Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

За бързо на реката
-
- кандидат преподавател
За бързо на реката
Здравейте Колеги !
Вчера , към 17.30 , подгонен от непоносимата жега и зареден с една кутия сладка царевица заедно с Жорката / Жоро пз / се озовахме на реката /Марица/ . Намерихме си сенчести и переспективни места , опънахме болонезите , направихме линиите , хвърлихме по няколко прашки царевица , и заметнахме. Моята линия беше следната : Плувка 2.5гр. тип буре с плътна антена , отежнение на синджир с дропери от едри към дребни , микровирбел , повод около 25-30 см. и кука номер 9 - естествено Оунър Фуна /номер едно за река / ! Мястото пред нас , беше дълбоко около 1.80 - 2 метра , със средно бързо течение , което изискваше многократни замятания и съответно добро задържане и изтичане. След като захранихме , рибите пред нас , буквално завряха. Получи се доста интензивен и динамичен риболов , като излизаха от средни до доста едри кефали. Целта ни по принцип , беше шаран / който миналата година по тези места буквално го смлях/ , но явно още му е рано , а пък и водата доста се променя . Но както и да е. Ще изчакаме още малко , и се надявам нещата да си дойдат на мястото
!!!
Е и некоя снимка :

Това е мястото.

Не след дълго , последва и сефтето.

И се започна:

И така нататък. Снимка на целия улов няма , защото всичко беше релийзвано на момента. Жорката правеше същото . Към 20. 30 часа , риболова приключи . Да се надяваме , че следващия път ще напипаме шараните , и репортажа ще е още по атрактивен. От мен , толкова засега , бъдете здрави и Наслука !!!
Вчера , към 17.30 , подгонен от непоносимата жега и зареден с една кутия сладка царевица заедно с Жорката / Жоро пз / се озовахме на реката /Марица/ . Намерихме си сенчести и переспективни места , опънахме болонезите , направихме линиите , хвърлихме по няколко прашки царевица , и заметнахме. Моята линия беше следната : Плувка 2.5гр. тип буре с плътна антена , отежнение на синджир с дропери от едри към дребни , микровирбел , повод около 25-30 см. и кука номер 9 - естествено Оунър Фуна /номер едно за река / ! Мястото пред нас , беше дълбоко около 1.80 - 2 метра , със средно бързо течение , което изискваше многократни замятания и съответно добро задържане и изтичане. След като захранихме , рибите пред нас , буквално завряха. Получи се доста интензивен и динамичен риболов , като излизаха от средни до доста едри кефали. Целта ни по принцип , беше шаран / който миналата година по тези места буквално го смлях/ , но явно още му е рано , а пък и водата доста се променя . Но както и да е. Ще изчакаме още малко , и се надявам нещата да си дойдат на мястото

Е и некоя снимка :

Това е мястото.

Не след дълго , последва и сефтето.

И се започна:

И така нататък. Снимка на целия улов няма , защото всичко беше релийзвано на момента. Жорката правеше същото . Към 20. 30 часа , риболова приключи . Да се надяваме , че следващия път ще напипаме шараните , и репортажа ще е още по атрактивен. От мен , толкова засега , бъдете здрави и Наслука !!!
Върл Shimano фен!
- jasonsmith
- разбира нещата
Re: За бързо на реката
Поздравления братче, страхотно представяне както винаги! Тия ваш'те кефали и на царевица ли взимат, аз ако им подам на тукашните ще избягат със страшна сила

-
- вече хвърля и на тежко
Браво за риболова!!! Тея наще кефали не знаят що е царевица, искат само мръвка
Тъкмо хванах една голяма и хубава риба и червеят взе, че я изяде!
Поздрави за излета и на двамата.
п.п Нали уж време за риба нямате бе мискини,пьк все ходите
тайно. 

п.п Нали уж време за риба нямате бе мискини,пьк все ходите

Успех !simo72 написа:............. Да се надяваме , че следващия път ще напипаме шараните , и репортажа ще е още по атрактивен..........

-
- кандидат преподавател
Сонка , нека падне малко водата , и ще видиш. Миналата година , по тия места , ги направих спряли шараните. А ако ми се ловеше кефал , и не бях упорствал за шаро , сигурно щяхме да хванем десет петнайсе килаSONY написа:Браво,Симе.Хубави кефали сте дръпнали.Дано скоро се покаже и шаро.

Върл Shimano фен!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Браво за хубавите риби Симо 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Добри кефали !!

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
-
- ще става разбирач
- gorkata_petrov
- разбира нещата
Браво , Симо .Хубави риби.Дано скоро да даде и шарана
Това е като да бягаш сам и да излезеш втори ????
- danev69
- сериозен играч

човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
- ninastefanina
- сериозен играч
Браво Симо и на теб и на Жорката.Добри,както винаги 

I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"