Каква Газова Уредба да заложа?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Каква Газова Уредба да заложа?

Мнение от MITKO70 »

Аз съм карал на пълна инжекция Дайхатцу Фероза газова Марини ,Италия ,без гумена мембрана на изпарителя,която се удървя след време :wink: и също нямаше ядове.Италиянците са си фаворити в тези уредби.Просто Ловато са си извоювали име ,не че другите италиански са по-лоши.Но вече съм го отказал този компромис газ-бензин/освен ако не си такси/-или бензин ,или дизел.
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
don.kose
новобранец
новобранец

Мнение от don.kose »

ловато-опрделено.джипа ми е с газов инжекцион от тая марка и вече 70 000 км нямам никкави проблеми
Аватар
ceno cenov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ceno cenov »

Не знам защо имате толкова лошо мнение за турските, но аз си купих преди 3 години една Лада Нива с монтирана турска АГУ. Предполагам, че е карана и от предишния собственик поне година две и от мен 3 години и не е дала дефект до сега.
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Карал съм с Волтрон(турски и евтини) без никакви проблеми.
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Juniur86
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Juniur86 »

GODFATHER написа:слагай ЛОВАТО!!!!
Две коли съм карал с такава, навъртях им по 100 000км. без да ги пипам изпарителите и двете бяха моноинжекция!!!
Леко ми се струва че си се залял с тия 100 000 км без да пипаш изпарителите :lol: :lol: :lol:
Изображение
rumenige
новобранец
новобранец

Мнение от rumenige »

Изпаритела е аломиниева сплаф,важни са мембраните,на Ловатото мрмбраните искарват до към 100000км. а на турските до към 50000км. ако има автоматично легуриране за прехвърляне на газ след затопляне на двигателя над 35градуса разбира се.
Аватар
GODFATHER
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от GODFATHER »

Juniur86 написа:
GODFATHER написа:слагай ЛОВАТО!!!!
Две коли съм карал с такава, навъртях им по 100 000км. без да ги пипам изпарителите и двете бяха моноинжекция!!!
Леко ми се струва че си се залял с тия 100 000 км без да пипаш изпарителите :lol: :lol: :lol:
Виж сега, каквото и мнение да съм пусхал у форума е на база личен опит :idea:
Второ, не се изказвай неподготвен моето момче, да не идеш при рибите, КАПИШ :idea: :wink: :lol:
I'll make him an offer he cant refuse!!!!!!!!!!!!
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
unchita
новобранец
новобранец

Мнение от unchita »

MITKO70 написа:Аз съм карал на пълна инжекция Дайхатцу Фероза газова Марини ,Италия ,без гумена мембрана на изпарителя,която се удървя след време :wink: и също нямаше ядове.Италиянците са си фаворити в тези уредби.Просто Ловато са си извоювали име ,не че другите италиански са по-лоши.Но вече съм го отказал този компромис газ-бензин/освен ако не си такси/-или бензин ,или дизел.
Митак,не съм такси,ама не смятам да карам при разход 10/100 :idea: градско бензин.Да ида до Велинград и да се върна в Пловдив са ми 30лв :idea: бензинец-160км :idea: общо без излишни врътки по язовири и реки.А с газ за 30лв :idea: ще изминавам около 250км :idea: при 12/100газ :idea: - спокойно мога и на Велинград да ида и на риба да ида. :D
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Ако ще е икономия варианта е дизел.

Нагледал съм се на икономии с газ, ни можеш да изпревариш ни можеш да се движиш нормално. Иначе гордост неописуема че ти гори 10 лв на 100 км, ако не те удари някоя каруца или трактор отзад :lol: :lol: :lol:
Сори за спама, но не се сдържах, даже сега ще пусна една нова темичка :oops:
Аватар
GODFATHER
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от GODFATHER »

Ivak написа:Ако ще е икономия варианта е дизел.

Нагледал съм се на икономии с газ, ни можеш да изпревариш ни можеш да се движиш нормално. Иначе гордост неописуема че ти гори 10 лв на 100 км, ако не те удари някоя каруца или трактор отзад :lol: :lol: :lol:
Сори за спама, но не се сдържах, даже сега ще пусна една нова темичка :oops:
Зависи колко кончета има под капака ИВАЧЕ :wink:
I'll make him an offer he cant refuse!!!!!!!!!!!!
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
Аватар
ceno cenov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ceno cenov »

Прав е Ивака!!! Аз до преди две три години карах все коли на газ и честно да си кажа си е голяма мъка.. :? Говоря за нормални коли до 100 к.с. При скорости над 90-100 км/ч никакви ги няма. Сега карам един Пасат 1.9 ТДИ от типа помпа -дюза и нещата се промениха. Гори около 5.5 до 5.9 с климатик при каране до към 130-140 км/ч. Няма никакви проблеми с надминаването, няма стискане със зъби и наемане на седалката. :D
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Айде в другата тема да не оспамваме тази :arrow:
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=38514

Иначе няма никакво значения колко коня има под капака, до към 100 к.с. нищо не върви на газ, къмто 120 и нагоре върви АКО, САМО и ЕДИНСТВЕНО е монтирана качествена уредба от качествен сервиз и не е "удушена" за икономии. Такива са мойте впечатления :D
dian
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от dian »

didopoli написа:Всеки ще ти хвали неговото.За италианските само имам поглед де ,но като гледам никой колега не ти е предложил Landi Renzo.За мен лично това са изпарителите другото по уредбата може и други да са.
:smt023
само слабите се стремят към порядаък силните владеят хаоса
dian
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от dian »

Ivak написа:Айде в другата тема да не оспамваме тази :arrow:
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=38514

Иначе няма никакво значения колко коня има под капака, до към 100 к.с. нищо не върви на газ, къмто 120 и нагоре върви АКО, САМО и ЕДИНСТВЕНО е монтирана качествена уредба от качествен сервиз и не е "удушена" за икономии. Такива са мойте впечатления :D
абсолютно си прав :smt023
само слабите се стремят към порядаък силните владеят хаоса
Juniur86
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Juniur86 »

GODFATHER написа: Виж сега, каквото и мнение да съм пусхал у форума е на база личен опит :idea:
Второ, не се изказвай неподготвен моето момче, да не идеш при рибите, КАПИШ :idea: :wink: :lol:
Ами аз да ти кажа от там не съм си тръгвал :lol: :lol: :lol: Ти си знаещия, щом имаш този опит значи ще трябва да е така. Аз споделям мнение и не хвърлям никой при рибите, а и със сигурност не съм твое момче .... :finga:
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”