Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

За обявите на първа страница
Модератор: sapuna
- pachosz
- сериозен играч
Re: За обявите на първа страница
И аз съм ЗА всякакви обяви.
А за това, че са на началната страница - ПРОТИВ
Така или иначе като вляза, рядко се случва да пропусна да прегледам кой кво продава, и като ми оттърва да си купя нещичко
Не че някой ме пита ЗА или ПРОТИВ съм. Както и всички писали до момента в темата.
А за това, че са на началната страница - ПРОТИВ
Така или иначе като вляза, рядко се случва да пропусна да прегледам кой кво продава, и като ми оттърва да си купя нещичко

Не че някой ме пита ЗА или ПРОТИВ съм. Както и всички писали до момента в темата.
-
- учете се от него
Слагате ей това като иконка за отваряне на форума и на никой няма да му е дискомфортно:
http://forum.nariba.com/index.php
Всички подфоруми и теми си се изписват по реда в който си вървят подфорумите, няма "по-отпред" или "по-отзад" и навсякъде където има нови мнения свети в червено
На мен лично, ползването на главната страница ми е много по неудобно понеже не ме интересува каква нова тема е пусната а ме интересува развитието на определени конкретни теми, някои от които са пуснати преди години
п.п. големи Яйца че битака щял да е най-отпред; ако се пусне подфорум за запознаства и компаньонки, ще е още по-отпред

http://forum.nariba.com/index.php
Всички подфоруми и теми си се изписват по реда в който си вървят подфорумите, няма "по-отпред" или "по-отзад" и навсякъде където има нови мнения свети в червено

На мен лично, ползването на главната страница ми е много по неудобно понеже не ме интересува каква нова тема е пусната а ме интересува развитието на определени конкретни теми, някои от които са пуснати преди години

п.п. големи Яйца че битака щял да е най-отпред; ако се пусне подфорум за запознаства и компаньонки, ще е още по-отпред

- Бисо
- сериозен играч
....Абе,Даньо......"Кога стана калайджия,кога ти поцърне гъзо"......milo_bg написа:Еми няма какво да се направи,а и наистина не е толкова голяма пречка просто е леко тъпо...Хубаво,че бейрута не може да направи нищо щото сигурно щеше да е още по зле...![]()
![]()
Колко пъти тре те баннат,та ти дое акъла, деа мамините синчета деа.....лигльовци.
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
- barutchiata ©
- Администратор
stich написа:Не думай...ще му излезе име.milo_bg написа:...Хубаво,че бейрута не може да направи нищо...![]()
![]()
Бараймухута му е през хута!

-
- кандидат преподавател
barutchiata © написа:stich написа:Не думай...ще му излезе име.milo_bg написа:...Хубаво,че бейрута не може да направи нищо...![]()
![]()
Бараймухута му е през хута!![]()
![]()

Тва е достойно за бисерите !

Върл Shimano фен!
Четох,четох и се старах да погледна от всички възможни страни,но все пак смятам,че е малко прекалено Форумът да се превръща в битак,в момента,в който това стане ще има доста регистрации,които са единствено и само с търговска цел,вследствие мъртвите души ще умножат броя си и ще се окаже,че Форумът се изчерпва бавно и сигурно откъм човешки потенциал и основната идея се измества изцяло по посока - ТЪРГОВИЯ!
Приятен ден на всички!
Приятен ден на всички!
- barutchiata ©
- Администратор
Аз пък ми прави впечатление, че колкото повече се опитвам да угодя на всички, толко по недоволни има.
Мдаа.

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Две добри има само в спортния бридж и на 3-5-8.barutchiata © написа:Аз пък ми прави впечатление, че колкото повече се опитвам да угодя на всички, толко по недоволни има.Мдаа.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- pachosz
- сериозен играч
Кире, от днес ти спираме спиртните напитки на теб 

- krokibg
- учете се от него
Хапчетата,хапчетатаааааааа,вземи си ги пии редовно,нищо ти нямаше до преди последната простотия дето испльоска на мегданя

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- учете се от него
145бр. от любимите ми емотикони- "средни пръсти..."
Как те недомързя бре..

Бат Любо и хапчетата няма да му помогнат на този,защото:"където се намеси природата медицината е безсилна!"
Като не искаш недей да влизаш,щом е толкова пък гаден Форумът!
Абе да те питам,защото гледам си много отворен и правиш реклама на другите форуми,аз във Фишинг манията имам регистрация,но не съм влизал от много време,но в Гоу фишинга съм постоянно,та аджеба ти познаваш ли някой от хората там,запознат ли си с правилата,наясно ли си,че още при първото по-сериозно заяждане си с БАН ВО ВЕКИ ВЕКОВ???
Но няма да се стигне до БАН,защото ти просто няма да бъдеш одобрен за член на Форумът за приятели!
За първи път ми се налага да ползвам тези "пръстчета",но си ги заслужи!
Като не искаш недей да влизаш,щом е толкова пък гаден Форумът!
Абе да те питам,защото гледам си много отворен и правиш реклама на другите форуми,аз във Фишинг манията имам регистрация,но не съм влизал от много време,но в Гоу фишинга съм постоянно,та аджеба ти познаваш ли някой от хората там,запознат ли си с правилата,наясно ли си,че още при първото по-сериозно заяждане си с БАН ВО ВЕКИ ВЕКОВ???
Но няма да се стигне до БАН,защото ти просто няма да бъдеш одобрен за член на Форумът за приятели!

За първи път ми се налага да ползвам тези "пръстчета",но си ги заслужи!
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Дани, Дани, ти колко си тъп. 

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Пачка, проблемът е нулев, защото така или иначе такива напитки не употребявам....още повече в тази жега върху жега и отгоре слънце.pachosz написа:Кире, от днес ти спираме спиртните напитки на теб

Ама виж, че на milo_bg трябва нещо да се спрее....що ли си мисля, че т'ва ще е регистрацията му.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!

- Skorpi
- сериозен играч
След тоя сътворен бисер регистрацията му я отпиши ама едно не мога да захапя защо мини се не мине и някой с гръм и трясък си заминава вместо тихо и кротко да си триине регистрацията и да не пише след като не му харесва тук 

Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти