Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Crazyty
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Мнение от Crazyty »

Абе някоя по-прясна инфомация ми треа сщото със сигорност ще отивам.И кажете как е доброплодно може и там да отида.Кажете кой по добре.Ще отида на единия.
Doncho69
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Doncho69 »

На Добротич колега е по добре.
Crazyty
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Crazyty »

Мерси начи утре съм там.Мислих да отида четвъртак но утре ще отида.Нема ли да има някой колега там.Ще пиша след излета.
Doncho69
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Doncho69 »

Колега там до вас имаше един много хубав яз.Катранджията.Няма ли да го пускат за риболов.Един колега от Провадия обеща да ходим на него и с това си остана.И наслука утре.
Аватар
vina78
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от vina78 »

Звънец е добър язовир но си има чалъм и там, като на всякъде сега застанах на стената захраних с суха леко подварена с степчета жито заешки гранули и бъркано ягода 10 топки колкото портокал в началото и после подавам по малко ама постояно това е цакатата директен с ластик 8 метров бидем 0.14 флорокарбон 0коло 30 см. Значи два пъти съм ходил там и двта пъти все по един начин се получават нещтата майката му е да имаш търпение след,като захраниш. И така първо започват около две три сланчовки после някой таранка и след около 4 часа след захранването почва шарко да скача около плувката и става гол след гол след 15.30 последния път 22 риба от който вземах 5 защото така е регламента по добрите и това е от мен ще се радвам да съм ви помогнал отностно яз.Звънец.
Doncho69
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Doncho69 »

Колега това реклама ли е.Първо на язовира няма слънчаци защото са изпапкани от сулката,и второ там рибата и е....... мамата разни селяци и касапи.Ако не го забранят скоро няма да остане нищо.Успех и наслука.
Аватар
vina78
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от vina78 »

Аз коментирам какво ми се случи там а отностно слънчачите има ги и попчета даже. Просто в форума колеги пишат че няма инфо за язовира и аз драснах два реда не е реклама просто това ми се случи два пъти 1 път 18 риби втория 22 имам и снимки за доказателство и двата пъти на рибите и язовира мястото и таканататака а дори и на слънчака колега.
stbozhanov
новобранец
новобранец

Мнение от stbozhanov »

:)
Последно промяна от stbozhanov на Чет Авг 19, 2010 3:29 pm, променено общо 1 път.
gosubg
новобранец
новобранец

Мнение от gosubg »

Има и попчета и слънчаци, а освен това е пълно с хиляди селяни които пълнят чувалите и правят консерви.
Doncho69
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Doncho69 »

Колега stbozhanov във този форум влизат и пишат хора, които въобще не са стъпвали на язовир.Това съм го установил от лични наблюдения.Бил съм на водоем ,на който никой нищо не изкара а в същото време някой си специалист я убил рибата там.Така че не вярвай на всичко което се пише.НАСЛУКА.
Аватар
sardina
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от sardina »

Думата "касапи" за някои от хората правещи се на рибари отговаря с пълна сила. Видях поне двама, които след като извадиха по някоя риба, веднага я изчистиха и т.н.
Добър риболов е този, за който не ти омръзва да разказваш!
zazec
новобранец
новобранец

Мнение от zazec »

голеги някой имали прясно инфо за блъсково големия,а също чувам че били отворили за риболов комарево сепа
Аватар
vina78
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от vina78 »

Към Doncho69 надявам се последния коментар да не се отнася за мен защото мога лесно да те упровергая с видео снимки и т.н :oops:
stbozhanov
новобранец
новобранец

Мнение от stbozhanov »

Колега, Vina78, вместо да използвате видео и снимков материал за опровергаване на когото и да било, просто го постнете тук, за да покажете резултатите от вашият риболов и да доставите и малко удоволствие на всички четящи тази тема, а и в същото време да премахнете всякакви колебания относно дали има риба там в някой, който се чуди дали да посети водоема.
Doncho69
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Doncho69 »

Колега Vina78,мога ли да попитам познаваш ли водоема и колко риба е пусната в него,защото аз знам.И като знам колко се изкара за 1- 2 месеца просто там са останали някоя и друга риба,като изключим сулката и някой дребошлък.НАСЛУКА.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”