Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com
Форум
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
Декомпресия
Модератор: nkolev66
Декомпресия
Здравейте.Някои би ли обяснил как да предотвратим декомпресията.
благодаря.
А и много хора са ми казвали когато сме на дълбочина ( 10 - 15 метра) или по малка не съм сигурен,не трябва да се излиза като тапа нагоре.Ами как.???
А и много хора са ми казвали когато сме на дълбочина ( 10 - 15 метра) или по малка не съм сигурен,не трябва да се излиза като тапа нагоре.Ами как.???
Re: Декомпресия
Здравей колега . Първо поясни как ще се гмуркаш , с какво 
Ще бъда до 10 метра дълбочина.Та четох някой работи за декомпресията и ми взеха малко страха.Опасно ли е когато съм до 10 метра дълбочина.Без ботилки съм.Шнорхелчето само. благодаря 
Естествено с неопрен,маска,плавници де не ме разбирайте по грешно 
...няма да ти се налага да правиш декомпресияFishy написа:Без ботилки съм.Шнорхелчето само. благодаря
-
life_is_ a_dive
- научил се да хвърля

декомпресия се налага когато гмуркаш с акваланг и престоят ти под вода надвишава 50 мин.
в тази тема за подводния риболов както каза булти не се налага да правиш декомпресия дори и под 20м да гмуркаш. разбира се само с маска,шнорхел и плавници.
в тази тема за подводния риболов както каза булти не се налага да правиш декомпресия дори и под 20м да гмуркаш. разбира се само с маска,шнорхел и плавници.
...зависи от дълбочината , на 7 метра можеш и цял ден да стоиш без декомпресияlife_is_ a_dive написа:декомпресия се налага когато гмуркаш с акваланг и престоят ти под вода надвишава 50 мин.
-
life_is_ a_dive
- научил се да хвърля

абсолютно съм съгласен с теб Булти, за гмуркането с акваланг, че не тема на дискусии при подводния риболов
Благодаря много.Естествено с ботилки не се гмуркам за риба и не мисля да го правя.