Детски офталмолог ??? Спешно !!!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
MapuaH
разбира нещата
разбира нещата

Детски офталмолог ??? Спешно !!!

Мнение от MapuaH »

Здравейте приятели,

Трябва ми спешно много добър детски офталмолог. Не ми харесва диагнозата, която поставиха на малкия при първия преглед и искам да напрявя консултация при много добър специалист.

Ще съм ви много благодарен за координати. Четох много из нета, но нищо конкретно не открих.

Поздрави
Мариан
Аватар
veselin spasow
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Детски офталмолог ??? Спешно !!!

Мнение от veselin spasow »

Колега препоръчвам ти д-р Виолета Чернодринска http://visusbg.com/contact-visus.html ,дъщеря ми претърпя две операций за коригиране на зрението ,и съм много доволен от стореното от д-р Чернодринска .Успех и късмет!
за всичко друго съм много изморен
но за риба мога да вися цяял ден...
Аватар
ben_lyusien
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ben_lyusien »

http://lazervision.eu/ работи със здравната каса и можеби най добрата в София
Аватар
dako71
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от dako71 »

Здравей колега. Преди време на малкия син му сълзяха често очите. Заведохме го при една детска офталмоложкав болница "Детско здраве", ул. "Найден Геров" 2 в София. Тя ни тресна диагноза астигматизъм. Разбира се че аз въобще не я приех на серйозно и веднага потърсих друг специалист за мнение. С връзки се свързах с доктор Атанас Калайджиев от
http://voennabolnica.com/menu_voenna08.html и при прегледа ни успокои че на дете на две години и половина няма как да се постави такава диагноза тъй като очите още се формират. Предписа ни капки и от два месеца проблемите изчезнаха. Дано да съм бил полезен колега.
MapuaH
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MapuaH »

Благодаря много на всички от сърце !!!
vesko_bs
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от vesko_bs »

Здравей Мариане.
Понеже и аз за съжамение минах по този път-много съм доволен от д-р Светла Николова в очната болница във Варна.Голям специалист и страхотен Човек.Едва ли някога ще мога да и се отблагодаря за грижите и вниманието с което се отнесе към малкия.
MapuaH
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MapuaH »

vesko_bs написа:Здравей Мариане.
Понеже и аз за съжамение минах по този път-много съм доволен от д-р Светла Николова в очната болница във Варна.Голям специалист и страхотен Човек.Едва ли някога ще мога да и се отблагодаря за грижите и вниманието с което се отнесе към малкия.

Жив и здрав да ти е Веско !!!! Пожелавам го от сърце !!!! И дано по-малко ни се налага да се сблъскваме с лекари, че е много кофти. Особенно, когато става въпрос за мъничетата............ :(
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”