Тунджа и Жребчево

Модератор: Кърцата

Аватар
ivanka
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Тунджа и Жребчево

Мнение от ivanka »

Привет колеги :D
Разбирам идват четири почивни дена около 3 март и мисля да ги посветя на риболова. Ще съм в района на Жребчево и р.Тунджа (около Зимница, Шаново и т.н). Дайте съвети какво излиза в момента в райно и изобщо кой с какво то може да помага, а аз после ще докладвам 8)
karaakuda
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от karaakuda »

...ЖРЕБЧЕВО и ТУНДЖА са най несигурните водоеми по това време!Ако искате да хванете риба в района около СТ. ЗАГОРА отидете на ТЕЦОВЕТЕ!

караакуда
Ходя за риба за удоволствие в свободното си време
Аватар
ivanka
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от ivanka »

Е добре де, дай инфо за тецовете :D
А аз си мислех, че щуката по тунджа трябва да и е баш сега времето :roll:
www.***.com
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от www.***.com »

ivanka написа: А аз си мислех, че щуката по тунджа трябва да и е баш сега времето :roll:
Щуката сега хвърля хайвер, сменя зъби.....От средата на март може и да почне да кълве.
Последно промяна от www.***.com на Вто Фев 22, 2005 1:06 pm, променено общо 1 път.
Аватар
Skorpi
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Skorpi »

Иванке, на 20 02 бях на Жребчево на циганският ръкав там в момента избива много риба костур, червеноперка и едър уклей някъде в темите за Жребчево бях писал за това. :oops: :oops:
Аватар
ivanka
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от ivanka »

Ей Скорпи, страшен си да знаеш :D Мерси, ще се разровя из форума.
karaakuda
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от karaakuda »

Информацията е предимно за Иванка-На ТЕЦ-2 има платен риболов целогодишно се лови шаран бял амур толстолобл НА ТЕЦ-1 от канала на ТЕЦа и до устието-излиза каракуда и червенопера и доста едър елколан ,на канала до КОВАЧЕВО-елколан и по малко каракуда.
Аватар
Skorpi
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Skorpi »

На ТЕЦ-2 има платен риболов целогодишно се лови шаран бял амур толстолобл Колега, можеш ли да уточниш за платеният риболов. понеже преди 2-3г имаше участък заграден с мрежа на които си плащаш и ловиш или имаш в предвид цялото топлото ез. на Тец-2 :P :P
Аватар
ivanka
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от ivanka »

ТЕЦ 2 го знам, казва се мисля яз. Овчарица, там съм ходила на едно състезание, ТЕЦ 1 нямам представа къде е. Мерси за инфото :)
karaakuda
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от karaakuda »

:D Пояснявам за платения риболов на ТЕЦ-2: като се идва от Раднево за ТЕЦа пътят минава покрай самия ТЕЦ ат източната му страна -вляво се вижда път с бариера и охрана. Там наистина е заградено и си плащаш на бройка спуснати въдици.Има човек, който ти обяснява условията на риболова-ако ти изнася-плащаш и пълниш чувала с риба, ако не ти се дават пари- разпитваш местните да ти обяснят къде какво върве ипродължаваш, общото мнение на колегите рибари от стара загора е ,че годината беше слабичка. През лятото на Тунджа в района на ЯгодарЗимница,Юлиево и Шаново се ловеше много хубав кефал на мънисто слива джанка ,малки жабчета и тнт. На слука колеги и колежке ИВАНКА!
Аватар
vidalix
новобранец
новобранец

Мнение от vidalix »

ТЕЦ-1 е в края на град Гълъбово, т.нар Розов кладенец е язовира, ама само късно лято ходя там - костур, бяла, каракуди, друго знам, че има ама аз не съм хващал.
Osprey is my name
parabela
новобранец
новобранец

Мнение от parabela »

Няма да сгрешиш ако посетиш яз. Жребчево , там където се влива река Тунджа в язовира.Има два моста ,единият го водят каменният,а другият железният.Избери си едно място между тях.За сега се лови едра червенопера и уклеи.
Аватар
Skorpi
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Skorpi »

:P Благодаря за инфото. не съм ходил от доста време на Тец-2 и съм назад с материала то последно време наблягам все по пресевните и Жребчево .А на Иванка пожелавам наслука в риболова през празниците. Между другото и аз чух че между 2 моста където се събират реките давало риба . :P :P :P
Аватар
ivanka
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от ivanka »

Това е супер новина :D Мерси за инфото, колеги :D
Аватар
Skorpi
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Skorpi »

Рекох си я да видя дали няма нещо ново за Тунджата решил съм в неделя да направя едно излетче до Зимница с приятели . Ще бъда благодарен на всякакво инфо че то от началото на март редче няма :oops: :oops: :?:
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”