Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Странно чудо !!!
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- petro_op
- ще става разбирач
Странно чудо !!!
Скоро ми подариха това

Аз поне такова нещо не съм ползвал. Тежи около 25 гр и отзад се върти, не се движи лошо, и като блесна, а и на придърпване работи.
пробвах го за 20 мин но без резултат.
Някой има ли мнение за играчката
:!

Аз поне такова нещо не съм ползвал. Тежи около 25 гр и отзад се върти, не се движи лошо, и като блесна, а и на придърпване работи.
пробвах го за 20 мин но без резултат.
Някой има ли мнение за играчката

- Краси 7650
- вече хвърля и на тежко
Това е т.нар. тейлспинър и е страхотна примамка за щука и костур. На всичкото отгоре е и доста скъпичка
Аз нямам опит с използването й, но имам преки наблюдения при употребата на примамката срещу дунавските щуки - определено работи
Имам две в кутията си (различни размери), и едва чакам да дойде лятото за да ги пусна в акция
Със сигурност не е вярно, че трябва да е много рибата, та да имаш успех с тая джаджа

Аз нямам опит с използването й, но имам преки наблюдения при употребата на примамката срещу дунавските щуки - определено работи

Със сигурност не е вярно, че трябва да е много рибата, та да имаш успех с тая джаджа

Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
Въпроса не е в бързото воденеpetro_op написа:...просто няма начин да се води бавно, предвид грамажа си потъва доста бързичко

А пък грамажа на примамката (гледам че си се сдобил с по-големия вариант) е много полезен при облавяне на придънния слой в по-дълбоки водоеми със силно течение

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Мммммммммм то това си е и идеята за воденето и - замята се , оставя се да падне на дъното , повдига се пръта ( един път по-малко , друг път повече ) , навива се , пак се отпуска и тъй
Досега на това ( по-малкият размер ) съм хващал само костур ама знаеш ли какво може да го ареше 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
Мале напиках се от смяхПавел Иванов написа:Мммммммммм то това си е и идеята за воденето и - замята се , оставя се да падне на дъното , повдига се пръта ( един път по-малко , друг път повече ) , навива се , пак се отпуска и тъйДосега на това ( по-малкият размер ) съм хващал само костур ама знаеш ли какво може да го ареше

petro_op не го слушай Иванов изобщо.

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Със същият успех требва да сменяш на момента памперса кат ти споменат че и с кастмастер стааа от брега
Хи хи , деди май ше требва да го пращаме на курс при бъдещият цербер на БГ блесната тавариш Юри Тодороффф та да ти дръпне една лекция - " От попера , през кастмастера до туичинга ! "

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
Фуца, това е някаква шега към г-н Иванов, налиФуцата написа:Както е споменал колегата по горе това животно е за ловене от лодка,при първото хвърляне от брега си е заминало.![]()
petro_op не го слушай Иванов изобщо.![]()

Туичинга е афата и омегата, Исенцията и удЪрението на гореупоменатото!Павел Иванов написа:...
![]()
![]()
Хи хи , деди май ше требва да го пращаме на курс при бъдещият цербер на БГ блесната тавариш Юри Тодороффф та да ти дръпне една лекция - " От попера , през кастмастера до туичинга ! "
![]()
![]()
Пустият му туичинг, от колко нощи не спя, мятам се в просъница с изпотени крака и се питам кво аджеба значи тая пуста ингилизка дума

п.с. Колега Ивак, аватара ти е убийствен - за мен е удоволствие да го срещам из форума. И аз съм по тази част!
Последно промяна от Мунчо на Сря Мар 07, 2007 6:56 pm, променено общо 1 път.