Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com
Форум
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
КЕФАЛОВИ ( илария, платерина, кефал ) - 2010
Модератори: emo vasilev, alekst
- ivalpetkov
- разбира нещата

Re: КЕФАЛОВИ ( илария, платерина, кефал ) - 2010
да зомбита има ама спирита изгони рибите май

-
косьо72
- научил се да хвърля

Здравейте
В събота аз баща ми и детето на Кранево на трета буна от 8 до 12 изкарахме 20 кефалови (платерина и илария) плюс една заргана.Като по голяма част от бройката я направи баща ми защото аз трябваше да се занимавам с малкия Рибар.В петък аз сам за същия период хванах 6 кефалови и една заргана.Рибата беше от горе и пробвахме на плуваща и потапяща бомбарда.Баща ми май се зариби.Ще се пробвам да кача снимки по късно.
http://kontre.snimka.bg/fishing/ribari.513322.20128702
В събота аз баща ми и детето на Кранево на трета буна от 8 до 12 изкарахме 20 кефалови (платерина и илария) плюс една заргана.Като по голяма част от бройката я направи баща ми защото аз трябваше да се занимавам с малкия Рибар.В петък аз сам за същия период хванах 6 кефалови и една заргана.Рибата беше от горе и пробвахме на плуваща и потапяща бомбарда.Баща ми май се зариби.Ще се пробвам да кача снимки по късно.
http://kontre.snimka.bg/fishing/ribari.513322.20128702
ЖЕЛАЯ ВИ БЕЗСМЪРТИЕ
Здравейте,
Търсих в ъв форума но не открих актуално инфо за по въпроса ми.В края на тази седмица ми се очертава ходене на Арапя.Тъй като никога досега не съм бил там ще съм благодарен на всеки, който даде информация и съвети за местата за кефалови, зарган и сафрид ( последния от брега, че не разполагам с лодка).
Търсих в ъв форума но не открих актуално инфо за по въпроса ми.В края на тази седмица ми се очертава ходене на Арапя.Тъй като никога досега не съм бил там ще съм благодарен на всеки, който даде информация и съвети за местата за кефалови, зарган и сафрид ( последния от брега, че не разполагам с лодка).
Вчера привечер на буната на плувка дръпнахме по някоя илария с баща ми. Насъбра се много боклуджа /иларийки по 5-6 см/, които поизнервиха обстановката, но пък изпълняваха заръката на изпроводяк да докарват я кака си илария, я леля си платерина. 
Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
Те другите нямат интернет затова не пишат като Фанат
На дъно или на плувка , бонбарда ги хвана.. Доста едри.. Ако и не намерисваха на канал щяха да са супер
Малко вода с оцет или лимон и са ОК 
Последно промяна от MARLIN на Пет Авг 20, 2010 7:14 am, променено общо 1 път.
така като гледам по снимките кажи речи срещу петрол са май, и добре си личи какъв е начина
Foko остъй тез гурливки и да мятаме зарганите че им е време вече

Foko остъй тез гурливки и да мятаме зарганите че им е време вече
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

Може да е с друга тактика колегатаdobria1 написа:така като гледам по снимките кажи речи срещу петрол са май, и добре си личи какъв е начина![]()
Foko остъй тез гурливки и да мятаме зарганите че им е време вече![]()
![]()
Митак зарганата я пробвам от време на врема ама я няама вземат се по някоя друга бройка,щея почнем към началото на септемви ти знаеш каде
П.п забравил съм да напиша на по горния пост че рибата я ловим на дъно със 7мт. пръчки стръфта е парченца сланина
а мястото е на канала аспарухово зад руското пазарче
П.п забравил съм да напиша на по горния пост че рибата я ловим на дъно със 7мт. пръчки стръфта е парченца сланина
а мястото е на канала аспарухово зад руското пазарче
marto1 написа:здавеите аа мое ли да ми дадете инфо за приморско ММЦ изжинете 4е пиша толкожа неграмотно но пиша на кирилица благодарение на един саит защото не сам ж балгариа а така та Bапроса ми беше дали ше мойе нqкои да ми помогне и да ми кайе каде B приморско или китен да ида да си напраBq густото на блатен или морски 4ерBеи ?
прясна инф. - току що се връщам ......................... успех
"Човек трябва да е достатъчно голям за да признае грешките си, достатъчно умен за да спечели от тях и достатъчно силен, за да ги поправи" Джон Максуел. Човек трябва да е достатъчно смел, за да ги сподели."
Днес за 3 часа сутринта от 7 души на мостчето на Дружба беше хваната една заблудена зарганка. 
Много силен и неприятен северен и северозападен вятър.
Много силен и неприятен северен и северозападен вятър.
- alex_vp
- научил се да хвърля

Извинявам се за офтопика, ама не мога да не попитам колегата как позна, че заргана е женски? 
Пак на същото място,малко слабо но пак бива

Ами това е колеги,във понеделник живот и здраве пак съм там,на СЛУКА а сега вече съм на
Ами това е колеги,във понеделник живот и здраве пак съм там,на СЛУКА а сега вече съм на
Днес на 1-ва буна пробвах на плувка,резултата за 3 часа беше една риба около 250 грама,много смотан риболов се получи...за тея 3 часа имах около 100 потапяния от барбуни и попчета...платеринката се хвана като предърпвах да намаля боша...зле е работата,много зле.
Зарганолог