Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Нова анкета за НС 8
Модератор: sapuna
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Нова анкета за НС 8
До Коя дата е Анкетата и дали ще се съберем 

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
- maznislav
- разбира нещата
- Обратна връзка:
току що гласувах за Стамолийски 
На Жребчево съм ходил вече 2 пъти на среща.
Време е за нещо ново.

На Жребчево съм ходил вече 2 пъти на среща.
Време е за нещо ново.
Като се ожениш, ще разбереш какво е щастие, ама вече ще бъде късно!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
- krokibg
- учете се от него
Ето,така вече ми харесва
Ще си извадя обаче разпечатка и тези които са гласували,ако не доидат на срещата,големи псувни ще паднат след нея
Иска ми се,тези които ще присъстват,те да гласуват и да избират къде ще се съберем да се видим.Аз ще доида където и да е срещата,въпроса ми е,всички гласували ща доидат ли или просто си гласуват за спорта от скука и на пук

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- ще става разбирач
Любо то е ясно че няма да дойдат всички които са гласували,аз не съм гласувал защото нямам предпочитания и ще дойда където и да е само да съм здрав.Но малко се получава кофти с тая анкета като анкетата и темата от последната НС на Езерово много хора изказваха мнения и накрая когато станаха разправиите те си заявиха че дори няма да идват.Ама просто да има за какво да се дърляме.
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Съгласен!Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Ето,така вече ми харесва![]()
![]()
Ще си извадя обаче разпечатка и тези които са гласували,ако не доидат на срещата,големи псувни ще паднат след нея
![]()
![]()
Иска ми се,тези които ще присъстват,те да гласуват и да избират къде ще се съберем да се видим.Аз ще доида където и да е срещата,въпроса ми е,всички гласували ща доидат ли или просто си гласуват за спорта от скука и на пук
![]()
![]()
- krokibg
- учете се от него
stefan_ginev написа:Любо то е ясно че няма да дойдат всички които са гласували,аз не съм гласувал защото нямам предпочитания и ще дойда където и да е само да съм здрав.Но малко се получава кофти с тая анкета като анкетата и темата от последната НС на Езерово много хора изказваха мнения и накрая когато станаха разправиите те си заявиха че дори няма да идват.Ама просто да има за какво да се дърляме.
Майната им,нали ние ще сме там и ще се видим,това е важното.Нетрябва да става така,за това се дръгна с такива,дето само си драскат а на среща - НИЩО !!!
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Не веднъж съм го споделял :Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:... Ще си извадя обаче разпечатка и тези които са гласували,ако не доидат на срещата,големи псувни ще паднат след нея![]()
![]()
....
Любе , вервай ми , грам не щъ да те заапвам ама в случаят сам яко си противоречиш отсекъдеМоя милост много пъти те тва написа:Смех , смех та ча тъжно да ти стане![]()
![]()
![]()

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Павле Ний сме серозен Форум ,а не "Стари Видри" знаеш за какво пиша НалииииииииииииииПавел Иванов написа:Не веднъж съм го споделял :Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:... Ще си извадя обаче разпечатка и тези които са гласували,ако не доидат на срещата,големи псувни ще паднат след нея![]()
![]()
....
Любе , вервай ми , грам не щъ да те заапвам ама в случаят сам яко си противоречиш отсекъдеМоя милост много пъти те тва написа:Смех , смех та ча тъжно да ти стане![]()
![]()
![]()
Тъй , първо проблем голем при положение че в предишната анкета официално беше обявено че ще се броят гласовете само на уметналите се в темата . Предстааш ли си ако резултата беше на обратно - в анонимната анкета да беше спечелило Жребчево а в легитимната некой друг язовир ?!? Кажи ми как да не ми изплува в глявътъ асоциацията с фурнаджийската лопата ? Друг е въпроса че никой не може да задължава никой на база нещо от рода
Човек и 1% вероятност да дойде на срещата да има с пълно право може да гласува за това къде и кога предпочита да е !!! Също така има пълното право след това да дойде или не по свое усмотрение ! Хаинбоаз отдавна го заебаа , мамвзолея го събориха а даже и казармата отдавна е сал по желание та какво остава га иде реч за хоби ?

Любо ,послушай Павката
просто човека е над всички тези неща,които се случват и пишат по рибарските форуми
Аз също така имам 1% вероятност ,че ще дойда
да'л да гласувам и аз
п.п.Павка,вземи се кандидатирай за народен представител на следващите избори
,,,много ще ти отива 

Аз също така имам 1% вероятност ,че ще дойда

п.п.Павка,вземи се кандидатирай за народен представител на следващите избори

- krokibg
- учете се от него
Павка,никога в живота ми,не съм бил и няма да бъда фурнаджийска лопата,запомни го това
А за идването или Не-идването,искам да гласуват хората които ще са там и да изберат къде да се срещнем.Не искам депутати като теб(бъдещи)да гласуват без да идват и да ми казват къде да ходя - панимаеш

Последно промяна от krokibg на Пон Авг 30, 2010 5:20 pm, променено общо 1 път.
Стамболийски! Не съм на 100 % сигурен, както е поставено в условието, но поне за една вечер мога да дойда и да се видим! Ако имам възможност, ще дам подробна информация за нивото и освбодените от водата вече места. Инак риба дава и то доста над обичайното - вероятно заради високото ниво на водата, което взе да спада едва преди 2 седмици.
Ето и възможното място за среща (след консулт с Божидар). Местността е част от Мъгара и по-специялно "Орехите" и "Езерата". Брега е чакълест с променлив наклон - колкото по-към стената отивате, толкова по-стръмно става. Сенки има, но едва ли ще са необходими в края на Септември.

Така изглежда бреговата ивица на въпросното място - съжалявам, но нямам други снимки от там.

Ето и възможното място за среща (след консулт с Божидар). Местността е част от Мъгара и по-специялно "Орехите" и "Езерата". Брега е чакълест с променлив наклон - колкото по-към стената отивате, толкова по-стръмно става. Сенки има, но едва ли ще са необходими в края на Септември.

Така изглежда бреговата ивица на въпросното място - съжалявам, но нямам други снимки от там.
Последно промяна от gogolisec на Вто Авг 31, 2010 11:54 am, променено общо 1 път.
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

- krokibg
- учете се от него
Гога,намерете една голяма поляна и да се приключва с този проблем.Дреме ти за рибите,да се съберем и да се видим,за риба ходим цяла година

-
- научил се да хвърля
Давай те датите
,че не остана време
.

Гога,как е нивото на язовира при Крамолин?Там има много хубави места,за бивак и риба даваше.