Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

С лодка в морето
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
- devesil4o
- научил се да хвърля
Re: С ЛОДКА В МОРЕТО
Просто е излишно да го коментирамеШморхи написа:http://bulsar.org/
Добре би било тук пишещите да....как да го кажа....да си "измислим" нещо такова, за да си помагаме, както Киро е помогнал на хората. Ако смятате, че идеята има възможност за развитие, мога да дам личния си телефон тук и макар, че не съм нон-стоп в морето, ако нещата са опрели до кокала, мога да се опитам да помогна, стига да имам възможност.
Мечката се мие ,чисти
във потоците сребристи
има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка
във потоците сребристи
има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка
В смисъл?
Разликата между английските ,руските и българските форуми:
в английския форум задаваш въпрос, отговарят
в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо
в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост
в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост
-
- научил се да хвърля
-добре да имаме и VHFно незнам как са нещата в БГ ,тук ще стават от догодина задължителни
- justinian
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Съгласен съм с Шморхи. Моят GSM e 0897 870032, Тони.Шморхи написа:http://bulsar.org/
Добре би било тук пишещите да....как да го кажа....да си "измислим" нещо такова, за да си помагаме, както Киро е помогнал на хората. Ако смятате, че идеята има възможност за развитие, мога да дам личния си телефон тук и макар, че не съм нон-стоп в морето, ако нещата са опрели до кокала, мога да се опитам да помогна, стига да имам възможност.
Сърцето на глупавите е в техните уста, а устата на мъдрите са в тяхното сърце.
-
- ще става разбирач
Момчета,тези наистина са били глупаци,но по добре че на са ви спасили,защото по закон не могат да ви откажат помощ,но ако ви бяха помогнали тяхно законо право е да задаржьт лодката и материалната част!Добре че сте голяма група и си помагате.Имали сте кьсмет!
моята риба никой не може да я хване ,
въпроса е да мога аз да я хвана

- Моряка
- кандидат преподавател
Това мисля важи за намерен плавателен съд без екипажа.El Pescador написа:но ако ви бяха помогнали тяхно законо право е да задаржьт лодката и материалната част!
А сега де? 

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Ний тука винаги си помагаме.
Ако не бях на работа,даже нямаше и да разберете.
Ако не бях на работа,даже нямаше и да разберете.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Ами той Господ вижда и си знае работата ! Утре и на този който е имал възможност да помогне и не го е направил може да му се случи същото никой не е застрахован. Майната им на законите живота е най-ценен. Браво на всички помогнали !
Моряка написа:Това мисля важи за намерен плавателен съд без екипажа.

-
- ще става разбирач
Ще се опитам да цитирам по памет' при подаден сигнал за бедстви всички са задьлжени да окажат помощт,като този които е оказал помощта няма право да предивяава материални претенции,тоест да иска мангизи за помща ,но има право да задьржи спасеното плавателно средство и наличното в него,на отказалите да отдадат помощт се тьрси отговорност не сам сигурен по коя беше конвенцията мисля че SOLAS. Пак казвам дефинирам по памет.

0888 921826 Тодор. Бургаски залив и созополска околия. Няма да ви искам лодките или пари. 

Разликата между английските ,руските и българските форуми:
Точно .Важи за изоставени и не задалжително бедстващти кораби или плавателни съдове. Но не това е най -важното ,трябва да се помисли върху идеята на Шморхи.Преди излет да си оставяме координатите и телефоните и долу горе в какаъв район сме или нещо подобно не мога го избистря предполагам може да се спретне някаква такава тема с особен статус ....трябва се избистри не е за подценяване на всеки може да се случи няма значение как си поддаржаме коритата.Поздрави.Моряка написа:Това мисля важи за намерен плавателен съд без екипажа.El Pescador написа:но ако ви бяха помогнали тяхно законо право е да задаржьт лодката и материалната част!
-
- ще става разбирач
Напьлно сьм сьгласен,да откажеш помощ в морето е като да откажеш вода в пустинята!Не случаино хората са сьздали тези конвенции,а там всичко е написано с букви от крьв!!!!

-
- новобранец
0889 322 320
0895 551 016
0899 944 853 Надявам се до дни да оправят мотора и съм на линия по всяко време на денонощието!!!
А това,което направиха за мен Киро,Тошето и Мънцата .......не намирам още думи да изкажа БЛАГОДАРНОСТТА СИ,ВИЕ сте УНИКАТИИИИИИИИ
0895 551 016
0899 944 853 Надявам се до дни да оправят мотора и съм на линия по всяко време на денонощието!!!
А това,което направиха за мен Киро,Тошето и Мънцата .......не намирам още думи да изкажа БЛАГОДАРНОСТТА СИ,ВИЕ сте УНИКАТИИИИИИИИ