Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>
Модератор: sapuna
- CrossFire
- разбира нещата
Re: Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>
Калине, вярвам нямаш нищо против, че те цитирам.mrenku написа:Някой да има инфо за комплекса НОВИ ИЗВОР?

Това е информация, която са му е подали на уше.lastika написа:Шаранчета от 700-800 до 2-3кг,каракуди и перки много......Но от към гората.

- enterprise
- вече хвърля и на тежко
да ви кажа за Бодрово-шарани около двойката и каракуди по 300-400 гр....на плувка ,царевица...последните няколко пъти -добър риболов-кълве си...
- Don4o_62
- учете се от него
Викам си Асен що ли не пише,а вчера при една разходка с мотора по наште язовири ги видях с Ицо на Мечка.Седяли 2-3 дена и си хващат шарани доволно
.Викам им дай да видя живарниците,че бяха 3 големи във водата.Ицо ми ги показа и имаха над 30 шарана
.Ей това е работа.Рибари имаше много,но в интерес на истината те имаха най много риба,а другите по няколко шарана и как дане като Асен им знае кътните зъби на тия язовири наоколо.

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- pacho109
- сериозен играч
Ужким честъра се гласеше за Брягово.Дончо пак го разконспирира.Поне шараните колко големи бяха бре, Дончо
Сигур на плувка ги е морял!

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:

То хубаво се гласих ама като отидохме в Неделя сутринта нямаше място на Брагово.
Сички дашни места бяха заети.

И решихме да се преместим на устието на Мечка понеже беше свободно а бяхме бая силна агитка.
Неделя и Понеделник беше доволно около 18 броя мерни шарана 1.00-2,00, като седем ги искарах на реката на устието на перо и имаш 3 звески късания на големи диви добичета.
Вторник ден след земетресение, пълнолуние и един метър падане на водата тотално разочарование 6-7 каракуди и 15 кефала.
И днеска сутринта си бихме чукалата че съм следобяд на работа.
В общи линий след инфо от други язовири и колеги найстина сме се представили много добре.
От опит да споделя

- pacho109
- сериозен играч
Седем на перо,а останалите на дънно ли ги изкара?Земетресението и пълнолунието едва ли са повлияли.Полковника ,като е видял кървавия понеделник и е пусналchestarfield написа:![]()
![]()
![]()
![]()
То хубаво се гласих ама като отидохме в Неделя сутринта нямаше място на Брагово.
Сички дашни места бяха заети.
И решихме да се преместим на устието на Мечка понеже беше свободно а бяхме бая силна агитка.
Неделя и Понеделник беше доволно около 18 броя мерни шарана 1.00-2,00, като седем ги искарах на реката на устието на перо и имаш 3 звески късания на големи диви добичета.
Вторник ден след земетресение, пълнолуние и един метър падане на водата тотално разочарование 6-7 каракуди и 15 кефала.
И днеска сутринта си бихме чукалата че съм следобяд на работа.
В общи линий след инфо от други язовири и колеги найстина сме се представили много добре.
От опит да споделянощно време става зверски студ 4 градуса отчети термометъра а спах на походното легло от вънка на сефалък, така че бъдете подготвени да не зъзните като мен.
А имам три палатки, шатра в гаража.

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Браво на майсторите
Аз като съм на работа, едвам успях днес да открадна 3-4 часа и отидох на Тополово !
На устието, на мач и фидер .
5 удара и 4-ри късания в драките
/ шарана се е научил и бяга право там /.
Та се прибрах с една 2-ка / цвърчи на скарата
/ и десетина каракуди .

Аз като съм на работа, едвам успях днес да открадна 3-4 часа и отидох на Тополово !
На устието, на мач и фидер .
5 удара и 4-ри късания в драките

Та се прибрах с една 2-ка / цвърчи на скарата

За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Да на дъно излезнаха като повичето удари бяха нощно време след 2-3 часаСедем на перо,а останалите на дънно ли ги изкара?Земетресението и пълнолунието едва ли са повлияли.Полковника ,като е видял кървавия понеделник и е пуснал водата

А за това че точът язовира не вярвам да е било за "кървавия Понеделник"

А че язовира се пука по шевовете буквално.
И ако на удари един порой и става бедствено положението,просто.
Преди една седмица е било нещо страшно,преливника едвам е смогвал да источи водата.
Бат Бойко ако работата пречи на риболова спираш работата,кво ша ги праиш толкоз пари бре.
Парите развалят човека

-
- сериозен играч
Здравейте колеги!Бях 2 седмици на почивка и съм далеч от събитията,които се случват около сладководния риболов!
Та молбата ми е някой да ми каже дали има инфо как е водата на Брягово,има ли вода в така наречения "залив на хишника"/като влезеш в горичката по асвалтовия път в ляво/?Изобщо интересува ме всякакво инфо за Брягово,че тези дни ми се отваря едно ходене!Също ме интересува как е пътя до каваците,дали е походим,че преди имаше много кал и минаването беше невъзможно!?Предварително благодаря на отговорилите!!! 

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:

Така че два дена пак ме няма

Нова дистинацийка да проучим, най интересното е че язовира е с билет

Някой ако е ходил там ако иска можи да сподели това онова, макар че инфото ми е от първа ръка се пак ще ми е от полза.
- Don4o_62
- учете се от него
Както споменах по горе,преди да ида на Мечка,минах през Брягово.На Тополите се отива спокойно,на помпата няма кал но ако са поливали сега може и да има.Беше пълно навсякъде,но не бяха доволни откъм риба.Погледнах и в горичката,всичко беше свободно и как така не знам.Но причината сигурно беше в ятата бъжгуни който буквално ма налазиха и хапат яко.Като ма натиснаха, с мръсна газ на едно колело излезнах на асвалтаdobrin_dinev написа:Здравейте колеги!Бях 2 седмици на почивка и съм далеч от събитията,които се случват около сладководния риболов!Та молбата ми е някой да ми каже дали има инфо как е водата на Брягово,има ли вода в така наречения "залив на хишника"/като влезеш в горичката по асвалтовия път в ляво/?Изобщо интересува ме всякакво инфо за Брягово,че тези дни ми се отваря едно ходене!Също ме интересува как е пътя до каваците,дали е походим,че преди имаше много кал и минаването беше невъзможно!?Предварително благодаря на отговорилите!!!

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
То хубвао бъжгуните през деня, ами вечерта като те нападнат ятата с комари в горичката не ми се мисли нещо страшно е да знаете.
Точно за това забегнахме на Мечка инак не ми се мисли с тия малки деца, дето бяхме кво щеше да става, понеже само в горичката имаше места.
Инак за рибата тя си е в язовира и ва чака, ама нещо от две седмици неще и неще на Леново и Мечка отзивите са по-добри, както каза Майстора
.

Точно за това забегнахме на Мечка инак не ми се мисли с тия малки деца, дето бяхме кво щеше да става, понеже само в горичката имаше места.

Инак за рибата тя си е в язовира и ва чака, ама нещо от две седмици неще и неще на Леново и Мечка отзивите са по-добри, както каза Майстора

- Don4o_62
- учете се от него
Одеве говорих с един дето седя на Леново от оня ден,като ходих на Мечка при Асен.Вчера се прибрал с един шаран 1,5 за тия дни,а имаше около 12въдици.Правете си сметка колко излиза.

- bigfish133
- ще става разбирач
Днеска бях до Брягово , под горичката дето е хижата . Язовира е яко пълен и имаше доста хора , не знам кой какво хващаше . Аз общо взето хванах доста тен и някоя и друга каракуда . Духаше си бая и на плувка беше трудно да се лови . Все пак хванах може би 20 - ина от тия убавци на царевица :

За съжаление нямаше нито един над кило ( беше ми се приял шаран , ама явно ще е следващия път ) и всички си заминаха обратно . Иначе почти всички каракуди се хванаха на фидер , на бял червей . Имаше и хубави между тях .

Колегата Дончо е прав , че е пълно с комари в горичката , направо са на рояци . Който ходи там да си взима медикаменти , щото жилят яко

За съжаление нямаше нито един над кило ( беше ми се приял шаран , ама явно ще е следващия път ) и всички си заминаха обратно . Иначе почти всички каракуди се хванаха на фидер , на бял червей . Имаше и хубави между тях .

Колегата Дончо е прав , че е пълно с комари в горичката , направо са на рояци . Който ходи там да си взима медикаменти , щото жилят яко

- pacho109
- сериозен играч
На фидера ,опита ли на царевица за някой по-едър шаро,по принцип на дъно на царевица не се ли обаждат мерни шарани?А иначе миналата година по това време под каваците бая каракуда излизаше на хранилка.През седмицата ще се пробвам,ако ме пуснат в отпускаbigfish133 написа:Днеска бях до Брягово , под горичката дето е хижата . Язовира е яко пълен и имаше доста хора , не знам кой какво хващаше . Аз общо взето хванах доста тен и някоя и друга каракуда . Духаше си бая и на плувка беше трудно да се лови . Все пак хванах може би 20 - ина от тия убавци на царевица :