Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com
Форум
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
КЕФАЛОВИ ( илария, платерина, кефал ) - 2010
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: КЕФАЛОВИ ( илария, платерина, кефал ) - 2010
Вчера около 11 часа, след като започна състезанието по подводен риболов на първа буна, отидох на левия рог. Причината беше, че видях един мъж да вади голяма платерина. Погледнах в торбата му. Имаше над 15 кефалови, две от които бяха над 500 грама. Ловеше ги на плуваща бомбарда. Отидох до града за червей и се върнах. Колегата беше вече заминал, но имаше още един които ми каза , че рибата вече е заминала. Похвърлях няколко пъти като сменях и плуваща и потапяща, ама без резултат. След това отидох на десния рог защото пасажа се появи отгоре. Хвърлих 2 пъти и той изчезна. Имаше няколко колеги ловящи на чепаре но не знам какъв улов имаха. Тръгнах си към 13.20.
Пашата обича смелите.
Днес на дружба от 5.30 до 10.00 5бр. илария и някоя друга барбуна.Рибата я взех между 6.30 и 7.30 след това не пипна имаше отвратителен вятър
И как така си бил до 10.00 а поста си го пуснал в 8.28zmz написа:Днес на дружба от 5.30 до 10.00 5бр. илария и някоя друга барбуна.Рибата я взех между 6.30 и 7.30 след това не пипна имаше отвратителен вятър
Ай наслука............
Ако си оправиш таймзоната в профила може би ще постигнеш по-добър резултат. Всъщност поста е от 10:34pe6ko21 написа:И как така си бил до 10.00 а поста си го пуснал в 8.28

-
косьо72
- научил се да хвърля

Здравейте
В събота от 8 до 12 на Кранево 3 буна нищо много вятър и вълна пробвахме на потъваща и на бързо потъваща бомбарданамя .Баща ми пробва и чепаре но нищо.В неделя обаче от 7.30 до 10.30 при същото време на същото място на потъваща бомбарда хванах 2 платерини като едната беше бая голяма и 2 чатал куйрука(не и знам другото име).
В събота от 8 до 12 на Кранево 3 буна нищо много вятър и вълна пробвахме на потъваща и на бързо потъваща бомбарданамя .Баща ми пробва и чепаре но нищо.В неделя обаче от 7.30 до 10.30 при същото време на същото място на потъваща бомбарда хванах 2 платерини като едната беше бая голяма и 2 чатал куйрука(не и знам другото име).
ЖЕЛАЯ ВИ БЕЗСМЪРТИЕ
В залива край буните се е завъртяла много боклуджа, по-дребна и от барбуна, която прави риболова на плувка доста нервен. Но каквото - такова. Довечера живот и здраве пак съм на "пусия". 
Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
-
Javor
Днес заргани нямаше но от 20 до 21:30 хванах 7 платеринки на бомбардата

Хамсия колега е името на рибата.ПОЗДРАВИкосьо72 написа:Здравейте
-
Javor
Тази вечер няколко зарганки по светло и няколко добри платерини като се стъмни

- ivalpetkov
- разбира нещата

може да е смешен въпросът ми ама някой да е пробвал пружина или фидер за кефалови-дали може да е ефективен метод
върти ми се нещо из главата да им забъркам нещо за хранилка ама незнам..... 
Абе може да е смешно ама и на мен ми е минавало през акъла...но не съм пробвал още
Зарганолог
ivalpetkov написа:може да е смешен въпросът ми ама някой да е пробвал пружина или фидер за кефалови-дали може да е ефективен метод![]()
върти ми се нещо из главата да им забъркам нещо за хранилка ама незнам.....
Пробвано е на Синеморец , по точно на река Велека.Резултата е задоволителен.
Здравейте,искам да попитам къде около Бургас да отида за платерина?
-
mimi750830
- разбира нещата

Не около,ами във Бургасsvilen12 написа:Здравейте,искам да попитам къде около Бургас да отида за платерина?
На къса плувка,в репея...