Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Гръцка разходка
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Гръцка разходка
Този уикенд си беше плануван за една къса ваканция с семейството
Когато решихме вече да ходиме в Олимпияда(60 км от Ангитис)имах в план една сутрин чисто да се расходя до там,за да видя как е положението на реката през летото,щото никога не бех ходил там летно време
Така,да започна по ред...Тази тема ще исползвам и за да дам инфо за реката,но и за морето,на местата кадето бех
Стигнахме в селцето петък и по жегата едвам намерихме стая,некакъв панаир имали,и цело село гости от всякаде
Удрихме яко плаж,и вечерта заминахме в Ставрос,сички с различни цели
жените за магазините,децата за луна парка,а аз и Мики в проверка на риболовците на пристанището.

Тук давам инфо за морските риболовци.Кога и да ходя там в обиколка,никога не съм видел некой да извади риба от там.Така беше и сега.Минахме низ поне 50 души,освен едни 5-6 сантиметрови риби,друго не видехме.Аз не съм познавач на морския риболов,но все се надявам да видя некаква прилична риба там,за и аз да се наместя да се пробвам
но никак да стане.
След заминаването от Ставрос,лягане 2-3 часа и ставане в 4 и право на Ангитис.Тук следва инфо за слатководните мaйстори.НЕ ХОДЕТЕ ЛЕТНО ВРЕМЕ НА АНГИТИС.Реката спадна за 2-3 часа докато бехме там за 50 см.Луда работа.
И така...Стигнахме и бехме свидетели на една хубава глетка

Над моста без почти никакво течение ,загледахме любимата река.

Под моста друго положение-една педа вода,която намаляваше светкавично.

Хванахме нещо дребно за стърв

И заложихме на рибе.
Хванахме един приличен клен
,който се уплете в едни клони но майстор Мики беше решен да го извади по всяка цена

Рибките всички ги пуснахме,щото и покрай това че сме големи мераклии за хубава рибка и вино,този път по жегата немаше смисъл,а и плажът не чакаше

Реката мислиш пресуши

Но морето се държеше здраво
В 11 бехме на плаж,по неколко бири в таверната

и сладък сън не хвана
на песъкта.
Тук имам сега един конкретен въпрос до познавачите на морския риболов(да не отварам друга тема)
В Олимпияда гледах на 1-2 метра длабочина,пасажи от морски кефали,екстра риби немаше под 0,500 кг.Беха доле на дъното.КАК СЕ ЛОВАТ,И С КАКВО,КОГАТО ГИ ГЛЕДАШ КАК СПОКОЙНО ПЛУВАТ ПОД ТЕБЕ?
На другия ден открихме едно наистина райско кътче.Тук ще дам инфо пак за морските манияци.Под водата видех големи пасажи от кефали,спароси,едни ми заприличаха на барбуни и още много други риби който не познавам.Лево и десно от плажът има стени и е страхотно и за плуване и за риболов.Ето малко снимки от там

Лево и десно от плажът са тези две снимки.
Ето и още
от убавините който прекарахме с мойте

Наричат го Белия Плаж

Моля още един път морските риболовци да ме посъветват за морските кефали,оти ги сънувам
па здраве да е,може некой да ме учи на морски риболов
от мене ракията.

Стигнахме в селцето петък и по жегата едвам намерихме стая,некакъв панаир имали,и цело село гости от всякаде

Тук давам инфо за морските риболовци.Кога и да ходя там в обиколка,никога не съм видел некой да извади риба от там.Така беше и сега.Минахме низ поне 50 души,освен едни 5-6 сантиметрови риби,друго не видехме.Аз не съм познавач на морския риболов,но все се надявам да видя некаква прилична риба там,за и аз да се наместя да се пробвам

След заминаването от Ставрос,лягане 2-3 часа и ставане в 4 и право на Ангитис.Тук следва инфо за слатководните мaйстори.НЕ ХОДЕТЕ ЛЕТНО ВРЕМЕ НА АНГИТИС.Реката спадна за 2-3 часа докато бехме там за 50 см.Луда работа.
И така...Стигнахме и бехме свидетели на една хубава глетка

Над моста без почти никакво течение ,загледахме любимата река.

Под моста друго положение-една педа вода,която намаляваше светкавично.

Хванахме нещо дребно за стърв

И заложихме на рибе.
Хванахме един приличен клен

Рибките всички ги пуснахме,щото и покрай това че сме големи мераклии за хубава рибка и вино,този път по жегата немаше смисъл,а и плажът не чакаше

Реката мислиш пресуши

Но морето се държеше здраво

В 11 бехме на плаж,по неколко бири в таверната

и сладък сън не хвана

Тук имам сега един конкретен въпрос до познавачите на морския риболов(да не отварам друга тема)
В Олимпияда гледах на 1-2 метра длабочина,пасажи от морски кефали,екстра риби немаше под 0,500 кг.Беха доле на дъното.КАК СЕ ЛОВАТ,И С КАКВО,КОГАТО ГИ ГЛЕДАШ КАК СПОКОЙНО ПЛУВАТ ПОД ТЕБЕ?
На другия ден открихме едно наистина райско кътче.Тук ще дам инфо пак за морските манияци.Под водата видех големи пасажи от кефали,спароси,едни ми заприличаха на барбуни и още много други риби който не познавам.Лево и десно от плажът има стени и е страхотно и за плуване и за риболов.Ето малко снимки от там

Лево и десно от плажът са тези две снимки.
Ето и още

Наричат го Белия Плаж

Моля още един път морските риболовци да ме посъветват за морските кефали,оти ги сънувам

Последно промяна от Nikola Polizovski на Пон Авг 16, 2010 4:18 pm, променено общо 1 път.
Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Re: Гръцка разходка
Супер 

- Petar Nedev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Страхотен репортаж наистина. Хубаво преживявяне. И оня кефал си го биваше:)
- GODzillata
- и господ не е толокова добър

Абре, друже Ни'кола, па само у Гречко одиш, насам нема ли да дойдеш на някоя НС?

Супер почивка + риболов!

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
- и господ не е толокова добър
Знаеш как да си живееш брато.Евала

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- Николай Неделков
- учете се от него
Супер сте както винаги 

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Никола ,пазете си краката като гледам къде сте газили
Иначе БРАВИСИМО

Иначе БРАВИСИМО

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
-
- сериозен играч
Супер отсекаде 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Ако ти кажа че с боси крака минавах под моста по едни камъци и теловеbkd написа:Никола ,пазете си краката като гледам къде сте газили![]()
Иначе БРАВИСИМО

Macedonia

Имах впредвид скалите в морето и морските таралежи 

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Под вода минавах с очилата и се възхищавах на сичките хубости долеbkd написа:Имах впредвид скалите в морето и морските таралежи

Macedonia

- Bob Nudd
- ще става разбирач
Убаво сте отпочинали. 

Коце © написа:"Секс с манекенка" няма да донесе такъв кеф брат!![]()
![]()
-
- кандидат преподавател
Браво Никола добра почивка.А и всички доволни и жени и деца и бащи 

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ