Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Тунджа и Жребчево
Модератор: Кърцата
- ivanka
- Модератор
- Обратна връзка:
Тунджа и Жребчево
Привет колеги
Разбирам идват четири почивни дена около 3 март и мисля да ги посветя на риболова. Ще съм в района на Жребчево и р.Тунджа (около Зимница, Шаново и т.н). Дайте съвети какво излиза в момента в райно и изобщо кой с какво то може да помага, а аз после ще докладвам

Разбирам идват четири почивни дена около 3 март и мисля да ги посветя на риболова. Ще съм в района на Жребчево и р.Тунджа (около Зимница, Шаново и т.н). Дайте съвети какво излиза в момента в райно и изобщо кой с какво то може да помага, а аз после ще докладвам

-
- ще става разбирач
Щуката сега хвърля хайвер, сменя зъби.....От средата на март може и да почне да кълве.ivanka написа: А аз си мислех, че щуката по тунджа трябва да и е баш сега времето
Последно промяна от www.***.com на Вто Фев 22, 2005 1:06 pm, променено общо 1 път.
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Информацията е предимно за Иванка-На ТЕЦ-2 има платен риболов целогодишно се лови шаран бял амур толстолобл НА ТЕЦ-1 от канала на ТЕЦа и до устието-излиза каракуда и червенопера и доста едър елколан ,на канала до КОВАЧЕВО-елколан и по малко каракуда.
Ходя за риба за удоволствие в свободното си време
-
- новобранец
- Обратна връзка:

Ходя за риба за удоволствие в свободното си време