Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com

Форум

Против уплитане на повода
Модератор: Paublo_Eskobar
- CERRUTI
- сериозен играч
Re: Против уплитане на повода
На Калин му дължа една риза
В бележника ми е Калин а аз пиша Калоян...заради ника,имам приятел Калоян на който му казваме Коки!
А сега да се върнем на темата-и в тая тема Калин и Митко доказахте че сте като влак на релси-всичко което е извън вашите разбирания за дадено нещо е безполезно,измислица и аматьорско...... жалко.
Но що се смятате за по голями капацитети но фирми като Cralusso незнам....вие си знаете,но не се опитвайте да налагате своя начин на риболов на всеки в този раздел....(не сте само вие,има още няколко те си знаят).
Ицо не случайно спря да пише....а и не само той....
От как спряха да пишат някои хора активно и посетителите на раздела доста оредяха,защото когато и да влезе човек вече- винаги си пише едно и също.
Най- добре вземете се съгласувайте-напишете една важна теме с това,онова как си го знаете,всичко друго е боклук и неструва и тя да се чете вместо цял раздел...
Айде със здрави.....но не бързайте да се радвате,скоро пак може да ви разваля седянката с някоя алтернатива на допотопното
б.а.-допотопно-Който е от отминали времена,отпреди библейския потоп

В бележника ми е Калин а аз пиша Калоян...заради ника,имам приятел Калоян на който му казваме Коки!
А сега да се върнем на темата-и в тая тема Калин и Митко доказахте че сте като влак на релси-всичко което е извън вашите разбирания за дадено нещо е безполезно,измислица и аматьорско...... жалко.
Но що се смятате за по голями капацитети но фирми като Cralusso незнам....вие си знаете,но не се опитвайте да налагате своя начин на риболов на всеки в този раздел....(не сте само вие,има още няколко те си знаят).
Ицо не случайно спря да пише....а и не само той....
От как спряха да пишат някои хора активно и посетителите на раздела доста оредяха,защото когато и да влезе човек вече- винаги си пише едно и също.
Най- добре вземете се съгласувайте-напишете една важна теме с това,онова как си го знаете,всичко друго е боклук и неструва и тя да се чете вместо цял раздел...
Айде със здрави.....но не бързайте да се радвате,скоро пак може да ви разваля седянката с някоя алтернатива на допотопното

б.а.-допотопно-Който е от отминали времена,отпреди библейския потоп

думата,колега е "пиниз",а не както си я написал....че има друго значениеqno_zloo написа:.... Целия пенис е в това, да няма клуб възли между вирбела, да се ролзва съчма оловна и в дългия повод..

Не говориш сериозно нали?CERRUTI написа: Ицо не случайно спря да пише....а и не само той....

- CrossFire
- разбира нещата
Всяка фирма вади на пазара нови продукти. Някои неща са вече измислени, но за разнообразяване на гамата и с цел да не се "тъпче на едно място" се пускат нови продукти на пазара, които не винаги са 100% работещи. Това си е моя теория, изпитана на практика.CERRUTI написа:Но що се смятате за по голями капацитети но фирми като Cralusso незнам....
И наистина последни редове в темата......
Винаги съм се старал, когато пиша нещо да го напиша така, че да стане ясно, че това е мое мнение или начин на риболов. Никога не съм искал да се налагам, а само да давам съвети! Ако написаното от мен изглежда като налагане, то искам да кажа, че това никога не съм го целял.CERRUTI написа:но не се опитвайте да налагате своя начин на риболов на всеки в този раздел....

- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
....ти и да искаш да се наложиш, няма как да стане, а и какво ти пука,CrossFire написа: Ако написаното от мен изглежда като налагане, то искам да кажа, че това никога не съм го целял.

-
- вече хвърля и на тежко
уплитане не се ли пише с 'О' оплитане 

АКО ТЪРСИШ ДУШЕВЕН КОМФОРТ...

НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С ГЛУПОСТИ ОТИВАЙ НА ГЬОЛА

НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С ГЛУПОСТИ ОТИВАЙ НА ГЬОЛА
Днес си купих тази джаджа http://i139.photobucket.com/albums/q285 ... da34fb.jpg - мини закачалка или скалария, не знам как да я нарека. В пакетчето са 3 комплекта. Не ми стана много ясно тази силиконова тръбичка как точно се монтира. Опасявам се, че като я сложа на повода, може да падне надолу към куката. Има ли някой, който да използва този монтаж?
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
В силиконовата тръбичка се вкарва едното ухо на вирбела.Не трябва да е хлабаво за да не се получи това,което пишеш.