Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

ДУНАВА за първи път
-
- вече хвърля и на тежко
ДУНАВА за първи път
отдавна ме мъчи тая тиха бяла дунава.миналата година едва се наканихме с боряна и докато стигнем докато си намерим място в джунглата докато се пренесем през блатата докато разпънем такъмите и такава пясъчна бура се изви пяна и вълни два бала а после порой град и гръм че още ми играй лявото око
този път обаче нещата се стекоха съвсем късметлийската.потегляне в събота 5.30 пристигане в оряхово към 9 аутан от аптеката и право към реката коловозите кални клоните стържат боята хондю пори на първа.обаче местата заетии и нагоре и надолу и аха да се връщаме гледам една лада излиза след нея и една витара ..опа ние сме.

тъкмо наместихме теферича и като ни налазиха едни жадни комари не признават дрехи нито аутани.. тука е момента да се обърна към дунавската колегия:
колеги вас не ви ли смучат комарите как се борите с тая гад с кво се мажете с люти чушлета ли каква ракия пиете какви дрехи носите
тва не признава дънки блузи пол възпитание религия напрайха ни бушони барабар с кучето.
бързо намествам работното място.. ще работя на фидер

забърквам пакет трапер feeder с бяло червейче и добавям химийка worm blood на око

на куката грозд бели и мятам на петнайсетина метра заедно с 4-5 стегнати портокала от захранката абе се едно съм на язовир
няма и петнайсе минути докато размишлявам над куфара за другите такъми .. и ударрр

само с ей тая мряна да бях си останал пак щях да съм доволен ама не.като се почнаха едни попчета като на първа буна викам си смяна на стръвта слагам торен и айде на платиките
след тях тръгнаха каракудите като между отделните удари нямаше и по десет минути
направо полудях забравих и комари и палатки
неусетно стана към 17.30 в живарника шаваха десетина по едри платики и десетина каракуди по дребните риби ги релийзвах на момента а батковците ги пазех за финалната снимка..
по едно време поведе тежко фидера се огъна влакното свири нали е 0.18 кратко борене и сомчик

дарма гледа става ли нещо за ядене през намордник.миналата година излапа половин кофа захранка и 200гр бели червеи в пъвите 15 минути на ивайловград и обезмисли риболова

обади се и скобар както и още един сомчик

като завърших с един доста добър морунаш който попадна моментално във фолиото по медицински причини заедно с една едра каракуда няколко домата чушки чесън и подправки под вещото ръководство на боряна добре че си взехме бяло винце
комара вилня през цялото време установихме че без проблем източва кръвта на средно голям боксер.фърлях в огъня сурови клони с листа дигах пушилки ефекта - временен.
през ноща минаха всички кораби на всички държави от германия до украйна като един от тях пътнически минал на 50м от брега според очевидци и вдигнал такава вълна че си събирали въдиците по храстите.чух го в просъница и скочих да видя какво става само че след около час
..еми нямам живарник нямам риби и по лошото е че ще умрат в храстите някъде по надолу дано някой колега да ги е закачил.но пък изгрева беше уникален.. точно пред палатката

дунава тих бистър

параходи порят

риби скачат навсякъде някои като делфини навътре други в краката ми торния чевей изцяло мъртъв фидера на царевица не трепва боряна и дарма си доспиват

тия тояги не послужиха за нищо.цяла нощ бяха вътре на накисната царевица в скопекс като преди това бях настрелял 2кг отпред.
не ми остана нищо друго освен да видя какво скача малко по надолу до корените на една потопена топола със спининг и два туистера..
ето го единия виновник

този крокодил предпочете жълто-зеленния туистер с брокати а брат му близнак белия.. удряха буквално в краката ми.
и така какво научих аз за дунавския риболов.. трябва да попаднеш на подходящо място при подходящо течение и ниво при подходящ вятър с подходящите такъми и препарати за комари както и да не държиш риба в живарник.монтажа който издържа целия риболов - кошница 30гр повод Focus Energy 0,165 около 40см кука owner chinta No8
повече от доволен съм въпреки загубата риболова беше изненадващо разнообразен
наздраве

този път обаче нещата се стекоха съвсем късметлийската.потегляне в събота 5.30 пристигане в оряхово към 9 аутан от аптеката и право към реката коловозите кални клоните стържат боята хондю пори на първа.обаче местата заетии и нагоре и надолу и аха да се връщаме гледам една лада излиза след нея и една витара ..опа ние сме.
тъкмо наместихме теферича и като ни налазиха едни жадни комари не признават дрехи нито аутани.. тука е момента да се обърна към дунавската колегия:
колеги вас не ви ли смучат комарите как се борите с тая гад с кво се мажете с люти чушлета ли каква ракия пиете какви дрехи носите
тва не признава дънки блузи пол възпитание религия напрайха ни бушони барабар с кучето.
бързо намествам работното място.. ще работя на фидер
забърквам пакет трапер feeder с бяло червейче и добавям химийка worm blood на око
на куката грозд бели и мятам на петнайсетина метра заедно с 4-5 стегнати портокала от захранката абе се едно съм на язовир

няма и петнайсе минути докато размишлявам над куфара за другите такъми .. и ударрр
само с ей тая мряна да бях си останал пак щях да съм доволен ама не.като се почнаха едни попчета като на първа буна викам си смяна на стръвта слагам торен и айде на платиките
след тях тръгнаха каракудите като между отделните удари нямаше и по десет минути

неусетно стана към 17.30 в живарника шаваха десетина по едри платики и десетина каракуди по дребните риби ги релийзвах на момента а батковците ги пазех за финалната снимка..
по едно време поведе тежко фидера се огъна влакното свири нали е 0.18 кратко борене и сомчик
дарма гледа става ли нещо за ядене през намордник.миналата година излапа половин кофа захранка и 200гр бели червеи в пъвите 15 минути на ивайловград и обезмисли риболова
обади се и скобар както и още един сомчик
като завърших с един доста добър морунаш който попадна моментално във фолиото по медицински причини заедно с една едра каракуда няколко домата чушки чесън и подправки под вещото ръководство на боряна добре че си взехме бяло винце
комара вилня през цялото време установихме че без проблем източва кръвта на средно голям боксер.фърлях в огъня сурови клони с листа дигах пушилки ефекта - временен.
през ноща минаха всички кораби на всички държави от германия до украйна като един от тях пътнически минал на 50м от брега според очевидци и вдигнал такава вълна че си събирали въдиците по храстите.чух го в просъница и скочих да видя какво става само че след около час

дунава тих бистър
параходи порят
риби скачат навсякъде някои като делфини навътре други в краката ми торния чевей изцяло мъртъв фидера на царевица не трепва боряна и дарма си доспиват
тия тояги не послужиха за нищо.цяла нощ бяха вътре на накисната царевица в скопекс като преди това бях настрелял 2кг отпред.
не ми остана нищо друго освен да видя какво скача малко по надолу до корените на една потопена топола със спининг и два туистера..
ето го единия виновник
този крокодил предпочете жълто-зеленния туистер с брокати а брат му близнак белия.. удряха буквално в краката ми.
и така какво научих аз за дунавския риболов.. трябва да попаднеш на подходящо място при подходящо течение и ниво при подходящ вятър с подходящите такъми и препарати за комари както и да не държиш риба в живарник.монтажа който издържа целия риболов - кошница 30гр повод Focus Energy 0,165 около 40см кука owner chinta No8
повече от доволен съм въпреки загубата риболова беше изненадващо разнообразен
наздраве

Последно промяна от paranorm на Пон Авг 23, 2010 9:31 pm, променено общо 2 пъти.
АКО ТЪРСИШ ДУШЕВЕН КОМФОРТ...

НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С ГЛУПОСТИ ОТИВАЙ НА ГЬОЛА

НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С ГЛУПОСТИ ОТИВАЙ НА ГЬОЛА
- paradoxical
- новобранец
- Обратна връзка:
Re: дунава за първи път
Банда, евала за риболова! От всичко по нещо, даже и комари с много репелент си хванал
Веднъж съм ловил на Дунава, точно си дърпах плувчицата, като ми хвана едно животно тва 0.10 ми изкърти и 3те лагерчета от макаричката и от тогава не съм стъпвал там...
Ама то щото тва 0.10 японско, пък макарата Китайска и не можаха да се разберат... Евала и за изгрева. При такъв изгрев, забравям и риба и всичко...

-
- кандидат преподавател
Браво колега добър излет сиси спретнал.И почивка и рибки и комари
.Като казах комари от тях няма оттърване дори и с репеленти.Като напече слънцето се поскриват иначе са като камикадзета 

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
и така какво научих аз за дунавския риболов.. трябва да попаднеш на подходящо място при подходящо течение и ниво при подходящ вятър с подходящите такъми и препарати за комари
Много ми хареса разказаното от теб.Изпълнил си всичките условия и резултата е отличен.За съжаление аз досега нямам такава слука на Дунава.
Много ми хареса разказаното от теб.Изпълнил си всичките условия и резултата е отличен.За съжаление аз досега нямам такава слука на Дунава.
-
- ще става разбирач
Страхотен риболов се е получил явно си уцелил време ,жалко за комарите 

Повече ракия е решението срещу комарите. Сутрин след кафето удряш малко и после на обяд, на вечеря - постоянно трябва да циркулира в кръвта
Готин излет браво. Тези сомета на фидера си представям какво са билиии

Готин излет браво. Тези сомета на фидера си представям какво са билиии

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Споходил те е късмета на "начинаещия"! 
Добър улов като за сефте на Дунава.

Добър улов като за сефте на Дунава.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- jasonsmith
- разбира нещата
Страхотен излет! А това с кучето и захранката ми е познато - но мойто само дегустира, не смее да си я яде
. Относно проблема с комарите дано наистина някой даде съвет, че е страшно!

-
- вече хвърля и на тежко
Страхотен репортаж ! 

- juliano_84
- фен клуб-скобар
Браво колега, супер репортаж !!!

-
- научил се да хвърля
Супер риболов, като по учебник. Поздравления.
Евала колега ! 

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
- indalo
- фен клуб-скобар
Поздрави за добрия излет и репортаж.
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Страхотен излет и много добър репортаж,поздравления