Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Кариеристите на Негован
Модератор: bobopeli
- jasonsmith
- разбира нещата
Кариеристите на Негован
Ето го "приятелят", който работи на кариерата на Негован:

Тук малко пози за снимка:

Направил съм му цяла фотосесия.
Някъде четох, че тези имат право да си пускат мрежа в кариерата, та затова не съм се обаждал на органите(дали е така- съмнявам се, но пък от друга страна го прави посред бял ден и не се притеснява дори че го снимат..)..
Мрежата е по ширината на целият язовир, като по мои изчисления е някъде около 150-200м дълга. според мен, тази мрежа си виси там целодневно, и се проверява 2-3 пъти на ден за уловена риба.
Няма да стъпя никога повече на този гьол, просто няма смисъл!

Тук малко пози за снимка:

Направил съм му цяла фотосесия.
Някъде четох, че тези имат право да си пускат мрежа в кариерата, та затова не съм се обаждал на органите(дали е така- съмнявам се, но пък от друга страна го прави посред бял ден и не се притеснява дори че го снимат..)..
Мрежата е по ширината на целият язовир, като по мои изчисления е някъде около 150-200м дълга. според мен, тази мрежа си виси там целодневно, и се проверява 2-3 пъти на ден за уловена риба.
Няма да стъпя никога повече на този гьол, просто няма смисъл!
Re: Кариеристите на Негован
За голямо съжаление,так ще стане около София Колега.
-
- разбира нещата
- slavi_8899
- вече хвърля и на тежко
И на чепинци е същата работа, за това и там няма риба; само челопечене държи фронта, щото има мн. дървета , храсти , кранове и др. та не могат съвсем да го ушушкат! А негован е мн. приятен водоем и ако го остават на мира за 5-6 години, може и да се завъдат рибки 

- Paublo_Eskobar
- Модератор
Те там си живеят хорицата,а защото са прости,знаят или поне си мислят,че риба се лови с мрежи.Или пък не им пука,няма кой да ги закача (това не ги прави по умни).Сигурен съм че Негован не е единсвената кариера в която работниците си пускат мрежички.И без това отдавна го насраха разни други такива индивиди. 

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
На вси4ки баластери ине баластери е така щото все някои трябва да ходи ина платените колеги
-
- новобранец
нещаснтици бракониерски! ма ти що не звънна на 112 бе колега може пък и да има ефект.
нали не мислите, че съм тъп само защото почиствам след себе ,си!