Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Неделя за Богров кандидати.
Модератор: Кърцата
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Неделя за Богров кандидати.
Мисля да направя един риболов с Мач и Фидер и кравешка захранка и някой лаф да направим.
Пък и някой ако иска да му покажа да се лови риба да заповяда.

Пък и някой ако иска да му покажа да се лови риба да заповяда.

- balky
- научил се да хвърля
Re: Неделя за Богров кандидати.
Понеже все още изучавам тайните на риболова, може ли да ми кажеш какво е "кравешка захранка"?
Поздрави,
Поздрави,
- PREDATORst
- ще става разбирач
Мислим колегата говори за ярмаbalky написа:Понеже все още изучавам тайните на риболова, може ли да ми кажеш какво е "кравешка захранка"?
Поздрави,

- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
....всичко що е до 2,50лв за килограм.
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
... и аз ще се радвам.
-
- новобранец
с жената и двама приятели сме там , ще сме под дървото на полуостровчето , ако искаш за повядай да се запознаем .Пък и някой съвет да дадеш ще е от полза. 

- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Аз ще съм срещу вас, бизо до бара
, но ще мятам до теб зада ти помогна със захранването. 

Дано ги изловите имам инфо от 25 бях цял ден ,като цяло рибата беше активна ,но само на консервирана царевица и на пелети от язовира (на мач и фидер ) излизаха предимно амури до към 2 часа (2-7 кила ) и следобяд се активизира шарана ,като най-големия беше 5 кила на дъно на протеиново топче.Много успешно даваше на мрежата на язовира под дърветата и под заведението понеже според момчето ,което събира таксите предния ден имало щекари и хвърлали много захранка ,на което аз не вярвах много много ,другото удачно място е полуостровчето веднага като влезнете в ляво на другия бряг там е между тревите около 1м-1,5 дълбоко и само там ловяхме амурите .
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
...момчето с таксите(забравих му името) не те е излъгал.
Иначе щекарите ги избиват заради финния такъм по 20-30риби правят на ден, но немога да ги рязбера защо се мъчат с тея щеки, удря 5кг амур и седят и чакат да им пребе ластика и да се збогуват линията, те си знаят.
Иначе щекарите ги избиват заради финния такъм по 20-30риби правят на ден, но немога да ги рязбера защо се мъчат с тея щеки, удря 5кг амур и седят и чакат да им пребе ластика и да се збогуват линията, те си знаят.

Има го и тоя момент ама за по-дребните шаранета е много удобно а и последните две седмици просто нз защо едра риба не съм вадил юли като ходих имах над 30 удара на ден и то се 5+ риби тоя петък само 1 риба нямам идеа адски слабо ,ще чакам да се разхлади и пак съм там.Относно протеиновите топчета ако някои реши да лови предпочитат само рибни аромати ( на динамит ,солар ) на монтаж "snowman"
.

- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
snowman и аз го предпочитам, но когато е по студено си дава на всичко, ще видиме дали ще окаже влияние на рибите вчерашното разтърсване на земята.
kickerlike , 7;00 да си там , че ще ти вземат мястото, последния път един колега е чакал 30мин. да отворят, а аз точно идвах и отвориха пред мен и без да знам му заех мястото, но там има място и за 4 пръчки.
Аз съм приготвил мач и фидер с имлайн пружина и торен номер 1 кука с байт-рънар за да не ми вкарва фидера във водата докто се занимавам с мача.....
Поздрави на всички.
kickerlike , 7;00 да си там , че ще ти вземат мястото, последния път един колега е чакал 30мин. да отворят, а аз точно идвах и отвориха пред мен и без да знам му заех мястото, но там има място и за 4 пръчки.
Аз съм приготвил мач и фидер с имлайн пружина и торен номер 1 кука с байт-рънар за да не ми вкарва фидера във водата докто се занимавам с мача.....
Поздрави на всички.
-
- новобранец
Винаги 7 сме там , по принцип седя по големия чадър ка кафето , но утре сме много хора и малко дете и там е по удачно.Ако не дойде детето ще съм някаде около теб 
И аз ги моря с мач там.

И аз ги моря с мач там.
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
...ако ги няма детето, как да те позная.
.Аз съм със синя качулка.

Драснете два реда как мина днесшния риболов ,много ми е чудно захлаждането повлия ли драстично на рибата ?