Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Ножове
Модератор: dantho.mihov
Re: Ножове
Ето нещо и от мен

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Малце да се поФалим са се здобих със следното,с/у един жисием
А!,фона е на Баба Меца част от хълбока

starcho написа:Прегледах форум за скандинавски ножки,направиха ги криви от тормоз и победител се оказа шведския МОРА-2000.Сега го търся,щот за 30 лв си заслужава..
От 30лв почват и отиват доста нагоре

Тези хубавци горе са драли по два глигана и ще одерат още толкова без изобщо да имат нужда от точене

http://www.vbox7.com/play:1dbd3caf
Кой знае на къде?Кой знае до кога?....
Кой знае на къде?Кой знае до кога?....
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Ето го моито доста старо Непалско Кукри,канията е от дърво и кожа,липсват малко орнаменти от канията и другото малко ножче за заточване

За Варненци: ножове Мора има в маг. Камартон,а днес случайно си купих 2 в едно магазинче срещу ХЕИ.Ще се правят дръжки-няма как
манията иска жертви. 

Франко,твоите са карбон и затова държат ряз,но модел 2000 е подобрена неръждавейка и не отстъпва на карбона.Видях карбона за 15 лв.-успех спрасчовците.Не ти ли се ще да направиш подобаващи дръжки на твоите кожодери?
Гледам сте се заговорили за ножчета и имам да ви питам следното: Кажете какво ножче да си взема.Трявва ми нещо много здраво и елегантно (може и згаваем) и разбира се за малко парички (до 30-50 лева) 

Анджи напиши в гугъла иша ти се замае глъвътъ от видове,язе гледав и слушав как спорят и избрав шведише маркише като цена и ряз!На градус съм,ша ма прощаваш,ама ми е гот с новите ножлета.Който търси ша си го намери,вселенски закон. 

То е за рязане на глави,но става и за треволяк,ама вида му е ефектен за стената.monilom написа:За такова кукри си мечтая просто.![]()
![]()
Ей,Варна е спрягана като най-добре снабдена с ножки,но да знаете че търговците имат интерес да продадат всякакъв боклук,та си отваряйте очите и си и майте в джоба ножле за сравнение.Скоро направих крив един оръжеен бакалин,по очите му прочетох че иска да станем на кълбо.
- krokibg
- учете се от него

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Ножари, темата замря, спите ей? Вичев нямаш ли нещо ново за презентация, или да вадя моя скромен арсенал?!?

Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Малко сведения за вида стомана за приличен и отличен нож.Неръждаеми: S 11 V, S 90 V, DURA TECH20 CV, S 30V, SGPS, BG 42, VG 10,N690Co, ATS 34, 154 CM Полуръждаеми и отлични: INFI, D 2 Ръждаеми отлични: S 3V, S 10V, A 2, M 2, O 2. За да ръждяса трудно острието трябва да бъде полирано като огледало на кече с шлайфпаста.Ако ще си купувате нож имайте си тези данни на хартийка в джоба и добре четете за надпис Китай на амбалажа.Успех на мераклиите.
- krokibg
- учете се от него
Жечев,сега се занимавам с воблерите и цветовете имJechev написа:Ножари, темата замря, спите ей? Вичев нямаш ли нещо ново за презентация, или да вадя моя скромен арсенал?!?![]()

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
- pachosz
- сериозен играч
Честит празник и на всички ножари!
До колкото разбрах, днес освен именници, празнуват и ножари, ковачи.
Здрави да сте и с творенията си да радвате душите си, а на такива като мен дето гледаме само снимки тук, да радвате очите

До колкото разбрах, днес освен именници, празнуват и ножари, ковачи.
Здрави да сте и с творенията си да радвате душите си, а на такива като мен дето гледаме само снимки тук, да радвате очите