Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Личен рекорд и още нещо....
- Димитър Янчев
- ще става разбирач
Личен рекорд и още нещо....
Здравейте колеги,
За пореден път сядам да пиша темата(нещо се затриха другите но както и да е). Както и на всички ви тук и моята отпуска дойде през тази седмица. В петък приготвяне на багажа, такъмите и тръгване. Вечерта пристигнахме около 19.00 направихме една вечеринка а на мен акъла ми за гьола. Както и да изкарахме до никое време почти като за тръгване за риба. Приготвих багажа кафета сандвичи и други и хайде на гьола. Направих един невероятен микс от захранки(или каквото имах останало) малко ван де ренде универсал , 1кг шаранджийска захранка обикновена, 1кг галета, 1,5кг кюспе мляно , 1 кутия царевица и 300гр бял. Бях си избрал местото още като отидох

Тъй като мислех да направя мачов риболов и започнах да храня на около 30-40 метра до шавара, дълбочина близо 2 метра тихо спокойно местенце.
Ето и още малко снимки:

По едно време около 10.30 ми удари този красавец за който ви пуснах и темата:

Най- интересното е, че удари на бял (както споменах имах и в захранката и на бял червей ловях). Борбата с този красавец тежащ около 4.5кг(нямах кантар за да го премеря но..)продължи около 30 минути като се разхождахме из целият язовир докато го накарам да вдиша малко повечко въздух . Не след дълго на едната дънна ми удари ето тази красавица пак на бял червей.

Това ме накара веднага да сменям стръвта на мача и да търся себеподобните и баби и дядовци на тази красавица :о)) Налових си малки рибенца и с удоволствие прекратих риболова на каракуди, които бяха полудели покрай захранката.
Резултата не закъсня и след час премятане и смяна на рибенцата хванах и втора но ето и малко снимки от целия риболов.

Знам, че има колеги които не обичат снимки в банята но нямаше как да ви покажа колко са големи белите(и че не са маломерни) .

И така колеги завърши моят риболовен излет с един амур , две бели риби и мноооогооо каракуди които бяха пуснати да стават големи.
Надявам се да сте се забавлявали с репортажчето ми като пожелавам успех на всички ви.
За пореден път сядам да пиша темата(нещо се затриха другите но както и да е). Както и на всички ви тук и моята отпуска дойде през тази седмица. В петък приготвяне на багажа, такъмите и тръгване. Вечерта пристигнахме около 19.00 направихме една вечеринка а на мен акъла ми за гьола. Както и да изкарахме до никое време почти като за тръгване за риба. Приготвих багажа кафета сандвичи и други и хайде на гьола. Направих един невероятен микс от захранки(или каквото имах останало) малко ван де ренде универсал , 1кг шаранджийска захранка обикновена, 1кг галета, 1,5кг кюспе мляно , 1 кутия царевица и 300гр бял. Бях си избрал местото още като отидох

Тъй като мислех да направя мачов риболов и започнах да храня на около 30-40 метра до шавара, дълбочина близо 2 метра тихо спокойно местенце.
Ето и още малко снимки:

По едно време около 10.30 ми удари този красавец за който ви пуснах и темата:

Най- интересното е, че удари на бял (както споменах имах и в захранката и на бял червей ловях). Борбата с този красавец тежащ около 4.5кг(нямах кантар за да го премеря но..)продължи около 30 минути като се разхождахме из целият язовир докато го накарам да вдиша малко повечко въздух . Не след дълго на едната дънна ми удари ето тази красавица пак на бял червей.

Това ме накара веднага да сменям стръвта на мача и да търся себеподобните и баби и дядовци на тази красавица :о)) Налових си малки рибенца и с удоволствие прекратих риболова на каракуди, които бяха полудели покрай захранката.
Резултата не закъсня и след час премятане и смяна на рибенцата хванах и втора но ето и малко снимки от целия риболов.

Знам, че има колеги които не обичат снимки в банята но нямаше как да ви покажа колко са големи белите(и че не са маломерни) .

И така колеги завърши моят риболовен излет с един амур , две бели риби и мноооогооо каракуди които бяха пуснати да стават големи.
Надявам се да сте се забавлявали с репортажчето ми като пожелавам успех на всички ви.

- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Re: Личен рекорд и още нещо....
Поздравления за успешния излет 

-
- вече хвърля и на тежко
- Димитър Янчев
- ще става разбирач
Колега нарочно премълчах къде се намира този гьол(без да ми се сърдите) защото като отида следващата седмица ще се чудя от къде се е изсипал този народ там. За хората които са го посещавали някога със сигурност го знаят къде се намира. И само информативно мисля скоро пак да го посетя с лодка но както се казва поживьом увидим.от BV » Сря Авг 25, 2010 8:55 pm
Кой е тоя гьол, колега?

-
- новобранец
Прекрасен риболов колега 

- daniel defoe
- разбира нещата
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Колега, направо ме разколеба. Цяло лято преследвам белите с много скромен успех, а ти мерна риба на бял!!! Да не е платено езерото, че много е красиво и прибрано?
- nikidilov
- ще става разбирач
Браво за излета !!!
-
- ще става разбирач
Браво!!!Добър Излет 

- Димитър Янчев
- ще става разбирач
Колега да ти кажа първата бяла си беше чист късмет за мен(явно покрай малките които са се въртяли около захранката и се е копнала на кукичката) Втората целенасочено си я търсих на рибенце от водоема и се хвана. За последното (дали е платено ) да платено е но..... на това място ходя от няколко години и до сега не съм виждал и една рибка да пуснат и да зарибят. Арендаторите прибираха преди време по 3лв на човек от тази година по 5лв и каквото си хванеш.Постоянно го тарашат с мрежи, но както се вижда от снимките има многото шавари и почти винаги е безуспешно да изловят рибата там . За чистотата няма какво да коментирам защото това което се вижда е добре, но всичко извън обектива остава жалката картинка както за повечто БГ водоеми.от G.Petkov » Чет Авг 26, 2010 7:47 am
Колега, направо ме разколеба. Цяло лято преследвам белите с много скромен успех, а ти мерна риба на бял!!! Да не е платено езерото, че много е красиво и прибрано?
Надявам се да не съм ви разочаровал но това е голата истина в БГ и язовирите ни..