Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

И пак там , и пак кефали
-
- кандидат преподавател
И пак там , и пак кефали
Зравейте колеги !
Днес , с Жорката пак посетихме Марица , с надеждата да хванем по някой шаран. Водата е паднала малко , и това ни зарадва , още повече че днес имахме и повече време. Шаран , така и не хванахме , но пък от към кефал не можем да се оплачем. Инак , ловихме пак с болонезите , и пак на царевица , като и хранехме с царевица. В интерес на истината , аз имах едно шаранско повличане /тук шараните пипат много различно от други места / , но дали избързах , или се забавих , или мерака си каза думата - не знам. Както и да е . Опитите продължават. Е и малко снимки от днес :

Мястото .

И не след дълго - сефтето .

И ги подпукахме яко :

Жорката - видимо доволен .

Аз също .

Бойния другар в акция .

И накрая резултатите :

Понеже , кофите са ни еднакви , та не знам кой резултат на кого е.
С две думи , хванахме доста риба , за съжаление само кефал. Повечето риби , си плуват в реката , само това което виждате в кофите , отиде да пие бира
!!! Надявам се Жорката да се включи по- късно с някой негови снимки , защото знам че и той снима.
От мен толкова за сега . Бъдете здрави , и едно яко Наздраве /с пържена рибка за мезе
/ !!!
Днес , с Жорката пак посетихме Марица , с надеждата да хванем по някой шаран. Водата е паднала малко , и това ни зарадва , още повече че днес имахме и повече време. Шаран , така и не хванахме , но пък от към кефал не можем да се оплачем. Инак , ловихме пак с болонезите , и пак на царевица , като и хранехме с царевица. В интерес на истината , аз имах едно шаранско повличане /тук шараните пипат много различно от други места / , но дали избързах , или се забавих , или мерака си каза думата - не знам. Както и да е . Опитите продължават. Е и малко снимки от днес :

Мястото .

И не след дълго - сефтето .

И ги подпукахме яко :

Жорката - видимо доволен .

Аз също .

Бойния другар в акция .

И накрая резултатите :

Понеже , кофите са ни еднакви , та не знам кой резултат на кого е.
С две думи , хванахме доста риба , за съжаление само кефал. Повечето риби , си плуват в реката , само това което виждате в кофите , отиде да пие бира

От мен толкова за сега . Бъдете здрави , и едно яко Наздраве /с пържена рибка за мезе

Върл Shimano фен!
- indalo
- фен клуб-скобар
Re: И пак там , и пак кефали
Екстра сте наловили. 

Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
- stefanotis
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Браво Симак, добре си ги подпукал.
Страхотен излет сте спретнали по Марицата.
Страхотен излет сте спретнали по Марицата.
Големите Рибари сме известни с достойнството си, а достойнството изключва хвалбата.
Перфектни сте !
''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
-
- ще става разбирач
Евала Симо хубави клендаци сте надърпали. Само на царевица ли ги ловихте или стреляхте и бял ?
Бива, бива. Айде другия път и шаранче да ви навести 

- Paublo_Eskobar
- Модератор
Екстра риболов е станал!
P.S Може другият път да ги пробвате с близалки тез шарание,някакси да им държите по неподвижна стръвта близо до дъното,че да ви кълвът толкова кленове има нещо нередно с дълбочината.Или пък по близо до брега,ако има дълбочина и по бавничко течение(поне така изглежда на снимките).Не давам акъли де,просто идеи,как би могло да ги гепиш тея шарание.Късмет следващия път.

P.S Може другият път да ги пробвате с близалки тез шарание,някакси да им държите по неподвижна стръвта близо до дъното,че да ви кълвът толкова кленове има нещо нередно с дълбочината.Или пък по близо до брега,ако има дълбочина и по бавничко течение(поне така изглежда на снимките).Не давам акъли де,просто идеи,как би могло да ги гепиш тея шарание.Късмет следващия път.
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- ignatov78
- ще става разбирач
Екстра си е. И на шарко реда ще дойде. 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
SONY написа:Перфектни сте ,пичове.Поздрави за добрите риби!

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

-
- научил се да хвърля