ЗАБРАНА И ЗА ЛОДКИТЕ НА ЯЗ.ИСКЪР

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

toyo1

ЗАБРАНА И ЗА ЛОДКИТЕ НА ЯЗ.ИСКЪР

Мнение от toyo1 »

Здравеите колеги ,вече втори ден се пишат актове на всички (без никъде нищо да е казано и написано) влезнала е в силе СТАРА :?: ЗАПОВЕД от 70и някоя си година и ВЕЧЕ ВОДОДАИНАТА Я СМЯТАТ ОТ ЩЪРКЕЛА ДО СТЕНАТА :?: :?: :?: забраняват джетовете и всички видове лодки (освен на гребла)вчера е направен акт и на колега с ветроходна лодка (бил е на платна но понеже имал помощен мотор КОИТО Е ИЗВЪН ВОДАТА :?: :?: :?: са го изцепили и неиго) Знам със сигурност че от Софииска вода (вододаината е към тях) НИЩО НЕ ЗНАЯТ :idea: :idea: :idea: ИАРА също не са в час .Ако нещо не се предприеме и деиствително има такава заповед КАТО СЕ МИНЕ СРОКЪТ ЗА ЖАЛЕНЕ .................ЩЕ КУПУВАМ ГАЛЕРА С ГРЕБЦИ МАИ :wink: Наи-интересното е че и с ЕЛЕКТРИЧЕСКИ МОТОР НЕ МОЖЕЛО :?: :?: :?: А ИНАЧЕ И ДВЕТЕ ЛОДКИ НА ПОЛИЦАИТЕ СА С ДВУТАКТОВИ МОТОРИ (ВАРБУРГ и ЯМАХА) :idea:МРЕЖАРИТЕ ЩЕ УДАРЯТ КЬОРАВОТО (като няма кои да ги притестява) :finga:
bantumi
разбира нещата
разбира нещата

Re: ЗАБРАНА И ЗА ЛОДКИТЕ НА ЯЗ.ИСКЪР

Мнение от bantumi »

В много странна държавица живеем... :axe:
Вчера кълвеше,днеска не ще!
toyo1

Мнение от toyo1 »

Докато си НАЛЯГАМЕ ПАРЦАЛТЕ ще е така.Гърците са сто пъти по-единни и за наи-малкото нещо се вдигат.Някои се е събудил с газът нагоре и е решил че ТАКА МУ Е КЕФ В МОМЕНТА.Чух че с два джета са ходили до стената и са дразнили полицаите с НЕПРИЛИЧНИ ЖЕСТОВЕ :wink: (ама да страдат всички понеже някои си е правил нещо ............)
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

bantumi написа:В много странна държавица живеем... :axe:
....................каквато държавицата ,такъв и народецът :idea:
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Не ме учудва много и да е станало така,то стана мазало от джетове и т.н.Забраната е за вододайната зона само или за целият язовир?Доколкото разбирам става дума за охраната на стената,а до колкото знам тя е вече от жандармерията /или ще се поеме в най-скоро време/,това от сигурен източник.Но ,такава тотална забрана да направят незнам колко е законно ,в ЕС забраниха двутактовите мотори,но може всичко да се очаква.
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Аватар
ded
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ded »

Ако не се лъжа всичко е заради един репортаж по телевизията където едно дупе караше джет във вододайната зона и на въпроса на репортера каза че той е господ и ще си прави каквото си иска.Така е като разровиш кошера.Макар че подкрепям такива неща защото тук живеят самозабравили се люде които са над закона.Т.Н борци за справедивост. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Тоз, който падне в бой той не умира.
Аватар
qno_zloo
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от qno_zloo »

ded написа:Ако не се лъжа всичко е заради един репортаж по телевизията където едно дупе караше джет във вододайната зона и на въпроса на репортера каза че той е господ и ще си прави каквото си иска.Така е като разровиш кошера.Макар че подкрепям такива неща защото тук живеят самозабравили се люде които са над закона.Т.Н борци за справедивост. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
....аз съм зад моя приятел с джета, и си има име,също не се прави на някъв а си е обикновен рибар а историята е съвсем друга , но няма смисъл да я пиша.
Отделно от това на последния излет хванах две лодки от брега с фидера и ми писна на Х..Я с тея лодки да ми тролират над хранилките.
toyo1

Мнение от toyo1 »

ded написа:Ако не се лъжа всичко е заради един репортаж по телевизията където едно дупе караше джет във вододайната зона и на въпроса на репортера каза че той е господ и ще си прави каквото си иска.Така е като разровиш кошера.Макар че подкрепям такива неща защото тук живеят самозабравили се люде които са над закона.Т.Н борци за справедивост. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
С два джета са ходили (друсани) до стената и са си сваляли БАНСКИТЕ .Ако е истина да може да се влачи от Щъркела до филмовата и шипочане ще стане МАЗАЛО не мога да ги мисла и шаранджиите и лодкарите и .........Днеска на Камелот са ги разчекнали (чак в хладилниците са им бъркали) :idea: Циганията е факт въпроса е КАКВО ПРАВИМЕ ?
Аватар
ben_lyusien
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ben_lyusien »

:prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: браво време беше да се сложи краи на беззаконието да видим сега кой им позволи да правят пристанища във вододайна зона и хотели в същата евалаааааааааааааа :partyman: :partyman: :partyman: :partyman: :partyman: :partyman: :partyman: :partyman: :partyman: :partyman: :partyman: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :smt038 :smt038 :smt038 :smt038 :smt038 :smt038 :smt041 :smt041 :smt041 :smt041 :smt041 :smt041 :smt041
Tеди
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Tеди »

ben_lyusien написа::prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: браво време беше да се сложи краи на беззаконието да видим сега кой им позволи да правят пристанища във вододайна зона и хотели в същата евалаааааааааааааа :partyman: :partyman: :partyman: :partyman: :partyman: :partyman: :partyman: :partyman: :partyman: :partyman: :partyman: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :smt038 :smt038 :smt038 :smt038 :smt038 :smt038 :smt041 :smt041 :smt041 :smt041 :smt041 :smt041 :smt041
За това което казваш, а прав си :!: Ама я се замисли за това което казва по горе колегата,като вече ги няма колегите дето влачат воблерите ще опашат целия язовир с мрежи :!: Малко досега го опоскват.....
Със Приятели за Риба-БЕЗЦЕННО!
Dimy
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Dimy »

Ми доколкото знам и пасарел не е забранен ма полицията дето го пазят гонят рибарите , та лаф царя дава падаря недава , може и за искара да важи
toyo1

Мнение от toyo1 »

КАКВОТО И ДА РЕШАТ АЗ ЩЕ СЪМ ВЪВ ВОДАТА (говорих и с адвоката ) .ПП Вече има електрически мотори 5кс и с едно зареждане карат 40 часа и са с 4х100 ампера тягови акомулатори струват 3500евро :idea: лодката ПАК ЩЕ МИ Е НА КЕЯ И БРАКОНИЕРИТЕ ПАК ЩЕ СТРАДАТ .
мирославмладенов
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от мирославмладенов »

браво,но е жалко,че в българия само хората с пари могат да си ползват законните права,на другите законопазителите им го начукват незаконно...
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

ben_lyusien написа: браво време беше да се сложи краи на беззаконието да видим сега кой им позволи да правят пристанища във вододайна зона и хотели в същата евалаааааааааааааа
Тук съм съгласен с теб Люси/много хубав ник/ :wink: ,но това е друга бира.Проблема пак ще си остане ,даже задълбочи ,ако ограничат зоната на влачене ,возене и достъп до вододайната зона.Тези който пускат джетове,скутери от брега от към Ихтиман,след Филмовата и т.н. пак ще си веят байрака.И аз ползвам рибарска лодка с мотор ,но коректно спрямо другите ,не е толкова трудно.От последния ни престой на язовира за 3 седмици имам 3 скъсани въдици от такива л.....и с джетове,НО има и коректни от тях. :!: само че са рядкост.Но, на всяко действие си има противодействие ,физичен закон :)
Последно промяна от MITKO70 на Чет Авг 26, 2010 12:20 am, променено общо 1 път.
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
toyo1

Мнение от toyo1 »

мирославмладенов написа:браво,но е жалко,че в българия само хората с пари могат да си ползват законните права,на другите законопазителите им го начукват незаконно...
Докато човек не започне да си устоява правата ще е така .ДА НЕ МИСЛИШ ЧЕ ГИ РИНА С ЛОПАТА(парите) НО СТАНЕ ЛИ ЗАКАЧКА КРАИ (не ме интересува и ЩЕ ИЗРОВА ЗЕМЯТА ДОКАТО НЕ СТАНЕ).Адвоката ме пита НА КАКВО ОСНОВАНИЕ ЩЕ ПИШАТ АКТ ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ НАРЕДБАТА Е ОТ 70и някоя година :?: :?: :?: И ЗАЩО ОТ ТОГАВА ДО СЕГА НЕ Е ИМАЛО АКТОВЕ :?: :?: :?: А АКО Е НОВО НАРЕЖДАНЕ ТРЯБВА ДА Е ПУБЛИЧНО ОБЯВЕНО СЛИЕД ГЛАСУВАНЕ И ДА ИМА СРОК ЗА ВЪЗРАЖЕНИЕ :?: :?: :?: Лично аз имам предупредителен протокол и ми показаха от къде започва вододаината зона (ОТ КЪЩАТА В РЕЗЕРВАТА) ЗА ДА НИ СПРАТ ТРЯБВА ДА ИМА ОБОЗНАЧЕНИЯ (които няма да поставят НИКОГА)
Последно промяна от toyo1 на Чет Авг 26, 2010 7:56 am, променено общо 1 път.
Заключено

Обратно към “Разни”