Разходка в парка...

Модератор: sapuna

Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Разходка в парка...

Мнение от Кърцата »

понеже отскоро съм безработен и ходя по интервюта... та днес имах две такива в центъра , но в 12ч. и 17ч. та ми хрумна да запълня времето между тях с разходка из парка. хвърлих едно телескопче в раницата, взех три блесни , три силиконки и три воблерчета , мое производство. пристигайки в парка, където не бях стъпвал 2 год., видях че езерцата са попрелели и залели повечето от малкото подходящи места, а по свободните се бяха настанили местни, тъмни субекти, заметнали тапи на микроскопични каракудки. в живарника на единия имаше едно двестаграмово щукле, а той беше много горд с улова си :evil: :evil:
настаних се зад него и разпънах телескопчето. започнах с около 5 сантиметров воблер. пред мен имах около 7-8 метра свободно пространство за замятане. на четвъртия тегел една сянка се изстреля и захапа. кратка борба и половинкилограмова красавица полегна у тревата. откачих я внимателно и обратно у водата. аборигена ме гледаше стреснато :twisted: :twisted: :twisted: . невъзмутимо заметнах отново и си продължих с риболова. проблема там е че има много водорасли (от тия дет са като лиги) и разни други боклуци, та всяко второ замятане е залудо. та при едно такова замятане, като си изтеглях воблера, който беше омотан яко у водорасли и въобще не играеше, се изстреля още една сянка и атакува, но не можа да се закачи. няколко замятания по-късно още едно щукле атакува, но се откачи :cry: :cry: . аз не се ядосвам лесно така че продължих... и няколко минути по-късно още една сянка и ... още една половинка у тревата. внимателно откачване и обратно у водата. местния вече всеки момент щеше да получи удар та реших да се преместя на съседното гьолче.
там смених воблера с по-голям. двуделен (също мое производство) , с цел да провокирам по-големки риби.
на тоя гьол рибари нямаше , само един тийнеджър забиваше две девойчета . групичката ме изгледа странно ама аз съм непукист и невъзмутимо си заметнах. 15 мин. по-късно удар и една около700-800грамова се запозна със сушата за малко. тука малко се помотах преди да я пусна , че бях яко привлякъл вниманието на девойките :wink: :wink: :lol: и вече ме гледаха почти влюбено. :wink:
та това е в общи линии . помятах още 15 мин. и се изстрелях за интервюто си та да може и тийнеджъра да запише някоя точка :wink: .
в крайна сметка добър риболов в екстремни условия. всеки който е ходил в Южния парк знае какво представляват езерцата. а аз не загубих нито една примамка :lol: :lol: но убих два часа по приятен начин
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
riibok
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от riibok »

Браво Кърца!
Аватар
lorda
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lorda »

Брей то и в София имало щучки.
Браво колега.

Я кажете скоро кам Хасково ходили ли сте?

Наслука.
Изображение

Рибата не е толкова много, че да я разхищаваме.
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

lorda написа:Брей то и в София имало щучки.
Браво колега.

Я кажете скоро кам Хасково ходили ли сте?

Наслука.
До lorda ! влез в темата Мандра до Хасково там има инфо....май само аз ходя към Хасково............... :wink:
ДО Кърца пишими на лично каква работа си търсиш....имам нещо в предвид! :wink:
Последно промяна от AL KAPONE на Сря Мар 07, 2007 8:29 am, променено общо 1 път.
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
lorda
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lorda »

Колега мен ме интересува щуката на Улу Дере за нея питам ако знаете.
Благодаря
Изображение

Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

lorda написа:Колега мен ме интересува щуката на Улу Дере за нея питам ако знаете.
Благодаря
Нямам никаква идея, и нямам приатели щукари дето да попитам! Сори :smt028 но педи съм виждал на язовира до шосето на ханче Колкотница да ловят щуки! и всъбота от пътя видях рибари, ама какво хвощат незнам! :?:
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
lorda
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lorda »

Колега ANGEL 123 благодаря за информацията.
Мислех, че Кърцата може да знае.
Наслука
Изображение

Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Мнение от Кърцата »

съжалявам лорде, но не съм ходил надолу отдавна. имам инфо че на реките около кърджали е тръгнала мряната. ловат се по 20-25 парчета на излет
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
Аватар
lorda
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lorda »

Благодаря все пак.
Наслука.
Изображение

Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на хищници”