Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Тролинг
naRiba.com

Форум

Тролинг на яз Искър
Модератор: bobopeli
- bigfisherman
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Re: Тролинг на яз Искър
Споко ... до 5-ти ще съм там и ше ви държа в течение

-
- вече хвърля и на тежко
Преди малко се обадих на ИАРА и казаха че няма такова нещо.
Мисълта убива действието!
Боби не знае нищо (което няма логика) но в събота ще е интересноlubo9 написа:Преди малко се обадих на ИАРА и казаха че няма такова нещо.

Сега се връщам от язовира и така и не чух за проверки. E аз кротко си въртях из устието,
но колегите бяха с 3 лодки на Ихтиман и не са ги закачили. Иначе риба има, хванахме сом 12кг и сом 2.5кг. Рапала Магнум 7 см. И много гаден куриоз- Румен от залива имаше
страшен удар и след кратка борба рапалата се счупи! Става дума за 11см дълбоко потъващ теил денсър. Извади само лопатката която се оказа просто залепена за основното тяло! Воблер за едра риба без арматура в него.
Получи се добра тренировка, готови сме за състезанието .
но колегите бяха с 3 лодки на Ихтиман и не са ги закачили. Иначе риба има, хванахме сом 12кг и сом 2.5кг. Рапала Магнум 7 см. И много гаден куриоз- Румен от залива имаше
страшен удар и след кратка борба рапалата се счупи! Става дума за 11см дълбоко потъващ теил денсър. Извади само лопатката която се оказа просто залепена за основното тяло! Воблер за едра риба без арматура в него.
От Камелот на татъка няма никои нищо да ти каже.niki71 написа:Сега се връщам от язовира и така и не чух за проверки. E аз кротко си въртях из устието,
-
- ще става разбирач
Това явно е "болест" при тия рапали - тилденсъриniki71 написа: И много гаден куриоз- Румен от залива имаше

"Sometimes люл, sometimes win"
/Стоичков/
/Стоичков/
На мене преди около месец ми шчупи същия (9метра гази) остана ми само лопатката и парче БАЛСАesox_hunter написа:Това явно е "болест" при тия рапали - тилденсъриniki71 написа: И много гаден куриоз- Румен от залива имаше
страшен удар и след кратка борба рапалата се счупи! Става дума за 11см дълбоко потъващ теил денсър. Извади само лопатката която се оказа просто залепена за основното тяло! Воблер за едра риба без арматура в него.това за чупенето го чувам вече от 3ти човек и се замислям дали на моите да не им превържа отдолу по един плетеняк от лопатката през двете халки на куките и да го мацна отгоре с малко лак към воблера та да не пречи

-
- ще става разбирач
Аз пробвах с плетеняка, развали се играта.
-
- ще става разбирач
Ако се направи добре (да се прилепи към тялото) не би трябвало да окаже влияние на играта... като ми остане време ще пробвам с някой тилденсър...skorpion написа:Аз пробвах с плетеняка, развали се играта.
"Sometimes люл, sometimes win"
/Стоичков/
/Стоичков/
- spookymiro
- ще става разбирач
Тролката ми каза, че държача на двете куки вътре във воблера е един, така че не е необходимо да ги обхващаш и двете. И според мен не трябва да мине през халките а през ухото, на което за закрепени.esox_hunter написа:Това явно е "болест" при тия рапали - тилденсъриniki71 написа: И много гаден куриоз- Румен от залива имаше
страшен удар и след кратка борба рапалата се счупи! Става дума за 11см дълбоко потъващ теил денсър. Извади само лопатката която се оказа просто залепена за основното тяло! Воблер за едра риба без арматура в него.това за чупенето го чувам вече от 3ти човек и се замислям дали на моите да не им превържа отдолу по един плетеняк от лопатката през двете халки на куките и да го мацна отгоре с малко лак към воблера та да не пречи
Поздрави!
Държа се с другите така, както искам те да се държат с мен.
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Без грам злорадство,ще отбележа,че е нормално и Румен да гризне накрая дръвцето!
Има моменти,когато трябва да загубиш и да слезеш на земята!Освен себе си,мога да изброя десетина сомаджии,които са го яли сомският боб!
Гарантирам на 100% ,че проблемът не е във воблера!
При перфектно изградена линия,поне авансът щеше да обере част от зверският удар.Но нищо не е загубено,има втори тото-шанс,па и счупеното носи щастие!
Да се оправя как знае и адвокати си има тук,освен два реда хвалби,друго не чух от тоз чиляк през годините!
Ако искате да се отървете от ТЕЙЪЛ-денсърите,нема проблеми и ги купувам сите на кило!

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ние пък не сме готови!niki71 написа: Получи се добра тренировка, готови сме за състезанието .

На 04.09.2010 - капо с измръзване... Това, че рибата кълве много при дъжд - НЕ Е ВЕРНО! 

Слабите подреждат, силните - владеят хаоса...