Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

ЗАСМЯНОВО
Модератор: Paublo_Eskobar
- Nikolay ( Dobrich )
- ще става разбирач
- Nikolay ( Dobrich )
- ще става разбирач
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
За Засмяново ако не се лъжа беше темата
Ловил съм там повече от 10 години и никога не съм виждал или чувал някой да е хващал сом. Разпитах и доста колеги сомаджии...нищо подобно не са чували. Иначе шаран и амур има но шарана много рядък.Не мисля че мястото има голямо значение, защото със стабилно захранване с царевица съм хващал на различни места но предимно амури от 2-6кг.

Ловил съм там повече от 10 години и никога не съм виждал или чувал някой да е хващал сом. Разпитах и доста колеги сомаджии...нищо подобно не са чували. Иначе шаран и амур има но шарана много рядък.Не мисля че мястото има голямо значение, защото със стабилно захранване с царевица съм хващал на различни места но предимно амури от 2-6кг.
-
- новобранец
- mircone
- научил се да хвърля
Колега Dodo има много места,но съм много доволен откъм страната на дигата,слиза се по един доста стръмен бъйр.Там има добри места,но са неудобни с голям наклон и при вадене е кофти,особенно ако е валяло.А относно резултатите сам преценявай: 
Това бе сефтето. 
Незнам дали съм ти бил полезен колега,но това е братче.Тази година се надявам на по добри слуки,защото миналата година се измъкна един много сносен амур.Наслука на всички и пишете за своите успехи

- mircone
- научил се да хвърля
Фатката е във влакното,не знам с какво работиш,но за такъв риболов аз ползвам само Camtek на Balzer 0,35 с много голяма устойчивост на възли.За такъма като цяло не е нещо особенно,но за по крупните поне според мен трябва плетеняк,класическото испълнение,но не забравяй,чедъното е тиня и стръвта ти трябва да е над неялСъветът който мога да ти дам е не храни в изобилие и не много навътре,амура върти близо до брега и по възможност бъди тих.Надявам се да съм ти бил полезен и наслука приятелюл