Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

За хищник на яз. Жребчево
Модератор: sapuna
-
- ще става разбирач
Re: За хищник на яз. Жребчево
Вчера в петък с Младен бяхме цял ден на язовира,до обяд риболова беше средна хубост но след обяд падна голямо търсене на костура и тъй и не го намерихме.Много труден риболов но за сметка на това пък прекрасно време.Младен пак изкара една щука и започва да се превръща в заклет щукар
.
От бялата риба и следа не можахме да открием,изкарахме няколко сулки по 30см но нищо мерно.В крайна сметка закърпихме по половин кофа костур (средна големина) и се прибрахме без бяла риба
,но пък заредени с наслада от риболова и красивите гледки.
Отивайте го търсете къде се е скрил костура колеги че и на нас да кажете.Пожелавам успех на всички.
p.s.От скромните си наблюдения ще споделя че тази есен ятата едър костур се движат смесени с бялата риба и ако набараш едрият костур ще извадиш и няколко мерни бели...

От бялата риба и следа не можахме да открием,изкарахме няколко сулки по 30см но нищо мерно.В крайна сметка закърпихме по половин кофа костур (средна големина) и се прибрахме без бяла риба

Отивайте го търсете къде се е скрил костура колеги че и на нас да кажете.Пожелавам успех на всички.

p.s.От скромните си наблюдения ще споделя че тази есен ятата едър костур се движат смесени с бялата риба и ако набараш едрият костур ще извадиш и няколко мерни бели...

Добар вечер колеги,силно казано колеги ама...Бих помолил някой който има инфо за Жребчево,каде дава костура-на кой места и по кое време сутрин или..И още нещо за острова минава ли се с кола все още?Благодаря предварително доста за оказаното съдействие.
-
- ще става разбирач
Последно напипахме костура на садките до стената,излизаше не много едър но що годе биващ костур.Дочухме че са извадили и платика там но аз не съм пробвал.Чакам и по прясно инфо ,ако е ходил някой дано каже къде се е скрил едрият костур и бялата че аз я изтървах и така и не я напипах по целият язовир.

- tihomi1111
- научил се да хвърля
Здравейте на всички,какво е това мълчание на последък.Какво става по Жребеца че,не съм го посещавал скоро,как са белите.Разбрах че наскоро,е имало бракониерски изпълнения около боклуците?

naskox7 - защо не пробваш и на блесна?Миналата година някъде по това време имах успех на римския мост на една сребриста блесна на MEPPS.Излезе прилична бяла риба.
-
- ще става разбирач
Някой не е ли търсил костура, то полудяхме по тая бяла па костура кой знае къде се е събрал и ни чака.Ще съм благодарен ако някой сподели.

-
- ще става разбирач
Потъна тая тема,невярвам никой да не е търсил хищника по Жребеца.Ако не тая другата седмица ще съм там и ще подновя темата.

============
Последно промяна от ULDO1 на Вто Ное 09, 2010 8:11 pm, променено общо 1 път.
-
- вече хвърля и на тежко
Почти валат. Имам един кефал и два кустураULDO1 написа:Ми аз не съм влизал във форума от 2 месеца ама да споделя.За два дена 25 и 26,пет лодки на тролинг,класически валат,пълно мъртвило.Засега ходенето там е губене на време.

Мисълта убива действието!
Последната събота и неделя (10,11) бяхме там - на тролинг пълно капо; разминавахме се двата дни с още 5-6 лодки, като и при тях резултата беше същия. Докато си пиехме биричката по обяд
и двата дни на тапа от брега хванахме по едно щукле, но бяха малко по-големи от стръвта и след като обещаха след 5 години да ни навестят пак ги пуснахме... А, да - сутринта на кльонк дръпна нещо на грозд червеи, но само ги раздърпа и не се закачи
Моного труден е риболова тази година... Ще тръгне, ама като ми свърши отпуската 

вчера сутринта повъртях малко от брега и хванах 1 щукле около 30-35 см, но се виждаше че риба има и гони 

-
- новобранец
Колеги даите малко инфо. за жребчево ,тъгналие хишника там .Как е нивото на водата.Благодаря претварително.Наслука
-
- ще става разбирач
Те тия щуклета така са се навъдили ,че незнам как ще се отърве язовира от тях, те се хвашат на квото хвърлиш братята пълнят цели торби с такива...naskox7 написа:вчера сутринта повъртях малко от брега и хванах 1 щукле около 30-35 см, но се виждаше че риба има и гони

някой има ли информация как е на ( ако водата е паднала да може да се стига ) или около Падар Могила ?