Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

С лодка в морето
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Re: С ЛОДКА В МОРЕТО
Някой да знае -
има ли някой пред Галата в момента ?
Краси Шопа е закъсал.
Краси Шопа е закъсал.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- новобранец
Мерси колега за информацията знам ги тубите.христов72 написа:Точното местоположение е доста навътре пред четвърта буна на около 2-3 мили навътре в морето има пет сини туби разположени през 200 метра посока от Балчик към Зл.Пясъци .Течението и вятъра бяха доста силни и дрейфах към Зл.Пясъци като през половин час се налагаше да влизам отново навътре.Ударите бяха почти на дъното като бях оставил и двете въдици стационарни рибата се засичаше сама.На два пъти извадих по две риби по около 400 гр. Имаше и досто откачили сиЧепарето е №7 черно перо и ламе. Излизаше и сафрид както се вижда от снимката .Успех и слука на всички!
Неправилно си формулирал въпроса Кире, трябваше да кажеш - Колеги, на Галата ври от сафрид и чернокоп ....КИРО написа:Някой да знае -
Краси Шопа е закъсал.
E никой не му е помогнал досега ли.........не вярвам
-
- новобранец
Деня си почна екстра - моя много обичан приятел Дидо дойде в 5 сутринта и тръгнахме да "убием" сафрида
Само дето мотора на лодката не мислеше като мен и към 7 и нещо отказа.Изчаках да стане по-време за хора и към 8 и 30 почнах да звъня.Всъщност трябваше само един разговор и нещата се развиха по линията нататък.Звъннах на Киро ( специални благодарности Киро ),той звъннал на Тошето,той пък преценил ,че в тези вълни няма да може да помогне,след което развалил сутрешното кафе на Мънцата
и така нашите спасители дойдоха и си ни прибраха.Докато ние си чакаме спасението покрай нас минава лодка,която обслужва корабите на рейда.Махаме,викаме,спират до нас и обясняваме каква е ситуацията.Единия ни поглежда....помахва с пръст в знак на несъгласие и....си заминава.
Огромно БЛАГОДАРЯ на Тошето и Мънцата и естествено на капитан Киро
- момчета ,задължен съм ви завинаги!!!Вие сте НЕВЕРОЯТНИ ХОРА .Дълбок поклон и още веднъж мнооооого благодаря.
Извинявам се за оффа
И малко по темата .....риба нема

Огромно БЛАГОДАРЯ на Тошето и Мънцата и естествено на капитан Киро

Извинявам се за оффа

И малко по темата .....риба нема

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Ама много си прав да знаеш.Мънцата написа:Неправилно си формулирал въпроса Кире, трябваше да кажеш - Колеги, на Галата ври от сафрид и чернокоп ....
Шопеее,на никого не си задължен.
Ако не ги познаваш тези двамата,
сега си се запознал вече с тях.

Наистина има невероятни колеги между нас,ама трябва да си ги знаеш.
Мънцата и Тошето ще имат и от мен черпене,ама друг път.

Между другото,и Стефан Няголов към обяд щеше да дойде при теб.
Тогава щеше да влиза.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- сериозен играч
Да се откаже помощ на хора в беда в морето не е ли наказуемо 

татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
Не знам дали е наказуемо, но най-малкото е неморалноrimohit написа:Да се откаже помощ на хора в беда в морето не е ли наказуемо

- Моряка
- кандидат преподавател
Варненските катили Тоше и Мънцата за пореден път в действие
дано с този пример други мореплаватели,видят кое как трябва да става в морето.!

А сега де? 

-
- научил се да хвърля
Според мен,трябва незабавно да се информират техните началници за безотговорното им поведение.Освен писаните закони има и неписани,а според тях задължително помагаш на закъсалия в морето.Не знам за другите,но като прочетох горното направо се препотих и заврях.Тези освен,че не са моряци, не са нормални хора.....
- justinian
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Естествено, че е наказуемо! В глава втора, раздел ІІІ,член 139 от НК е описан фактическия състав на това престъпно деяние.rimohit написа:Да се откаже помощ на хора в беда в морето не е ли наказуемо
А на Тошето и Марин, ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ- БРАВО!!!
Сърцето на глупавите е в техните уста, а устата на мъдрите са в тяхното сърце.
Браво на корсарите
Щастлив съм , че лично ги познавам , е нема такива пичове

Радвам се, че всичко е минало благополучно, че и на мен ми беше дерт, като прочетох вчера съобщението на КИРО. Сещам се, че капитан Никифор Герчев ръководи една доброволна организация за морско спасяване. Някой запознат ли е с това, колеги?
http://bulsar.org/
Добре би било тук пишещите да....как да го кажа....да си "измислим" нещо такова, за да си помагаме, както Киро е помогнал на хората. Ако смятате, че идеята има възможност за развитие, мога да дам личния си телефон тук и макар, че не съм нон-стоп в морето, ако нещата са опрели до кокала, мога да се опитам да помогна, стига да имам възможност.
Добре би било тук пишещите да....как да го кажа....да си "измислим" нещо такова, за да си помагаме, както Киро е помогнал на хората. Ако смятате, че идеята има възможност за развитие, мога да дам личния си телефон тук и макар, че не съм нон-стоп в морето, ако нещата са опрели до кокала, мога да се опитам да помогна, стига да имам възможност.
Разликата между английските ,руските и българските форуми:
в английския форум задаваш въпрос, отговарят
в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо
в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост
в английския форум задаваш въпрос, отговарят
в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо
в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост
Чудесна идея! Това ми се върти в главата от доста време. Нека модераторите да кажат къде и да си пуснем телефоните с района, който може да се покрие в случай на нужда. И аз съм закъсвал със семейството в морето. За радост бяхме наблизо и край брега, та се изнесохме на гребла.