ПАРАШУТИ!!!

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

Ribarina
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Ribarina »

Аз и преди ви писах
СНИМАЙТЕ!!!След време ще съберем снимките и ти е няма начин да не изгърми някой от корумпираните.Всяка една медия ще се зарадва много на снимки особено ако успееш да снимаш риболовните в правилният момент.Аз вече ходя за риба с видео камера и фотоапарат
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Ribarina написа:Аз и преди ви писах
СНИМАЙТЕ!!!След време ще съберем снимките и ти е няма начин да не изгърми някой от корумпираните.Всяка една медия ще се зарадва много на снимки особено ако успееш да снимаш риболовните в правилният момент.Аз вече ходя за риба с видео камера и фотоапарат
Рибарин събирай всички снимки и ми ги пращай ... имам нещо на ум ... много хора ще ги заболи!!!
Клавиатура риба не лови!!!
Ribarina
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Ribarina »

Всичките ми снимки ще пусна във форума,засега тези стигат.Много се надявам да успея лятото да снимам риболовните на Вая.Там миналото лято видях доста интересни неща.
mitko__05
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от mitko__05 »

а бе не знам с ИАРА какво 6те стане обаче мога да кажа каде видях един доста ефективен начин за справяне с бракониерите.Значи бяхме аз и ба6та ми на една река и си ловим мренките докато не доидоха едни тъпаци дет започнаха да хвърлят някакви мрежи като виварници рибата като влезе не може да излезе съответно ние трябваше да се преместим докато не доидоха едни момчета някаде 7-8 човека бяха и като ги подхванаха мрежарите бои бои бои :lol: :lol: па нека се оплачат на арменския поп после :lol:
"За ден на риба, господ два дава"-Мир Богев
Аватар
sampo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от sampo »

Ribarina написа: Аз вече ходя за риба с видео камера и фотоапарат
И в центъра на София има какво да се снима , ама на тези от ИАРА са им много бързи служебните коли и нищо не виждат :(

Изображение
На платено не одим !
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Ми не виждам нищо нередно в това :

Изображение

Рибарникова пъстърва , престояла повече от година замразена та за тва са и намалили толкоз цената :wink: Единственното кофти е че едвали ще мине проверка на годност за консумация :lol:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Ами и аз като се замисля, не виждам нищо нередно ама....

Скоро коментирахме че на Женския пазар продават много дребна пъсрърва, около 100 гр, та от търговска гледна точка тя е нерентабилна и следователне и избраконерствана пък било и то от частно стопанство :evil: :evil:

Никой не би треперил над личинките 1 месец и след това да ги продаде по 100 грама :wink:
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

А на кооперативния пазар в Люлин продават костурчета по 5см. за2,50лв.килото :twisted: :twisted: :twisted:
Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Мнение от Кърцата »

Павел Иванов написа:Ми не виждам нищо нередно в това :

Изображение

Рибарникова пъстърва , престояла повече от година замразена та за тва са и намалили толкоз цената :wink: Единственното кофти е че едвали ще мине проверка на годност за консумация :lol:
Павка , загледай се и ще видиш че пъстървичките са колкото две цаци на дължина. те това ако не е бракониерска пъстърва, ловена в някоя скоро зарибена река...
никой пройзводител няма да си продаде стоката с тази големина, просто ще е на загуба...
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
Аватар
sampo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от sampo »

Кърцата написа: пъстървичките са колкото две цаци на дължина.
Изображение

Кърца , тази пастървичка в ляво е по малка и от цаца , тези отгоре са ги пробрали най големите , за търговски вид . Тия надолу в плика си бяха само мъничета , абе жалка гледка :(
Всъщност темата беше за парашутите ..
На платено не одим !
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

На р .Арда има яки набези с парашути,вадят по 1 чувал риба на човек
Изображение
Изображение
и то посред бял ден,в центъра на града.[/img]
ИзображениеИзображение
http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

:evil: Ей тези теми във форума като ги отворя направо ме стяга карема от агресия :evil: ташаците да им изсъхнат :oops: :evil: :smt067 :smt068 :smt068 :smt070 :smt068 :smt071
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Пичове снимките ,ИАРА и празните приказки няма да оправят нещата.Само наказателни групи повсеместно.На големите бой,малките бракониерчета да гледат и да им се казва ,че другия път няма прошка.А иначе ще си говориме ей така и ще си хабиме нервите :twisted: .Знам,че повечето от вас са наистина ядосани на безобразията в тази държава ,ама повярвайте само с приказки нестава.Изсякаха горите и ги продадоха,изтрепаха дивеча и какво ли още ще усвоят ако си стоиме и се възмощаваме ей така докато си пиеме ракията ........и след няколко дена отново.И ако се организира нещо сериозно нека да е на лични ........щото иначе има една приказка "куче дето лае не хапе".
Аватар
георги н.
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от георги н. »

Съдът на Линч по водоемите , бой и сянката и те тва е ................ама и се не знае полицаите дали са рибари и да стане така да си го турнем заради бракониерската сган :evil:
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

георги н. написа:Съдът на Линч по водоемите , бой и сянката и те тва е ................ама и се не знае полицаите дали са рибари и да стане така да си го турнем заради бракониерската сган :evil:

Верно е не ги знаеме кой какъв е.Току виж на другия ден пишат във пресата ....Ударна група природозащитници пребили на язовир "Тралала "10 парашутисти бракониери от които двама били полицаи ,един бизнесмен ,двама депутати , един митничар :lol: :lol: ,чиновник от община ХХХ ,един фризьор на който счупили зъб :lol: :lol: :lol: :lol: и останалите били горски извън работно време :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Извинявам се ако някой припознае професията си просто си пиша така хипотетично :roll: :wink: :idea: .
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”