Автоконсултация

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Re: Автоконсултация

Мнение от barutchiata © »

Gan4eff написа:....Пък и самото име Шаран може да ти е на късмет по язовирите /кои знае /
:D :D :D Това ми хареса! :lol:
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Косьо,да не си посмял да взимаш Форд,няма да ти стигнат парите за части,ако не даи си боже нещо испляска !!!Няма да ти казвам какви цени са частите им.Ако можеш да си позволиш частите,тогава вземи,обаче аз съм скептично настроен относно Фордовете.Продават се евтино,но частите им при ремонт са им скъпи.Явно форд си произвеждат повечето резервни части и си слагат солени цени.Скоро се зблъсках с този проблем за форда на едно от моите момчета.Няпа по голям параспур от мен,относно колите и карането.Няма кола която да ми издържи на юркането,а това Ауди 100 Авант 2.0 - V16 ми скри шапката и като рибарска кола,и като градски автомобил.Хем е симпатична,хем е мощна,хем върви прекрасно и се държи перфектно на пътя и зиме,и лете,в дъжд и сняг.Здрава и до сега,изобщо не ме е предала.Има визия и за града,отделно е висока и проходима,при положение че се ходи по баирите и реките.Помисли си,ама много хубаво,точно за този модел,за другите,просто нищо немога да кажа а Аудито го юркам вече доста години !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

barutchiata © написа:Аз доколкото знам дизеловия двигател е един и същ и при трите вана.Или греша? Ако е еднакъв невиждам защо частите да са на различна цена.Доколкото знам е и, че вана е съвместна разработка на VW и FORD, те затова го наричат и "Shagalbra" - събирателно име на SHAran, GALaxy и Alham­BRA.Другото което занам е, че дизайнът на арматурното табло е проектиран изцяло от Ford .Незнам как е в БГ ама тука шараните държат по висока цена.
Баруте жалко че не си в Сф.Щях да те заведа да поговориш със хора от Юнитрейд....
ще го напиша с главни букви:
ХОРА ПРИТЕЖАТЕЛИ НА ГАЛАКСИ СИ КУПУВАТ ЧАСТИ ОТ ЮНИТРЕЙД-Как така? :shock:
Повече няма да пиша.....Каквото имаше да пиша го написах,не че не обичам марката VW обаче не бих платил само заради емблемата!!!
Gan4eff написа:Имам в предвид по изгодно като съотношение ЦЕНА–КАЧЕСТВО
Ами сигурно защото е малко по качественно изработен най вероятнои за това е по скъп...
--Аз говоря с факти а ти с предположения!
Ганчев,брат мисля че достатъчно глупости написа айде сприсе......
Да VW го правят в Германия,а Форда в Горно Камарци..... :lol:
Изображение
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

CERRUTI написа:......
Баруте жалко че не си в Сф.Щях да те заведа да поговориш със хора от Юнитрейд....
..........

Ще съм около 17-20 август.Така, че може да ти се обадя, да ме заведеш, па и по бира да пиеме. :wink: :D
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

barutchiata © написа:Ще съм около 17-20 август.Така, че може да ти се обадя, да ме заведеш, па и по бира да пиеме. :wink: :D
Става,към 16-ти драсни ЛС да се разберем!
Изображение
Gan4eff
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Gan4eff »

--Аз говоря с факти а ти с предположения!
Ганчев,брат мисля че достатъчно глупости написа айде сприсе......
Да VW го правят в Германия,а Форда в Горно Камарци.....

Сигурно и ти поради тази причина караш Форд нали . Кои са фактите ти ???Еди кои си ми каза ...чух че еди какво си !!! това не са факти, фактите са в сервиза кадето ходя да помагам след работа.
Цепи,лепи,вулканизира......монтаж, демонтаж,баланс
chanio
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от chanio »

Галаксито,точно тоя модел го блокира колегата на 430 000км.Изпя си песента,но...след доста километри де.Вътре беше удобно,ама доста гореше за дизел около 8 че и нагоре,разправяше той.Инъче съм карал доста автомобили жигули,опел корса,рено клио,голф3,бмв 320и,роувър214,ФВ туран2009 и сега карам тойота рав4....японското е класа над всичко,друго което съм карал,въпреки,че турана беше чисто нов и с фул екстри,всичко което има,чак паркираше сам,френски :lol: :shock:
Аватар
Vlado_852
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Vlado_852 »

Е от кога 8/100 за такъв автомобил стана много? Само не ми казвай, че тойотата ти гори по-малко...
Стига писахте глупости, само да отказвате хората от това което не Ви харесва на вас.
Важното е на какъв автомобил ще попаднеш и как ще го караш и поддържаш. То и аз като си купувах С4-ката само ей такива простотии слушах какви боклуци били Ситроените но точно мойя ли незнам, се оказа съвсем читав... Защо ли?!?
chanio
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от chanio »

Никъде не съм казал,че тойотата гори по-малко ....8 и кусур за дизел не е малко,за под 2 литра мотор.Никой ,от нищо неще да отказва....споделяме,опит.....седях в галаксито като му блокира двигателя :!: Всеки сам си решава кво ще кара.
ФВ туран 2.0 ТД разход 7/10 :wink: така че 8 и отгоре за по-малък мотор 1,9...
Последно промяна от chanio на Сря Авг 11, 2010 11:36 pm, променено общо 1 път.
toyo1

Мнение от toyo1 »

За глупости е безмисленно да се спори (8 на 100 нафта е нищо за мини ван) а като се има в предвид и че е Форд ....ЦИГАНИН И ФОРД ЗИМАТА НЕ РАБОТЯТ :D :D :D Няма кола която да е подържана и да не е ок.Друг е въпроса колко често влизаш в бокса за дреболии :idea: аз карам CLK 500 AMG и в момента е на 51000км и TOYOTA ландкрузер 100 . 4,2д която е вече на 310000км и никога не ми е давала ядове :idea: до сега съм сменил крушка на габарита и съединител с претисквателен и лагер + ремъци ,филтри и ролки КОИТО СА КОНСУМАТИВ а Мерцедеса го вкарвах 6 пъти в сервиза за натрупани грешки :?: :?: :?: а за разхода да не говориме 4,2дизел с ръчни скорости с 80литра 670км кои както иска да си ги смята .
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Ами .... аз се уредих!
Мерси Ел!Страхотна си! ;)

Изображение
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
Vlado_852
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Vlado_852 »

Ай честито и безаварийно... :smt023 Пежака е супер.
Аватар
Elfi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Elfi »

Митаче, грижи се за нея като мен, ще бъдеш доволен , много вярна количка е ! :wink:

[URL=http://img816.imageshack.us/i/p109 ... .jpg[/img]

[URL=http://img822.imageshack.us/i/p109 ... .jpg[/img]

Uploaded with ImageShack.us[/url]

И се казва Пижо :D
Pavkata 1977

Мнение от Pavkata 1977 »

Аре Мите,Честито и със здраве да си я караш! :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Почерпка - в петък вечер! ;)
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”