Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

видрите
Модератор: bobopeli
-
- новобранец
- Обратна връзка:
видрите
imam 4asten ribarnik.ima vidri koito mi izqjdat ribata.nqkoi ako znae kak moga da se otarva ot tqh molq da mi pi6e 6te mu bada mnogo blagodaren
-
- ще става разбирач
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
е
Е като са забранени дай да им направиме къщичка насред гьола и да
ги храниме с риба до пръсване
А къде е гьола лови ли се на него дай малко инфо
ги храниме с риба до пръсване
А къде е гьола лови ли се на него дай малко инфо
Re: видрите
предлагам ти да про4етеш малко за видрите и рибарниците и ако имаш въпроси ще се радвам да ти отговоря.
Пускам линк към проект реализиран от мен миналата година http://www.riew-sofia.org/index.php?opt ... 11&lang=BG
Казвам се Янислав и това е номера на който можеш да ме откриеш 0889/615-815
P.S. Само да споделя, че Отстрела на видрите не решава проблема - просто ще дойде друга (вероятно скитащ индивид). Така че използването на огради е най ефикасно!
Поздрави и успех!
Пускам линк към проект реализиран от мен миналата година http://www.riew-sofia.org/index.php?opt ... 11&lang=BG
Казвам се Янислав и това е номера на който можеш да ме откриеш 0889/615-815
P.S. Само да споделя, че Отстрела на видрите не решава проблема - просто ще дойде друга (вероятно скитащ индивид). Така че използването на огради е най ефикасно!
Поздрави и успех!
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
lutra , похвално е да помагаш на съфорумец ама не вярвам Plamen tzankov petkov да прочете поста ти
Не друго ами изравянето на теми от нафталина понякога води до такива неща :

Plamen tzankov petkov
Последно посещение на форума :Пон Апр 04, 2005 8:29 am

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Видри имаме на едно малко язовирче до Добрич-с.Минково,но никой не ги закача защото са защитен вид.Много пъти съм виждал прегризани плетени живарници арибата изядена.Голям майтап
Но освен-майкати да е..а и тн друго нищо не се е случило до сега макар че водоема се стопанисва от ловната дружинка на селото и там денонощтно има въоражена охрана.Така че умната със видрите.А твоят рибарник колега освен със ситна стоманена мрежа не можеш го опази.И кажи кадее язовира да го посетим преди да са ти изяли рибата лошите видри