Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Пясъчник?
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Какво кълве на яз.Пясъчник?
А с тролинга на Пясъка какво е дериджето тази година? Миналата година бях доволен ,2 хубави сома + прилични бели риби.
До момента не сам ходил там от зимната масова сеч която ме потресе .Някои ако има инфо относно тролинга нека сподели
До момента не сам ходил там от зимната масова сеч която ме потресе .Някои ако има инфо относно тролинга нека сподели

В момента върви само бирата-за три дни три риби.Стръв различна .Риба нито на плиткото нито на дълбокото.

Когато отсечем и последното дърво,когато убием и последното животно,когато хванем и последната риба ще разберем,че камъните не се ядат
-
- новобранец
-
- научил се да хвърля
Кво стана с този прекрасен язовир маи му ебаха мамата на цяло
Вчера бях за няколко часа. Много риби скачаха имаше един шаран скочи на 30 метра от нас предполагам че е шаран защото имаше жълто зеленикав корем и си беше много доволна риба. Та само на дразнеха. И на нищо не почукваше. Царевица червей, бял червей никакъв интерес ори и слъчок нямаше. Направих 1 дънна и 2 на плувка и на 3те и едно почукване нямах. А в това време рибата се побърка да се мята отгоре. Не знам какво и трябваше за да се привлече съвсем малко. 

Ще споделиш ли това място където поне си видял,че има риба,защото за три дни както писах не видахме нито чухме риба да скочи.SIO написа:Вчера бях за няколко часа. Много риби скачаха имаше един шаран скочи на 30 метра от нас предполагам че е шаран защото имаше жълто зеленикав корем и си беше много доволна риба. Та само на дразнеха. И на нищо не почукваше. Царевица червей, бял червей никакъв интерес ори и слъчок нямаше. Направих 1 дънна и 2 на плувка и на 3те и едно почукване нямах. А в това време рибата се побърка да се мята отгоре. Не знам какво и трябваше за да се привлече съвсем малко.

Когато отсечем и последното дърво,когато убием и последното животно,когато хванем и последната риба ще разберем,че камъните не се ядат
- achocarp
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Това че скачат незначи че се хващат. Седем дни ги блъсках с монтажите по главите и те си скааааачаха без доори да пипнатmrenku написа:Ще споделиш ли това място където поне си видял,че има риба,защото за три дни както писах не видахме нито чухме риба да скочи.SIO написа:Вчера бях за няколко часа. Много риби скачаха имаше един шаран скочи на 30 метра от нас предполагам че е шаран защото имаше жълто зеленикав корем и си беше много доволна риба. Та само на дразнеха. И на нищо не почукваше. Царевица червей, бял червей никакъв интерес ори и слъчок нямаше. Направих 1 дънна и 2 на плувка и на 3те и едно почукване нямах. А в това време рибата се побърка да се мята отгоре. Не знам какво и трябваше за да се привлече съвсем малко.

-
- научил се да хвърля
Аз мисля да ходя тези дни за една седмица,ама като гледам каква е ситуацията май ще сменам язовира.А нивото как е някои можели да сподели да ли качва или спада вече
-
- сериозен играч
Новото си е същото,от миналата година когато го източихаanton44o написа:Аз мисля да ходя тези дни за една седмица,ама като гледам каква е ситуацията май ще сменам язовира.А нивото как е някои можели да сподели да ли качва или спада вече
малко се покачи,но нищо не е
Що се касае за нивото в момента нито качва нито спада за излета
Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
- borislav58
- сериозен играч
Бях на Пясъка в сряда от към Старосел малки каракудки колкото цигара.На другия ден от към Беловица, и там бе също отчайващо.Риби скачат и то яки ама нъц небарат .Има доста водорасли и защо ще бара като там се храни.
мое мнение .Преди години беше така ,но като изчезнаха водораслите нема къде тиня се не яде
.

Всичко заебавам и за риба заминавам!
не остана риба в този язовир маи вече първо воените заровиха около 50 тона риба после всеки слагаше в живарниците всичко шарани по 300 400 грама после по 700 грама зимата яката се тармъчише всичко което напипа троиката а между другото се пускаха мрежи навсякаде хората от беловица хранеха прасетата с риба ами и да извира си мисля нямаше да остане маи а риба а
-
- ще става разбирач
нещо ново ?
цял месец все трябва е разписан някой шаран.

късмет работа . .
- achocarp
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
В събота минах от там. 10-15лагера,кулинарията и ракията на макс, а що се отнася до риби... всеки пее марсилезата. Но в същото време доло на микрото става сеч на маломерни шаранчета, чат-пат някоя каракуда , на симеон сеч на десеттина см. бели рибки и естествено никой нищо не пуска обратно във водата. ..... изобщо пълен траорangel81 написа:нещо ново ?цял месец все трябва е разписан някой шаран.

Какви размери са шаранчетата на Микрото колега ??