Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

яз. Огняново
Модератор: Кърцата
яз. Огняново
Здравейте колеги,
Довечера след работа мисля да отпрашвам за Огняново, като смятам да си сефтосам "новата" стара палатка
Можете ли да ми дадете съвет, къде би било подходящо за къмпинг и все пак да имам шанс да се позабавлявам с рибоците, тъй като ще ходя едва за втори път и водоема не ми е много познат.
Благодаря Ви предварително!
Довечера след работа мисля да отпрашвам за Огняново, като смятам да си сефтосам "новата" стара палатка

Можете ли да ми дадете съвет, къде би било подходящо за къмпинг и все пак да имам шанс да се позабавлявам с рибоците, тъй като ще ходя едва за втори път и водоема не ми е много познат.
Благодаря Ви предварително!
Re: яз. Огняново
Здрасти, наслука и приятно изкарване
Местата за къмпинг са вдясно преди стената, ако идваш от с.Огняново-където има място и ти е кеф. Бих ти препоръчал възможно по-навътре, далеч от стената - заливчатата в гората, ама трябва да похамалуваш малко.
Вчера бях на еднодневен излет, до кулата. Излизаше само костур(12-15см) на рибе. Хвърлих за 15 лв.захранки
и нито една мирна риба- само едно маломерно кленче на жито
. На воблер забих един як клен около 1 кг.(голям кеф)
и на блесна - 2 по-едри костура 200-300 грама, но цял ден пердаших и сменях блесни и воблери.Рибата беше активна до 11ч. и от 14 до 18 ч. Имам снимки в телефона, може да пусна и тема.

Вчера бях на еднодневен излет, до кулата. Излизаше само костур(12-15см) на рибе. Хвърлих за 15 лв.захранки

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн