Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум

Зарган
Модератор: nkolev66
Зарган
Зарганското време дойде,време е и тях да се разпишем.
Хайде разкажете някои татктики при ловенето на тази безстрашна риба.

Хайде разкажете някои татктики при ловенето на тази безстрашна риба.
Re: Зарган
Виш батка ако искаш да земаш по повече заргани земаш една стрела 6мм. монтираш един петозъбец на нея и бой няма значение ,че ще взимаш заргани на две разделени.Та това е варианта , макар че аз си ги стрелям с едничка но си ги избирам само големи.Айде успех. 

Погледни тука: http://www.facebook.com/#!/photo.php?pi ... =fbx_album
Благодаря терзоterzo написа:Виш батка ако искаш да земаш по повече заргани земаш една стрела 6мм. монтираш един петозъбец на нея и бой няма значение ,че ще взимаш заргани на две разделени.Та това е варианта , макар че аз си ги стрелям с едничка но си ги избирам само големи.Айде успех.

Той Терзо ти е отговорил, ама и аз да кажа...
Кой знае каква тактика за стрелба по зарган -няма.
Както сам казваш тя е безстрашна риба, така, че залягаш си на някоя скаличка и без излишни движения изчакваш ятото да мине покрай теб и ги думкаш от 50 см.
Лъчо е прав, ако не искаш да упражняваш "висш пилотаж" със стрела единичка, правиш си многозъбец по възможност от по-тънка стомана и правиш двойно количество, защото като цапардосаш заргана, обикновено от един - стават два.

Кой знае каква тактика за стрелба по зарган -няма.
Както сам казваш тя е безстрашна риба, така, че залягаш си на някоя скаличка и без излишни движения изчакваш ятото да мине покрай теб и ги думкаш от 50 см.
Лъчо е прав, ако не искаш да упражняваш "висш пилотаж" със стрела единичка, правиш си многозъбец по възможност от по-тънка стомана и правиш двойно количество, защото като цапардосаш заргана, обикновено от един - стават два.

Никоя риба не е по - важна от живота !
...Ватуса им разбира повече ...ама и аз съм думкал :

...аз ги повеждам с харпуна като на стрелба по панички

...аз ги повеждам с харпуна като на стрелба по панички

Айде и аз с моя скромен улов но не от този сезон.terzosub.snimka.bg/fishing/sezon-2009.419235.15053029]
[/URL]