Къде и как за щука???

Модератор: sapuna

danuckash
новобранец
новобранец

Къде и как за щука???

Мнение от danuckash »

здравейте.аз съм почитател на риболова на хищни риби но най вече костур и щука.ялизайте и пишете тук моля ви и взаимно ще споделяме опита си.поздрав на всички колеги. :) :) :!:
tSyrk0
новобранец
новобранец

Re: Къде и как за щука???

Мнение от tSyrk0 »

Здравей! Аз също съм почитател на риболова на щука, дори вчера направих поредния излет. Резултата беше много малки щуклета по 400-500 грама, които върнах в язовира, но техните баби и дядовци задържах :P Та имаше удар на спининга от 3 големи щуки най-голямата беше 2,8 кг, другите по-малко. Опитвах на различни примамки, но накрая уцелих точната блесна (така мисля аз поне) . По малките парчета извадих предимно на плувка на малки рибки. Един колега имаше и удар на малко сомче на плувката, но го пусна. Като цяло този риболов за мен е много динамичен и наред с риболова на шаран този ми е фаворит. Поздрави и успех :D
Някои си развяват байрака, а други бикините.
Аватар
G.Petkov
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от G.Petkov »

tSyrk0 написа:Здравей! Аз също съм почитател на риболова на щука, дори вчера направих поредния излет. Резултата беше много малки щуклета по 400-500 грама, които върнах в язовира, но техните баби и дядовци задържах :P Та имаше удар на спининга от 3 големи щуки най-голямата беше 2,8 кг, другите по-малко. :D
Много щука по вашия край, колега.По Дунава пишат за много малки щуки, но за Петрич си е добър резултат.Наслука.
tSyrk0
новобранец
новобранец

Мнение от tSyrk0 »

G.Petkov и по Струма има резултат, ама малко по-нагоре към Сандански ... в Петрич единственото място, където удря щука е един язовир до едно село, близо до границата с Гърция. Е поне аз не съм информиран за друго гйолче, но и това е супер за да си направи кефа човек ... Сега смятам да разварта блесната по Струма и да подгоня и някои кефалче. Поздрави и наслука :wink: :drinkers:
fanscape
новобранец
новобранец

Мнение от fanscape »

Малко инфо за този язовир ще може ли, а и за други места у нас където се знае да има щука ако може някои да ги спомене
tSyrk0
новобранец
новобранец

Мнение от tSyrk0 »

fanscape написа:Малко инфо за този язовир ще може ли, а и за други места у нас където се знае да има щука ако може някои да ги спомене
Разбира се, че може. Значи в община Петрич - село Марикостиново (някъде може и Марикостино да срещнете) близо е до границата с Гърция. Водоема е със средни размери и сравнително тревисто дъно, което трябва да имаме в предвид при разните монтажи. На мен лично ми е близо от Петрич и все пак прилични щуки се вадят. Има бял амур (но не му знам цаката) и доста шарковци, каракуди, кефали, сом и др рибета. Дано съм Ви бил полезен, Наслука!
fanscape
новобранец
новобранец

Мнение от fanscape »

Върна ли се във България първо там ще опитам,на есен идеално време за щука и тревисто както те обичат :)
qvor_19
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от qvor_19 »

На градския язовир в Силистра гъмжи от големи щуки.На тапа и дъно на рибка каракудка,и на блесни
rado84
новобранец
новобранец

Мнение от rado84 »

zdraveite kolegi i nazdrave :drinkers: .ot tarnovskia krai sam i moga da vi kaja za az.Al.Stamboliiski,6tuka na blesna i tapa.kalve zdravo i ako ima6 kasmet moge i smadok(udari mi na blesna)
2.1 - Писането на български в сайта става само и единствено на кирилица! Забранено е изписането на български думи с латински букви, както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и други с цифрени означения като "4" и "6" или комбинации от други знаци.Такива теми и постове ще бъдат изтривани без предупреждение.При повторни нарушения, ще следва предупреждение, а при системни банн.
Митев
Аватар
VaSiL228
новобранец
новобранец

Мнение от VaSiL228 »

Здравейте ..Значи аз също ще потварде че излизат прилички щуки на Село Марикостиново аз живея там и днес оспях да хвана щука немога да я покажа сажелявам но измерих я показа 500 гр но има и по голями също през лятото хванах 700 гр каракуда има и сом,кефал,амур(19кг от гецата Петрич) и др риби НАСЛУКА!
Човек се учи докато е жив ! :)
Райчо Митов
новобранец
новобранец

Мнение от Райчо Митов »

VaSiL228 написа:Здравейте ..Значи аз също ще потварде че излизат прилички щуки на Село Марикостиново аз живея там и днес оспях да хвана щука немога да я покажа сажелявам но измерих я показа 500 гр но има и по голями също през лятото хванах 700 гр каракуда има и сом,кефал,амур(19кг от гецата Петрич) и др риби НАСЛУКА!
На какво ги хвана на марикостиново. Аз ходих вчера и извадих 2 щуки на по 1,200 кг. Но като цяло съм доволен.
Ако ви интересува хванах ги на блесна mepps luksox (не съм сигорен за правописа). Поздрави от Сандански!!! :drinkers: :finga: :drinkers:
Аватар
VaSiL228
новобранец
новобранец

Мнение от VaSiL228 »

Райчо Митов написа:
VaSiL228 написа:Здравейте ..Значи аз също ще потварде че излизат прилички щуки на Село Марикостиново аз живея там и днес оспях да хвана щука немога да я покажа сажелявам но измерих я показа 500 гр но има и по голями също през лятото хванах 700 гр каракуда има и сом,кефал,амур(19кг от гецата Петрич) и др риби НАСЛУКА!
На какво ги хвана на марикостиново. Аз ходих вчера и извадих 2 щуки на по 1,200 кг. Но като цяло съм доволен.
Ако ви интересува хванах ги на блесна mepps luksox (не съм сигорен за правописа). Поздрави от Сандански!!! :drinkers: :finga: :drinkers:
Ами аз мойте ги хванах на блесна от испания на силиконова рибка едновремено с блесна !!!
Човек се учи докато е жив ! :)
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на хищници”