Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Колега на друго място недеи да споделяш че имало разлика м/у каракуда и таранка нека да ти се смеем само тук ако беше прочел малко за аквакултурата и рибното разнообразие на българия нямаше да навлизаш в такива безмислени споровеDoncho69 написа:Гледай си работата .Нямало разлика.Значи толкова си и рибар![]()
![]()
![]()
![]()
Колега Todorin обясни му на хобаджията каква е разликата между таранка и каракуда,както е разликата между бабушка и червеноперка.Но те невежите хобаджии откаде да знаят разликата.Те казват и пишат каквото чуят,повечето от тях в този форум.Не е ли така.
6te go mislq
-
- новобранец
Направо сте като някакви деца между първи и трети клас. Някой модератор няма ли да поразчисти темата.
- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Спам
: Бай Дончо голям разбирач се завъди ти.

Списание На плувка и дъно написа:Каракуда/ Други названия: каракуда, таранка
Последно промяна от felippemassa на Чет Авг 19, 2010 5:34 pm, променено общо 1 път.
-
- научил се да хвърля
Спирамеstbozhanov написа:Направо сте като някакви деца между първи и трети клас. Някой модератор няма ли да поразчисти темата.

-
- новобранец
Комарево - забранен за риболов , говорих с пазача , собствениците пускат само техни познати за риболов. Инфо - 14.08.2010zazec написа:голеги някой имали прясно инфо за блъсково големия,а също чувам че били отворили за риболов комарево сепа
я кажете каде мога да си направя кефа.искам само каракуди ама добри парчета
-
- новобранец
Аз бях споменал преди време, ама пак ще го кажа, може да е от полза на някой. Наш колега създаде страница във Facebook, с име "Риболов край Варна". Има доста подробна информация за водоемите, като условия, начин за достъп, рибно богатство и т.н. Мисля че всеки ще има полза тази информация.
Поздрави и наслука
Поздрави и наслука

Извинявам се за спама , някой да има инфо за Брестак (тоя който се намира точно под пътя) , нали беше затворен. Смятам да направя един излет в неделята там !
колеги,утре мисля да отскоча до пода.ако някой е ходил скоро моля да сподели.аз ще пиша в понеделник.
така.... от четвъртък след обед до събота сутринта на генерал колево-резултата беше един шаран 4.500кг един амур 5.500кг ипо няколко по дребни от гореспоменатите 2 вида риба+3 късания и 4 забивания в тръстиките смятам риболова за успешен шарана кълвеше на протеинови топчета шоколад 20мм а амура на нанизана суха царевица.тва е от мен успех на всички.
п.п тук не е място да се караме а да си помагаме !
Колеги дайте прясно инфо за Засмяново големия плаща ли се абе какви са условиятя мерси предварително
- sonax
- вече хвърля и на тежко
Май изобщо не си си направил труда да прочетеш 1-2 страници назад в темата..zmz написа:Колеги дайте прясно инфо за Засмяново големия плаща ли се абе какви са условиятя мерси предварително
sonax написа:Май изобщо не си си направил труда да прочетеш 1-2 страници назад в темата..zmz написа:Колеги дайте прясно инфо за Засмяново големия плаща ли се абе какви са условиятя мерси предварително

-
- новобранец
Бяхме на яз. Цонево, събота срещу неделя, някъде към опашката на язовира, срещу с. Добромир. Стръвта беше бял, торен и сладка царевица. Излизаше доволно голяма платика, червеноперка, костур, каракуда и МНОГО слънчаци, аама много. Хвнахме и едно малко сомче вечерта. Беше не повече от 25 см.

- pepi71
- научил се да хвърля
Браво колега,доста риболова имам там но амур не съм вадил а и не съм чувал до сега да е извадил някойkalmat написа:така.... от четвъртък след обед до събота сутринта на генерал колево-резултата беше един шаран 4.500кг един амур 5.500кг ипо няколко по дребни от гореспоменатите 2 вида риба+3 късания и 4 забивания в тръстиките смятам риболова за успешен шарана кълвеше на протеинови топчета шоколад 20мм а амура на нанизана суха царевица.тва е от мен успех на всички.