Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

питане към Пловдивчани
Модератор: dantho.mihov
питане към Пловдивчани
Има ли в Пловдив рибарски магазин където мога да си платя билета. Ако няма, къде мога да го платя-упътване с адрес ще свърши работа
В моят роден град чакат бланки след две седмици

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
на ул. богомил,бившето 8-мо кметство,сега се помещава от ИАРА.пада се южно от ул.кап.райчо,където бяха многото сергии.
Последно промяна от butnik на Нед Мар 04, 2007 8:05 am, променено общо 1 път.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Е на това се казва риболовец.Да се вдигнеш от Карлово,та да платиш билета си в Пловдив.Само че в Пловдив билета за Горското се плаща там,а за Ловното също.Мой съвет е да си платиш и двата-мисля общо 40лв.Горското е на бул 6-ти септември.Като тръгнеш от кръстовището на бул Руски и 6-ти септември по посока стадиона-на запад Горското е вдясно в една голяма сграда.Заверката беше още на входа-има гише.Ловното е в Каршияка-отляво на училище П.К.Яворов.Под сградата има ловно-рибарски магазин.На втория етаж е ловното.Информацията ми е от миналата година-ако някой има по-прясна,нека ме поправи.Пък дано се засечем някъде,та да им скъсаме джуките.Наслука.
-
- фен клуб-скобар
555
Какво горско,какво ловно
.С риск да стана банален ,пак повдигам този въпрос.Пловдичани ,моля обяснете ,защо трябва да се плаща за още един билет.За Марица и Гребната база, ли важи? И най-важното -ОТКЪДЕ-НАКЪДЕ

Ами много просто.Ако отидеш на 40-те извора с билет от горското,ще те изгонят ловните.Същото е и на Катуница,гребната база,а след гласуваното в НС повечето водоеми.От друга страна като отидеш на Пясъчник,А.Иванов и тн с билет от ловното пак ще те изгонят,та даже ще те глобят.Затова съветвам колегата да си извади и двата.Незнанието не те оневинява приятелю.Искам,не искам и аз ше направя така.Наслука.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Тва с гласуваното в НС 98% да не стане тази година , вервай ми
Другото пък с 40-те извора трябва малце по-обстойно да се провери , обещавам да се заема с този въпрос и да пусна актуално инфо щот на доста гьолове дерибействат на стара слава и без никво моментно покритие 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- ivan_yo
- разбира нещата
Re: питане към Пловдивчани
И при мен дереджето е същото, но ще изчакам още една седмица.dekata написа:Има ли в Пловдив рибарски магазин където мога да си платя билета. Ако няма, къде мога да го платя-упътване с адрес ще свърши работаВ моят роден град чакат бланки след две седмици
![]()

ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Кхъм ! Относно 40 извора ! Все още си е под егидата на ловно рибарският съюз ! При риболов там се изисква и членска карта на СЛРБ ! Нещо друго - ако нямате такава карта но имате риболовен билет то НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА ВИ ПИШЕ АКТ , ГЛОБЯВА ИЛИ КОНФИСКУВА ВЪДИЦИ И ПР. , единственното нещо което могат да направят от СЛРБ е да Ви помолят да напуснете водоема или да заплатите съответната такса ако има такава !!!
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
бе кви са тия пловдивски неволи?
аз отидох,дадох 27лв и тескерето бе готово за един ден-тук вьв всеки почти риболовен магазин можеш да си извадиш билет,кви са тия 40лв,че ми стана интересно?шо ви мотат по тоя начин?ми елате до сф и си купете билети-на някои места ги вадят ВЕДНАГА
бааати дьржавата 

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".