Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

И пак там , и пак кефали
-
- ще става разбирач
Re: И пак там , и пак кефали
Браво!! 

-
- кандидат преподавател
Само на царевица. Хвърлиш ли бял , няма отърване от мухарите /уклей / !sote написа:Евала Симо хубави клендаци сте надърпали. Само на царевица ли ги ловихте или стреляхте и бял ?
Върл Shimano фен!
-
- кандидат преподавател
И от двата бряга е плитко. Коритото на реката е в средата. Ливим ги на леко провлачване по дъното. На по- плитко не пипа , или чукат уклей и перки. Просто шарана , още не ще. Няма смисъл от близалка , щото тука шарана е бамбашка. Взема като кефал , но опъва срещу течението. От бая години го лова по тия места , и му знам чалъма.Paublo_Eskobar написа:Екстра риболов е станал!![]()
P.S Може другият път да ги пробвате с близалки тез шарание,някакси да им държите по неподвижна стръвта близо до дъното,че да ви кълвът толкова кленове има нещо нередно с дълбочината.Или пък по близо до брега,ако има дълбочина и по бавничко течение(поне така изглежда на снимките).Не давам акъли де,просто идеи,как би могло да ги гепиш тея шарание.Късмет следващия път.
Върл Shimano фен!
-
- вече хвърля и на тежко
Здравейте,
Наистина се получи много хубав риболов сред красива природа, тишина и спокойствие. Даже и по някоя рибка хванахме. Ето някоя снимка и от мен:

Това е моят улов:

Абе доволно ...
Наистина се получи много хубав риболов сред красива природа, тишина и спокойствие. Даже и по някоя рибка хванахме. Ето някоя снимка и от мен:

Това е моят улов:

Абе доволно ...

Бирата е поредното доказателство, че Бог ни обича и иска да бъдем щастливи.
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Симо,
много красиво е там където ходите.Отдавна не съм ходил на такава река, със дървета, поляни и бавна вода.
много красиво е там където ходите.Отдавна не съм ходил на такава река, със дървета, поляни и бавна вода.
-
- кандидат преподавател
Да , красиво е там , но водата не е бавна. Доста е голяма и разлята все още. Той затова и шарана още се ослушваG.Petkov написа:Симо,

Върл Shimano фен!
- daniel defoe
- разбира нещата
За теб си е ясно,че без риба няма да се върнеш.Кленове-кленове,ама добри.
Другия път на местото на кленовете да бъдат шараните,че и повече на брой.