКО
Таксува ли са го 55евро че е от евро съаюза
и са го накарали да чака на границата за да се смени с НОВАТА СМЯНА митничари като един сръбски капитан (пич) е казал ако може да му ударат печата че идва от път и е уморено ( НАЩО МОМЧЕ ) и КИСЕЛЯКА КАЗЯЛ БОЛИ МЕ КУРАЦ............Решил е да дава здраво гас за да може да премине сръпско за два дена.Никога няма да се оправиме на БАЛКАНИТЕ (тая омраза е натрупвана с години ) В Унгария се е запознал с един унгарец които е работил на пристанището където е бил спрял нашия и ЧОВЕКЪТ МУ Е ИЗВАДИЛ И ДАЛ КЛЮЧ ОТ БАНЯ С ТОАЛЕТНА ако минава друг път и го няма да я ползва
Дано мине по-бързо тия боклуци (не визирам обикновенните хора а тия които ВИНАГИ НАМИРАТ НАЧИН ДА ТИ РАЗВАЛЯТ НАСТРОЕНИЕТО).Утре тръгвам за морето и ако се наложи да обръщам за Сръбско направо .......взел съм тел на много силен адвокат там (БИВШ ПРОКУРОР) дано не се стигне до там.ПП.Роуминга е 3лв на минута със сърбетата 

Нашия ФИНИШИРА на 6.08 но още не съм го виждал.По тел ми раздува и каза че се е запознал с много хора по пътя и е имало
и купон на сръпски шлеп направен на дискотека.Даже е канен на събора по БУЧКА (кльонк) в сръпско и ще ходиме на 100%.Снимал е всичко .Единственно на влизане в Бг (било е на свечеряване) го е пресрещнал граничен катер и нарочно са го държали (понеже трябва да се помага на такива хора
).Лодката и двигатела са се държали перфектно (призна си че е збъркал че не взе каютата от моита лодка) Другата година (живот и здраве) съм решил твърдо да се пусна и аз (вече пътя е прогонен
)Каза че за около 80часа е изминал разстоянието но се е движил само през деня . Това беше от мене .(ако модовете направят възможно качването на снимки ще кача всички които е направил). ПП)Похарчил е 1400 евро за бензин,храна и такси по кеиовете
донесе ми флашка и след малко качвам снимките в компа (за в nariba.com не мога да направа нищо
)

-
- вече хвърля и на тежко