Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

ЗАБРАНА И ЗА ЛОДКИТЕ НА ЯЗ.ИСКЪР
Модератор: dantho.mihov
ЗАБРАНА И ЗА ЛОДКИТЕ НА ЯЗ.ИСКЪР
Здравеите колеги ,вече втори ден се пишат актове на всички (без никъде нищо да е казано и написано) влезнала е в силе СТАРА
ЗАПОВЕД от 70и някоя си година и ВЕЧЕ ВОДОДАИНАТА Я СМЯТАТ ОТ ЩЪРКЕЛА ДО СТЕНАТА
забраняват джетовете и всички видове лодки (освен на гребла)вчера е направен акт и на колега с ветроходна лодка (бил е на платна но понеже имал помощен мотор КОИТО Е ИЗВЪН ВОДАТА
са го изцепили и неиго) Знам със сигурност че от Софииска вода (вододаината е към тях) НИЩО НЕ ЗНАЯТ
ИАРА също не са в час .Ако нещо не се предприеме и деиствително има такава заповед КАТО СЕ МИНЕ СРОКЪТ ЗА ЖАЛЕНЕ .................ЩЕ КУПУВАМ ГАЛЕРА С ГРЕБЦИ МАИ
Наи-интересното е че и с ЕЛЕКТРИЧЕСКИ МОТОР НЕ МОЖЕЛО
А ИНАЧЕ И ДВЕТЕ ЛОДКИ НА ПОЛИЦАИТЕ СА С ДВУТАКТОВИ МОТОРИ (ВАРБУРГ и ЯМАХА)
МРЕЖАРИТЕ ЩЕ УДАРЯТ КЬОРАВОТО (като няма кои да ги притестява) 

Re: ЗАБРАНА И ЗА ЛОДКИТЕ НА ЯЗ.ИСКЪР
В много странна държавица живеем... 

Вчера кълвеше,днеска не ще!
Докато си НАЛЯГАМЕ ПАРЦАЛТЕ ще е така.Гърците са сто пъти по-единни и за наи-малкото нещо се вдигат.Някои се е събудил с газът нагоре и е решил че ТАКА МУ Е КЕФ В МОМЕНТА.Чух че с два джета са ходили до стената и са дразнили полицаите с НЕПРИЛИЧНИ ЖЕСТОВЕ
(ама да страдат всички понеже някои си е правил нещо ............)

....................каквато държавицата ,такъв и народецътbantumi написа:В много странна държавица живеем...

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
- MITKO70
- кандидат преподавател
Не ме учудва много и да е станало така,то стана мазало от джетове и т.н.Забраната е за вододайната зона само или за целият язовир?Доколкото разбирам става дума за охраната на стената,а до колкото знам тя е вече от жандармерията /или ще се поеме в най-скоро време/,това от сигурен източник.Но ,такава тотална забрана да направят незнам колко е законно ,в ЕС забраниха двутактовите мотори,но може всичко да се очаква.
Всичко може,но не всеки го можe.

Ако не се лъжа всичко е заради един репортаж по телевизията където едно дупе караше джет във вододайната зона и на въпроса на репортера каза че той е господ и ще си прави каквото си иска.Така е като разровиш кошера.Макар че подкрепям такива неща защото тук живеят самозабравили се люде които са над закона.Т.Н борци за справедивост.

Тоз, който падне в бой той не умира.
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
....аз съм зад моя приятел с джета, и си има име,също не се прави на някъв а си е обикновен рибар а историята е съвсем друга , но няма смисъл да я пиша.ded написа:Ако не се лъжа всичко е заради един репортаж по телевизията където едно дупе караше джет във вододайната зона и на въпроса на репортера каза че той е господ и ще си прави каквото си иска.Така е като разровиш кошера.Макар че подкрепям такива неща защото тук живеят самозабравили се люде които са над закона.Т.Н борци за справедивост.![]()
![]()
![]()
![]()
Отделно от това на последния излет хванах две лодки от брега с фидера и ми писна на Х..Я с тея лодки да ми тролират над хранилките.
С два джета са ходили (друсани) до стената и са си сваляли БАНСКИТЕ .Ако е истина да може да се влачи от Щъркела до филмовата и шипочане ще стане МАЗАЛО не мога да ги мисла и шаранджиите и лодкарите и .........Днеска на Камелот са ги разчекнали (чак в хладилниците са им бъркали)ded написа:Ако не се лъжа всичко е заради един репортаж по телевизията където едно дупе караше джет във вододайната зона и на въпроса на репортера каза че той е господ и ще си прави каквото си иска.Така е като разровиш кошера.Макар че подкрепям такива неща защото тук живеят самозабравили се люде които са над закона.Т.Н борци за справедивост.![]()
![]()
![]()
![]()

- ben_lyusien
- вече хвърля и на тежко

За това което казваш, а прав сиben_lyusien написа:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
браво време беше да се сложи краи на беззаконието да видим сега кой им позволи да правят пристанища във вододайна зона и хотели в същата евалаааааааааааааа
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Със Приятели за Риба-БЕЗЦЕННО!
Ми доколкото знам и пасарел не е забранен ма полицията дето го пазят гонят рибарите , та лаф царя дава падаря недава , може и за искара да важи
КАКВОТО И ДА РЕШАТ АЗ ЩЕ СЪМ ВЪВ ВОДАТА (говорих и с адвоката ) .ПП Вече има електрически мотори 5кс и с едно зареждане карат 40 часа и са с 4х100 ампера тягови акомулатори струват 3500евро
лодката ПАК ЩЕ МИ Е НА КЕЯ И БРАКОНИЕРИТЕ ПАК ЩЕ СТРАДАТ .

-
- вече хвърля и на тежко
браво,но е жалко,че в българия само хората с пари могат да си ползват законните права,на другите законопазителите им го начукват незаконно...
- MITKO70
- кандидат преподавател
Тук съм съгласен с теб Люси/много хубав ник/ben_lyusien написа: браво време беше да се сложи краи на беззаконието да видим сега кой им позволи да правят пристанища във вододайна зона и хотели в същата евалаааааааааааааа

Последно промяна от MITKO70 на Чет Авг 26, 2010 12:20 am, променено общо 1 път.
Всичко може,но не всеки го можe.

Докато човек не започне да си устоява правата ще е така .ДА НЕ МИСЛИШ ЧЕ ГИ РИНА С ЛОПАТА(парите) НО СТАНЕ ЛИ ЗАКАЧКА КРАИ (не ме интересува и ЩЕ ИЗРОВА ЗЕМЯТА ДОКАТО НЕ СТАНЕ).Адвоката ме пита НА КАКВО ОСНОВАНИЕ ЩЕ ПИШАТ АКТ ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ НАРЕДБАТА Е ОТ 70и някоя годинамирославмладенов написа:браво,но е жалко,че в българия само хората с пари могат да си ползват законните права,на другите законопазителите им го начукват незаконно...

Последно промяна от toyo1 на Чет Авг 26, 2010 7:56 am, променено общо 1 път.